Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...

Půl mega na exkluzivitu za těch pár dní je neuvěřitelný úspěch. A pět mega za měsíc a půl naprostá bomba, a to napříč všemi platformami. Ale ono jde vždycky popsat sklenici jako poloprázdnou i poloplnou, že jo :-)
  • MotorSport Apocalypse vychází 16.3.2011.

Nie nahodou Motorstorm ?
  • ucho
    netřeba se tolik rozčilovat, je to jen zpráva psaná kurzívou :)
  • Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

Ovšem jestli je to opravdu pravda, tak jsou Sony takový KUR**, že to svět neviděl! Ta společnost mi byla se svým PS3 vždy nesympatická... Ukazuje svoji ubohost, když zjistili, že jsou neschopní... Kdyby si raději pogratulovali, že jim ta konzole vydržela kolik? 4 roky nehacknutá? Jestli už se dostali z toho srabu, že je každá konzole ztrátová, stálo by za zvážení to nechat tak a doufat, že s tímto hackem, se s prodáváním konzolí roztrhne pytel! Za mě o nic velkého nejde, jediný důvod, proć si konzoli tak za půl roku koupím, bude Gran Turismo 5 a Move... až uvidím, že vyzrály hry pro něj. Ostatně Kinect bude na PC
  • Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů. Celkově...

A co čekali :) Takovejch let se s tím babrali, tolik spekulací, kdy už to vyjde... Do Vánoc prostě skoro nikdo nevydržel a ani se jim nedivím.
  • Tak to si asi budete rozumět.
  • Gran Turismo 5 se v prosinci prodalo méně, než se očekávalo - "pouhých" 560 tisíc kusů.

Bleskař je idiot.
  • Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

To jo - to by teda chtelo nekde uvest.
    Mozna je to mezi novinari bezna praxe, ale pepici jako ja to teda nevedi. Rozhodne nikdo nemuze spolehat na to, ze to plati vzdycky - ze je to zrovna tady tak mysleny..
  • ucho

Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

mno to jsem opravdu nevěděl. je tohle pravidlo někde uvedeno? při čtení jsem si ani té kurzívy nevšiml :)
  • Nepotvrzená zpráva = text psaný kurzívou... *3*
  • ucho

Sony poslala na účet Geohota 1$ (slovy: jeden dolar), aby mohla říci, že měl z hacku zisk. Za...

Ta zpráva je ze třetí ruky. Proto i samotný originál je ukončen otazníkem. Do takto krátké zprávy by se hodilo připsat slovíčko prý, pokud chcete být korektní a nedopustit se případného šíření nepravdivých zpráv ;)
  • Nvidia dosáhla uctihodného milníku - miliarda GPU dodaných na trh.

myslíte úctyhodného?
  • Dnes vychází jubilejní 200. číslo Levelu s plnými hrami Dark Messiah of Might and Magic (průměr:...

Nedival se nekdo po stancich, jestli ho jiz maji, nebo je dneska jen pro predplatitele a v pordeji az v pondeli? Ja jen abych do stanku nesel zbytecne z tepla domova u klavesnice...
  • Majitelé PS3 a X360 budou moci od 25.1. vyzkoušet demoverzi Bulletstorm.

Toto je jedna z věcí, která se mi na konzolích zrovna libí u 9 z 10 je k dispozici možnost stáhnutí dema/triálu a vyzkoušení hry. Na to se u PC dost často zapomíná a je to škoda. Člověk pak, když už si tu hru "ohmatal" na demu, má větší jistotu, zda jít do koupi nebo ne. *4*
  • Amylee.Anderson
    V redakci asi radši barbínky :P
  • Facebook zasáhla nová hra - PGA Tour Golf Challenge od EA Sports. Co na ni říkáte?

Nic, protože to po mě chtělo svolení s posíláním emailů. *2*
  • Hlavním tahákem sběratelské edice F.E.A.R. 3 bude figurka těhotné Almy (sledujte video). Možná...

Sorry ale musim říct, že bych jí bral hned.
  • Amylee.Anderson

Autíčka, vojáčci, pistolky... ještě vás to nepustilo? Tak to budete mít radost z dálkově ovládaných...

A co takhle Half-Life toys? :P
  • oin.odin
    ehm to bol tak trochu pokus o iróniu ...
  • Hlavním tahákem sběratelské edice F.E.A.R. 3 bude figurka těhotné Almy (sledujte video). Možná...

No me se figurka naopak libi a to svitici bricho nema chybu. Ale bohuzel je to zatim to jediny, co me z teto hry zaujalo. Kdo to koupi a nebude figurku chtit tak se ozve..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit