-
Aha, tak tohle už nebude ta stará dobrá Lara, co jen tak pro potěšení zavírala sluhu do mrazáku.. -
https://cdn.meme.am/cache/instances/folder640/58400640.jpg
-
Velkýma a ještě špičatejma *1*
-
To by chtělo průzkům jak je to teď. Jaká věková skupina vede. Jestli si to kupují sami nebo rodiče. Předobjednávky vs prodeje po vydání atd. Z toho by se pak daleko vyvodit kam by to došlo.
Obecně jsem za to, že starší věková skupina (20+) by přestala kupovat hry v den vydání. -
Já si myslím, že se lidi nepřizpůsobí a budou naopak nakupovat ještě víc hned od prvního dne. Tentokrát jimi totiž nebudou viklat ani negativní recenze. Prostě ideální distribuční situace.
-
viděl si poslední hry s Larou? Což tohle je dělaný spíš podle poslední her, než podle těch starých
-
Je fakt, že na Laru jí docela chybí některé přednosti. To už ani v hollywoodu nejsou schopni najít herečku s velkýma kozama?
-
Ano, teď už je béčková ale bývaly doby, kdy byla i déčková http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/430/609/3d9.png
-
Myslím si, že podle toho se přizpůsobí i konzumentí a počkají na recenze. třeba i ten týden. Ne hned samozřejmě, ale třeba rok od změny bude situace určitě jinačí. Nemyslím si, že lidi budou kupovat v takovém množství hry naslepo.
A ano, myslel jsem Petra Poláčka. Preferuje to, jak jsem to psal. Recenzovat finální verzi produktu a kdo se spálí, tak jeho problém. -
Watch dogs2 nebyla žádná sláva. Jen více toho co nebylo v první dílu.
Prostě se nezabejvaj něčím novým a jedou ve stejnejch kolejích za plnou palbu. Navíc jako bonus season špás co většinou za moc taky nestojí. -
Film to třeba může bejt slušnej (stejně nebude*3*), já mám ale Laru zaškatulkovanou úplně jinde. Pokus o psychologický drama s hollywoodskou áčkovou hvězdou bych měnil za odpovídající akční béčko s béčkovou Larou.
-
Pointou celého dlouhého původního postu je nová situace, kdy recenze budou čím dál tím častěji vycházet řekněme týden nebo minimálně několik dní PO vydání (na rozdíl od minulého stavu, kdy zpravidla vycházely PŘED vydáním). Takže první, nejmasivnější nákupy budou hráči činit bez informací nezávislých profesionálních hodnotitelů (recenzentů). Chápu, že to nemusí vadit všem, ovšem dost mě to překvapuje zrovna v případě novinářů (třeba Petra Poláčka, pokud jsi měl na mysli jeho), kteří se tím dostávají do pozice generálů po bitvě.
-
Akční adventury jsou jako sandboxy už značně vyšťavené, ale dá se tam ještě leccos vymyslet. COž dokázal částečně nový WD. Uvidiíme u AC.
Sandbox může být vpodstatě jakýkoliv žánr. RPG se rozjíždějí (Zaklínač, Inquistion, Grim Dawn, chystaný Warhammer Martyr atd.). Dost firem na to přechází. Dneska spíše dokážeš ohromit velikostí herního světa a obsahem než grafikou a mechanikami.
Poslední dva díly AC mě už moc nebavily. Unity jsem dohrál z povinnosti, jinak to bylo velké zklamání. -
Tzn. že dokážu hru hrát i při 30FPS
Tímhle se nikde veřejně ani nechlub *3* Radši. -
Tak to je dobře žes i odkládal koupi. Je taky dobře že se pro něco nadchneš a čert vem že po pár měsících už pomalu ani nevíš jak že se ta hra sakra jmenovala. Důležitej je prvotní dojem.
Pstatně pro tebe a ostatní tobě podobné dělají ty tvé sandboxy.
Podle mě už to chce zas ně+co nového. Tak nějak je to furt to samé dokola a vykrdání kopírování jinejch značek (For honor) duplikace již vlastních her (Widlelands) a tak dále.
Neřikám že jiná firma je na tom lépe, už si ani nepamatuji kdy nějaká hra nebyla jen mlácení slámy.
Jenže zas nač měnit když se kupuje. Pak se nesmí nadávat ale to ty splnuješ ok.
Nesoudím, jen usuzuji možná koneckonců Ubisoft nebyla špatná firma než spadla do recyklace dnešní doby a hlavně než začala lhát a ted i kecat. (Viz For Honor kde tě schválně strkají do koupě DLC protože to je lepší)
Ještě že v dnešní době se dá kecat a nikomu to nevadí *3* -
Nevidím nic špatného na tom, když se pro nějakou hru nadchnu. Jsem ochoten uznat špatnou optimalizaci, což jsou fakta. Ale vztah k mechanikám a obsahu hry je čistě na osobních preferencích.
Obsahová stránka je pro mě důležitejší než technická. Tzn. že dokážu hru hrát i při 30FPS. Ale někdy počkám na optimalizaci. Některé hry jsem i odkládal před koupí nového HW.
Já jsem se našel v open-world (sandbox) hrách. Neříkám, že jsou jediní, ale jejich portfolio open-world her je rozhodně nejširší. -
Já jsem viděl dost superlativ a nejen ubisoftí her nebo ubilolích ? Od tebe.
Tak to si dobrej já nemyslel jen to ale že se třeba nepovedlo zkazily optimilizaci, ale zase sis asi řekl oni to opraví a bude klid (2-3 dny že?) *3* Downgrade na něj jsme si už tak nějak zvykli.
Nemáš vyhraněnou firmu a co ti teda ty hry nabídnou oproti jinejm hrám ? Povídej přehánej.
Je pravda že hodně předností teda mají od dob prních Watch dogs XD
Division sice nic mox nebylo a hajp tomu hodně uškodil ale aspon že tam byla ta kampan no. Škoda že nějaké příbšěhové DLC už asi ani nebude. -
Já jsem hlavně ochoten za hry platit a radši si pár týdnů počkám na slevu než abych si hru stáhl hned při vydání.
A ne, nevzpomínám se, že bych se za posledních 5 let s nějakou hrou spálil. Kupuju jen to o čem vím, že mě bude bavit, ptže už jsem něco podobného hrál.
EDIT. Tak tady beru zpět. K DA Inquisition jsem zatím odpor nepřekonal, ale tam jsem to koupil až ve velké slevě a počítál s tím, že mě to asi nezačne bavit.
A přestaň už prosím narážet na nějaké moje "fanbojství" hlavně co se týče Ubisoft her. Jsem si moc dobře vědom, že jejich hry mají nedostatky a celkem dost často to dávám najevo (třeba Division mě zklamalo, že jsem ho ani nekupoval), ale taky jejich hry mají přednosti, které mě baví a žádné jiné hry mi to nenabídnou. -
Veskoslav má šestí smysl a taky dá na svůj instinkt tedy AAA hry od známých firem jsou zaručená sázka na jistotu, no a taky to uistí fůra bundlů že ? To chce více číst hochu... před vydáním toho napíšou fůra a hlavně se promění i během toho všeho výsledná cena.
Fanbojství je super ale chce to i myslet. Jenže ty ses ještě nikdy s preodrnutou hrou +DLC nespálil že ? *5* Dobře ty! -
A čím se řídíš ty krom vlastního úsudku ? Pustíš si YT gameplay bez komentáře nebo si přečteš popis mechanik na wiki ? Všechno ostatní jsou svým způsobem recenze (dojmy, preview, komentáře atd)