-
Vývojáři z Polytron nabízí ke stažení PC verzi FEZ za vámi určenou cenu (od 0,25 Kč výše).
Když koupíte čtyři, tak to pořád, co se daní týče, můžete zaokrouhlit směrem dolů na nulu. Vlastně čo to táram, sorry jako! Vždyť jich můžete nakoupit jedna a půl miliardy, a stejně nic neplatíte*4* -
CAYNE
CAYNE od vývojářů STASIS je k mání na GOGu zdarma *3* -
Snad ne. To by se dozvěděl, že si LV vždycky nechá kupony ke hrám od grafiky, když mu skládá PC.
-
Prý jak uviděl, že jeho hru prodávají jen za 1$, tak ho kleplo.
-
V té době jsem dostal Pentium II s integrovanou grafikou, která brzy přestala stačit. Pak jsem přešel na TNT2 (koukám jako většina ostatních).
Dodnes si ale pamatuju, že jako první jsem na ní zkoušel Operaci Flashpoint a Serious Sam: Second Encounter, které mi předtím nejely. -
Zažil a nekoupil. Bylo mi tehdy 18, peněz nebylo nazbyt a stejně jsem hrál převážně rpg, strategie a adventury, takže s3 trio bohatě stačilo. Kupoval jsem až TNT2, za peníze za první vytvořené webové stránky :)
-
Tu jsem minul, jako první byla Riva TNT2 a potom Geforce2 MX400. Ale zažil jsem jí když ji dostal kámoš a prvně jsem s ní viděl Half-life s 3dfx, do tý doby jsme to hráli bez. To byl rozdíl :)
-
Zažil, ale nepořídil. Z kapesnýho bych to tenkrát dal dohromady dost stěží.
Já si koupil "svoje" PC až teprve okolo 2001 a to jsem ještě musel jít 50:50 s tátou *1*
Pentium III 800 MHz a GeForce 2 MX *14* -
Ve věku 91 let zemřel Masaya Nakamura - otec Pac-Mana a zakladatel společnosti Namco.
To by mě zajímal jestli ten Humble má nějakou spojitost, nebo jestli to je jenom náhoda -
V té době jsem měl 20 Kč/měsíc kapesné, tak to moc nešlo si pořídit *1*
-
Joo uplne si pamatuju jak sem rozjel Carmagedon 2 a zasl nad tou realistickou grafikou :-D To byly casy :-D
-
Zazil a poridil prakticky hned. :) Jako prvni 3Dfx only hry si vybavuju Turoka, Shadow of the Empire a F1 od Psygnosis, to jsem si jeste rikal pekny, ackoliv se hned vyrojily 3Dfx patche pro vsechno kolem (Tomb Raider, Carmageddon, Quake...).
Ovsem kdyz jsem videl v JRC behat akcelerovanyho Hexena II a co nevidet mela vyjit NHL 98, FIFA 98 a NFS II az NFS III s 3Dfx podporou... to uz zkratka neslo jinak. Ty hry vypadaly o tolik lip a behaly o tolik svizneji, fakt revoluce, tehda. ;) -
Já chtěl už Voodoo dostal jsem až dvojku, bylo pěkný sledovat reklamu v levelu na V1 a každý měsíc byla o litr levnější :D Já věděl že by bylo fajn to mít že to něčemu pomůže, ale až jednou jsme byli u kámoše že nám ukáže World Cup 98. Jsem mu říkal jak to máš nastavený dyk ta grafika je nějaká pěkná, normální ne voe, tak co máš za grafiku, nevím mě to nezajmá. No tak bylo jasno i já potřeboval nutně akcelerátor :D A jedno sobotní ráno se k mé S3 nastěhovala V2 v tandemu s K6 333MHz. Jo to byla fakt síla, něco podobného zažiji asi až s VR.
/možná to byla FIFA 99 nebrat za slovo už to nějaký rok je *3* -
Zažil, viděl jsem ten "přechod" poprvý myslím na Carmageddonu. A nekoupil protože nebyly prachy. Chuť tam ale rozhodně byla
-
RetroDotazník
Měl bych jednu pro odkojené herní kmety :)
Zažili jste aktivně dobu příchodu 3dfx (voodoo1) a pokud ano a v té době jste si ji tedy nutně jistě pořídili, která hra vás k tomu přiměla? -
Constructor zdarma.
Constructor zdarma na GOGu (asi na 24hodin) -
Vypadá to jako příšerka z Call of Cthulhu :)
http://torrentsgames.org/wp-content/uploads/2013/04/Call-of-Cthulhu-Dark-Corners-of-the-Earth-PC.jpg -
Tohle je Saccorhytus, Jacku. Prý nejstarší předchůdce člověka velký sotva jeden milimetr, jenž žil před 540 miliony let. Dokážeš si představit tu nekonečnou cestu vývoje od tvorečka hrabajícího se v písku kambrického oceánu, až po homo sapiens, schopného v diskuzi na Games reagovat na bleskařovy zprávy? Já ne.
-
Ve věku 91 let zemřel Masaya Nakamura - otec Pac-Mana a zakladatel společnosti Namco.
Někdy si řikám, kdo kopíruje odkud... některé novinky se ani nedsotanou ke slovu *7* -
Byl otevřenej, taže bude druhej díl ne to je dobře? ( taky bych byl radši kdybych ho mohl obejít ale budiž)