-
Očividně mu šlo o nějakou sofistikovanější metodu. Vymazat data, aniž by policie přišla na to jak. Tohle by musela googlit většina z nás. -
https://www.novinky.cz/internet-a-pc/hardware/428212-nintendo-zarazuje-vyssi-rychlost-zajem-o-konzoli-switch-je-obrovsky.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
-
Poplatek za online pro Nintendo Switch bude méně než 30$ - ročně
http://www.theverge.com/2017/2/1/14474430/nintendo-switch-online-service-price
jestli dostanu za 8 stovek/rok kvalitní online a 1 nes/snes hru měsíčně(která mi zůstane celou dobu co to budu platit - nintendo se pořád bohužel neumí vyjadřovat a pak to hasí v rozhovorech s herními žurnalisty) tak si rozhodně nemyslím, že to je taková tragédie, jaká se z toho dělala po oznámení -
Zdar. Přidal jsem si tě. Můj je Fr3NZyY. Jestli ještě máš klíč, tak pošli. Rád si o víkendu s tebou zahraju.
EDIT Díky! Giveaway je i na téhle stránce http://www.pcgames.de/Tom-Clancyxs-Ghost-Recon-Wildlands-Spiel-55716/News/1000-Keys-fuer-die-Closed-Beta-1219766/
Scrollujte dolů na "Hier geht's zur Key-Verlosung für Ghost Recon Wildlands" a zadejte tam svůj mail . Klíče by se měly losovat v 6 večer. -
U Capcomu se vyplatí počkat na SSF Ultra, v tomhle jsou nepoučitelný, ale stejně je to nejlepší série bojovek, chtěl bych aby překreslily do lepšího rozlišení alpha 3, snad se někdy dočkám a mohlo by to vyjít na všechny platformy s crossplatform multiplayerem. 5 je dobrá, až na cenu DLC....
-
Také bych o jeden poprosil, bohužel mě nevybrali. Žádost jsem odeslal *4*
-
Od dubna do konce roku 2016 se prodalo pouze 100 tisíc kopií bojovky Street Fighter V
no snad se capcom poučí a příště vydá hru v které je nějaký obsah -
Oculus musí zaplatit půl miliardy ZeniMaxu za porušení NDA
http://www.polygon.com/2017/2/1/14474198/oculus-lawsuit-verdict
Nejpodivuhodnější na tom je asi že člověk jako Carmac si musí googlit jak smazat hardisk *1* -
Geforce 4MX byla dost velkej podvod na kupujících především. :) 8800GTX byla parádní karta.
-
Já jsem dřel jak pes, abych vydělal na Geforce 2 MX. Byl jsem první v ulici, kdo měl Hardware T&L, což tehdy byl pojem. Ani v tomto případě jsem o tom rodiče nepřesvědčil, ale byli rádi, že jsem v létě vypadl z baráku a osvojoval si pracovní návyky. *1*
-
Zažil, zahrál si, ale rodiče jsem o výhodách dedikovaného 3D akcelerátoru nepřesvědčil.
-
Ahoj, no hele to znamená, že mně nevybrali když už klíče posílali. Já bych to uvítal dost, pač se na to těším od začátku a rád bych to prubnul, tím tuplem když půjde u toho třeba teamspeakovat :) Poslal jsem ti ubirequest, tak snad nejdu pozdě ;o)
PS: Mickey reagoval na Drakena *3* -
To bylo asi na Drakena, jestli mu jako fakt stačí jen jeden. *3*
-
Tak teď nevím jestli to je jeden z tvých fórů nebo vážně nechápu *1*
Jasně že je nenechám propadnout, kdo mi napíše, tak tomu je pošlu *2*
EDIT: Tak jsem v*l pánové, díky za vysvětlení *1* -
Jo tady si zase pamatuju, že úplně první procesor byl Celeron 300 a na tom se HL i s tím akcelerátorem sekal, když jsem začal kuchat bedýnky (což bylo často). Pak jsem ho hned nějak vyměnil za Celeron 333A (ten už měl L2 Cache) a běhalo to jak po másle.
A největší upgrade byl asi ten na tu RivuTNT2, Celeron 667 a první optickou myš (od Geniusu). To se Quake3 proměnil ze škubanice na něco tak plynulého, že jsem nechápal a s kombinací té optické myši se najednou sázely Excellenty brokovnicí jedna radost :)
Ty první akcelerované hry byly v podstatě Turok, patch na Quake2 a hodně lidí zlákal na koupi toho akcelerátoru Tomb Raider. Tehdy jsem ale pařil hlavně ten Quake2 v SW a když jsem to viděl u kámoše v OpenGL, kdy láva svítila na zdech, rakety osvětlovaly level a hlavně zmizely "kostičky na stěnách" a celé se to neškubalo... začlo se šetřit a brigádničit :) -
Ty dva zbylý necháš ležet?
-
Díky, no teď jsem si uvědomil, že jsem tu Voodoo (přídavnou kartu) měl malinko později za brigády, ale jak koukám tu Rivu TNT/2 jsme pak měli všichni a pak už byl tuším Geforce (Voodoo 4 a 5 jsem úplně minul) Ještě Pamatuju na Geforce3 s Pixelshaderama, to unikl Doom3 a strašně se sekal a když pak vyšel, už byly Geforce 4MX a na tom se to "dalo hrát" :) Nejvíce jsem si asi ale užil 8800GTX Ultra, to na tom běhaly hry jak z praku ještě dlouhou dobu, Crysis na tom běžel krásně a byla to vlastně má jediná Hi-End karta, pak už jsem bral vždy spíše střední-lepší střední třídu a co 2-3 roky upgradoval.
-
Pokud máš tak bych si jeden rád vzal.
/request odeslán -
GHOST RECON WILDLANDS' CLOSED BETA!
Přišel mi invite do uzavřené bety která proběhne tento víkend a zároveň můžu pozvat až 3 lidi které mám na Uplay v přátelích, takže pokud máte někdo zájem, napište sem a zároveň mi pošlete friend request na Uplay. Můj nick je Lukyz-CZ
EDIT: Tak poslední klíč získává Morraw (pošlu večer až přijdu z práce)
Ostatní máte ještě možnost získat přístup do bety na webu PCGameru kde je (náhodně?) rozdávají. -
Nintendo bude prodávat Switch se ziskem.
Jsou to hajzli kapitalistický.