Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víš co R* sii to alespon jistí, ostatní daj pevný datum a pak budem to muset o půlroku odložit
  • victor
    Kotora I mám už registrovaného , takže kód mám navíc . Dej vědět , zdali ještě potřebuješ měnit ...
  • victor
    Ale tomu snad tady nevěří nikdo ;) ... Pár zdržení je lepší než omluvy rozhněvanému davu ...
  • victor

Take-Two se chystá dlouhodobě podporovat Nintendo Switch a přidává vzkaz, že jakmile Nintendo dorazí na trh, už s ním budete počítat navždy.

Hráči zvyklí na standard z PS4 a Xbone budou počítat s Nintendem už navždy ? Hodně silná slova a zrovna od Take-Two. Uvidíme jestli zrovna Switch bude vzkříšením Nintenda , nebo posledním hřebíčkem do rakve ...
    Sám zatím stojím mimo a Switch i díky představenému lineupu v dohledné době rozhodně neplánuji .
  • Jack1947
    No jo, tak je to takový tak trochu hlavolam. Probodnutá hlava hřebíky tuším letěla v late 90s dnesko to už je trochu z kurzu ( jen tak na okraj).
  • frag.ment
    No a třeba taky 1. října 2017.. Už chápeš, ty hlavo promazaná?
  • Jack1947
    Takže spíše až 2018? co na tom nechápeš ?
  • frag.ment

Red Dead Redemption 2 vyjde mezi říjnem 2017 a zářím 2018.

Tak to je opravdu hodnotná informace..
  • Morraw
    Jo jasně. Máme to dost podobné. Ale pokud nejde o must have tituly, kdy mám předobjednávku (většinou kvůli sběratelce), tak si ty recenze přečtu. Samozřejmě primárně čtenářské.
    Já mám vždy minimálně nějaké resty z minulého roku, takže se nebojím, že bych neměl letos co hrát. Většinou je to tak 60/40 staré/nové.
  • Total War Warhammer za 12$

https://www.humblebundle.com/monthly
  • Pilgrim66

KOTOR kody SW humble bundle

Kdybyste někdo měl přebytečné kódy ke KOTOR I a II, z SW humble bundle co teď je, tak bych je rád vyměnil třeba za:

Total War: SHOGUN 2 Collection
    Hotline Miami 2: Wrong Number
    Napoleon: Total War Collection
    Deponia Doomsday

ad.
  • Ano. A nedodržují žádnou novinářskou etiku a v drtivé většině případů neuvádějí, že jde o promo akci a ne o objektivní hodnocení hry. Donedávna vydavatelé záviseli na herních novinářích, protože jim dělali reklamu, když byla hra dobrá. Když nebyla, mohla to bý reklama negativní, ale to bylo riziko, které měli vydavatelé motivaci snižovat, tj. vydávat dobré, nerozbité hry. Do budoucna to tak nebude. Proč vkládat spoustu peněz navíc do odladění hry a pak riskovat, že se pisálkům nebude líbit, když můžu hru, tričko a čepici s kšiltem poslat puberťákovi, který hru pro desetitisíce svých followerů vychváli až do nebes, ať už trpí jakýmikoliv chybami? Vždyť je to naprosto ekonomické chování. Levně vyrobit, draze prodat, vyhýbat se negativní reklamě a podporovat pozitivní reklamu. Herní novináři žijí v iluzi, že jsou tady napořád, že je vydavatelé potřebují, protože takový je řád věcí. Skutečností je, že pozice herních novinářů je daná téměř výhradně historicky, protože před dvaceti lety nebylo po sociálních sítích téměř ani slechu a YouTube by musela fungovat v ASCII režimu. Neříkám, že teď ještě nemají vliv (bohužel sami dělají hodně pro to, aby dále slábnul), ale model vydavatel->několik málo profesionálů - recenzentů -> spotřebitel je už téměř na odpis.
  • Hanzales
    Kozy problém nejsou. V prvním TR měla Lara místo hlavy a prsou trojůhelníky, pak ji prsa narůstala, až bylo lepší zase ubírat, i když ja bych ještě přidal :)
    ...až se lara vyklubala v posledních dvou dílech v docela slušnou postavu, kde to není o bujarých tvarech, ale charakteru. K těm předchozím dílům Angelina Jolie seděla docela dobře :)
    Tady by i podoba v obličeji s novou larou trochu byla, jen na těch snímcích zrovna vylezla z vody, spíše jsem zvědavý jak bude vypadat výsledek (herecký výkon, makeup-bláto/krev) a vůbec, ale asi bych si dovedl představit i jinou herečku :)
  • madPav3L
    Twitch je snad ještě horší jak recenze, dostávají hry předem zadarmo a vychvalují je do aleluja, i když jsou to totální sra*ky...
  • Jack1947
    Letos tedy slabota? no to snad ne...

Jsem myslel že těch her vychází tolik že nebudeš mít co hrát dřív.
  • Jack1947
    Jako by to u filmové již série nějak vadilo. Nic pro staromilce ale to byl filmově znásilněný Hitman taky.
  • Denuvo website leaks emails from clients, potential upcoming games that use the DRM & more

https://www.vg247.com/2017/02/06/denuvo-website-leaks-emails-from-clients-potential-upcoming-games-that-use-the-drm-more/

https://revolt.group/denuvo/
  • MickeyMutant
    No to se neomlouvej, já tam nedal žádné vysvětlivky, neb jsem věřil, že to vyplyne ze souvislostí.
  • Veskoslav
    Za to se omlouvám. Já myslel, že je to nějaký výběr, že měly přepálené hodnocení.
  • Veskoslav
    Loni jsem se spálil u jediné hry, protože nejela v den vydání tak, jak měla. Jedná se o Deathwing. A jinak na tvou otázku, ano řídím se svým úsudkem a co si myslím, že bude dobré. Či mělo dobrý první díl. Někdy můžu vyzkoušet betu zdarma a osahat si mechaniky. Ale taky takto kupuji cca 5-6 her ročně (Doom, Overwatch, Dishonored 2, nová Lara, Titanfall a Deus Ex). Zbytek pak ve slevách, či spíše Hubmle atd. Recenze spíše čtu kvůli jinému pohledu či zajímavostem, co jsem ve hře přehlédl. Gameplay videa ignoruji, maximálně, když se někdy zaseknu ve hře, tak klasický walkthrought.

Letos mě zatím zaujal Prey (předobjednáno), vyzkoušel jsem si jak nejnovější Ghost Recoon, tak For Honor (ani jeden nekupuji), ME Andromeda (to samé jako Prey, předchozí díly mě bavily, trailer mě zaujal, věřím, že to bude pokračovat v nastaveném kurzu), collectorka pro Morrowind (tam je to fakt kvůli té collectorce než kvůli hře samotné) a poslední je DoW III (tam stále váhám, jak to bude z finální hrou). A to je prozatím pro tento rok vše. Počítám, že pořídím akorát nějaké DLC do Total War Warhammer, koupím letní a podzimní přehled v Dotě, nějaký Humble (většinou dávám 50:50 tvůrce: charita).

Mám pak v hledáčku a zajímám se o Vampyr a Agony. A tím pro mě letošní rok končí. U výše zmíněných titulů recenze nehrají roli, zážítek si nebudu kazit ani gameplay od někoho jiného než jsem já. Ano, můžou to všechny ty hry být brak a já vyhodím více jak 7000-8000 za rok. Ale to by bylo poprvé. Možná, že je to špatná politika, ale poslední dobou se moc s recenzenty neshodnu, takže bych ani neměl občas, co hrát. Snad jsem odpověděl na tvou otázku:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit