-
Mít dobrou partu, která tam nebude věčně dělat kraviny je základ. Neříkám, že jednou za čas jí neděláme, ale v takových hrách spíš hrajeme na tu atmosféru, jinak se z toho vytratí to kouzlo. -
Mě takové psí kusy dělalo i Unity, takže asi špatná symbioza s mým hardwarem nebo nevím, ale bylo to fakt hrozné.
Najít správné lidi bude oříšek o tom žádná. Ale i ve dvou to bude paráda. Ikdyž to taky budu hrát pravděpodobně jen jako single. Problém je, že třeba řekneš AI ať někam jdou a jak se blíží nepřátelé, tak jim zadáš příkaz ke střelbě a oni běží zpátky k tobě.
"nekazí atmošku". Pokud zrovna nemuví o koulích agenta Sandovala :D To jsem slyšel během hry opravdu mnohokrát.
EDIT. každopádně lidem to běhalo blbě i na 1080. Takže fakt nějaký špatný kod hry. -
Zato v coopu se správnýma lidma to získalo tu správnou šťávu. Minimálně s jedním člověkem jsem měl pár dobrých akcí, kdy jsme třeba pomocí drona a dalekohledu označili nepřátele v táboře a za strohé výměny "Ready? Lets go!" jsme v naprosto parádní synchronizaci tábor vyčistili.
Takže s partou lidí, co si rádi hrajou na vojáky, to bude super zážitek. -
Naprostý souhlas s Morrawem. Cliping a doskakování textur nejspíše poladí, ale AI je fakt otřes a jako single hra pro mě absolutně nezajímavá, ale jsem rád, že díky betě jsem na to mohl přijít.
-
Je to pc hra, a pravda moc si už nepamatuji ale na klávesnici jsem hrál. Jen ta poslední QTE blbost na konci byla fakt o nervy a na nervy. ( dokud jsem nepřišel i dle videa na yt a komentů že se to musí projít tak debilně že bych na to snad nikdy sám nepřišel).
Nojo to bys musel víc číst mé příspěvky. I kdyby nešlo o tebe ty máš přezdívku která se dá krásně komolit. To zas moc uživatelů tak nemá no -
Bych se zeptal, kdy jsi to dohrál, ale to si nejspíš nevzpomínáš a vsadil bych se, že jsi to hrál ještě v době, kdy to na pc ani nebylo. A je fakt humorné, jak komolíš mou přezdívku. Až se naučíš psát a budeš mít nějaké povědomí o hrách větší než máš teď, můžeme se pobavit. Ta hra je dělaná na ovladač, nejlépe ten od MS, takže není jediný důvod to hrát na něčem jiném, když je to na tom nejlepší.
-
Na max hra vypadá skvěle. Hlavně když začne bouřka. Co zatím grafikcy pokulhává je vegetace. konkrétněji tráva.
V betě je spousta grafických bugů a glitchů, takže bych zatím neřešil jak hra vypadá. Pravděpodobně nejde o aktuální build hry.
A optimalizace taky silně pokulhává, takže doufejme, že finální verze spolu s novými ovladači poběží mnohem lépe. -
Wildlands Downgrade
https://www.youtube.com/watch?v=mBGHiVwCE04
Legracni -
Klidně jako Joe adventures ( i když to mělo bejt už v základní hře).
-
Až na ten poslední úsek jsem to dopařil před x lety na klávesnici, takže nebrat šveskoslava vážně *4*
-
Ryse
Tam jsem tu hru dohrál. A říkám to furt. Nejlepší techdemo na CryEngine, co jsem kdy hrál:-D Jako scenérie atd. pecka, o tom žádná. Do nejmenších detailů. Ale hra? No jako rubačka pěkná, jako QTE event perfektní, ale jinak žádná sláva. Ale bylo to v Humble, nebyla to vyloženě tragédie, spousta nápadů tam je dobře zpracovaná, skvělé prostředí a krvavé QTE orgie. Za mě v poho v akci za 5 euro nebo v Hubmle. A na klávesnici nehratelné. Xbox ovladač to jistí už jenom kvůli QTE eventům, co jsou barevně jako tlačítka na něm:) -
Příběhové DLC pro hru Mafia III vyjde na konci března, v květnu a v červenci.
Jestli to má být v podobné kvalitě jako DLC pro Mafii II, tak se s tím tentokrát snad ani nemuseli obtěžovat. Tím spíš že základní hra nedopadla moc slavně. -
No a jakmile zjistí cenu ruských klíčů, tak je jebne definitivně *1*
-
Evropská komise vyšetřuje Valve, Bandai Namco, Capcom, Focus Home, Koch Media a ZeniMax z důvodu omezování prodeje některých her na základě místa pobytu zákazníka.
To jako vážně ? Slyším tu že někdo modrý z EU chce napadnout slavné regionální omezení ? A bude to platit i zpětně ? Co potom Sony a série jako Front Mission , Parasite Eve či Nintendo se svými Pokémony ? -
Ahoj, nemá.
-
Ten ovšem skoro nepíše
-
wildlands
Ahoj nemá někdo pozvánku do GR:Wildlands na PC ? -
ja uz mam 550 hodin v WH total war :D, kua, je to zavislost
-
Když o tom tak přemýšlím, tak asi témata Ladislava Loukoty. V podstatě za mě dělá rešerše a v koncentrované formě se od něj dozvím spoustu zajímavých informací. *4*
-
u Sony by se mohli učit, jak se taková služba má dělat