-
Však tohle se už řešilo s Bethesdou. Petr sám řekl, že to je OK, ptže hry, které dostávali na recenze stejně nebyly vždy kompletní (chyběl MP, Day One patch atd.). Protocol jsou taky reenze na Games většinou později.
Souhlasím s tím, že recenze by se měla dělat na finální produkt. Což je ten, kte kterému má přistup koncový zákazník při vydání.
Takže jaká je pointa ? Že si to každý může dělat podle sebe a nebude muset čekat na to, jestli mu vydavatel hru pošle nebo ne. -
první fotky z natáčení Tomb Raidera https://twitter.com/vikanderonline/status/828665837728985091
-
co znamená že hra byla gold? Jako bez bugu, nebo že byla kompletní?
-
Přehled vylepšení, které přinese Boost mód konzole PS4 Pro ve vybraných hrách.
To je ale překvapení! Ony hry pojedou na té dražší konzoli líp? Evidentní zrada principu rovnosti a bratrství si žádá vidle a pochodně do rukou a koleduje o pochod na Sony Bastilu. -
Jo.
-
To není pointa. Tou je, že novináři samozřejmě nemůžou oficiálně psát recenze z bety. Mnoho lidí pak nemá na betu čas/chuť/náladu/příležitost a jsou třeba zvědaví na recenze.
-
Jsou tam hry, které většina recenzentů dostala až s vydáním. S kvalitou to nemá co dělat.
-
Jak Twitch, tak Youtube, kolikrát už se provalilo, že jsou za to placení a ještě okatě podporují produkt. Fakt si nemají co vyčítat. Teď sice musí napsat, že je to sponzorované video, ale kolik jich to dělá?
-
Proč je tam k*rva Doom? Den vydání, všechno v pořádku. Jelo naprosto skvěle. Jestli do toho chceš cpát MP, můžeš si tam vypsat všechny hry od Last of US až po Civilizaci VI. Všechny mají chyby, které někdo někde přehlídl....
-
On se vážně ještě někdo v dnešní době řídí recenzemi?
-
Už při spuštění closed bety byla hra gold, takže v jakém stavu to bylo při ní, to bude i při vydání. Navíc těsně před vydáním bude open beta. Tím chci říct, že si každý bude moci udělat svůj vlastní obrázek před vydáním.
Já hry podle recenzí kupuju jen velmi ojediněle a i tak to není podle novinářských recenzí. -
On za pár let někdo udělá průzkum, nakolik se ještě vůbec vyplatí s herními novináři komunikovat, když stejně všichni hráči sledují Twitch a YouTube a když už čtou recenzi, tak několikařádkovou na Steamu nebo Metacriticu.
A pak budou herní novináři na dlažbě a budou se strašně divit, jak je možný, že se něco takovýho stalo, když přece oslavně a nahlas tleskali a jásali pokaždé, když vydavatelé utáhli šrouby. -
Musí to být hrou. Stejný problém měli lidi např. s Unity a Infinite Warfare.
-
No vidíš to dokazuje že jsem to hrál na klávesnici *1* , prostě zkaženej co se týče ovladatelnosti port. Tímto bych to uzavřel já vím že to mělo bejt exkluzivní ale nakonec se z toho stal špatnej port. Kterej byl graficky zajímavej hratelnost už šla hodně dolů ale to se dalo čekat protože to tak i mělo bejt -High tech benchmark je furt Crysis tohle s pár předskriptama bylo možná tak demo.
-
Takhle to v praxi ale asi většina zákazníků bohužel neřeší, jinak by se to vydavatelům nevyplácelo. Proto mě štvou novináři, kterým to nevadí, nebo to dokonce považujou za dobrý nápad, a při podobných příležitostech nedovzdělávaj chronické předobjednávače v asertivním přístupu.
-
Podle mě tu lidi kecaj. Když to nedoskakuje žádnýmu z LVho sedmnácti bratránků, tak to prostě musí být pravda!
-
Přitom řešení se zdá být tak jednoduché: dokud nejsou recenze, nekupuji. Pokud koupím (nebo dokonce předobjednám) a spálím se, patřilo mi to.
-
Herní redaktoři obdrží plnou verzi For Honor až současně s oficiálním vydáním hry.
Páni redaktoři, připravte se na nastupující trend. Hry budou čím dál tím častěji k dispozici až v oficiální den vydání úplně pro všechny. Bude se mluvit o nepřipravenosti serverů, o nutnosti day one záplat, o rovnosti v přístupu ke všem médiím a o mnoha dalších dobrých důvodech pro "férovost". Naopak nebude slyšet o tom, že vydavatelé neradi, když jim někdo mimo jejich kontrolu potenciálně kazí prodeje v nejexponovanějším čase několika dní po vydání, a o tom, že nezávislé hodnocení tak bude hrát menší a menší roli společně s tradiční formou recenzování. Budou k dispozici různé bety, předběžné přístupy, hratelné ukázky apod., ale běda vám, když si dovolíte nějaké hodnocení, které by bylo třeba vidět na Metacritic. Koledujete si o logické proplesknutí, že produkt v současné fázi ještě rozhodně nereprezentuje finální zážitek, so shut up.
Žádná hra prostě ve skutečnosti nebude nikdy hotová, tak jaképak finální hodnocení.
Stanou se z vás historici do análů zapisující svoje úvahy, jak ten který řádně opatchovaný titul v uplynulém roce při zpětném pohledu vlastně dopadl.
Hashtags: Assassin's Creed Unity, No Man's Sky, Mafia 3, Skyrim SE, Battlefield 1, Arkham Knight, DOOM, Dishonored 2, Steep, For Honor, mikrotransakce, předobjednávkové bonusy, day 1 až day 100 patche -
Byl bych raději za jednoho bota kterému bych mohl dávat konkrétnější příkazy, jinak to doskakování je divný ramky mám dost, při hraní bylo asi 10GB volných nechápu proč se neroztáhne když má kam. Bylo to teda jen když to bylo na max, to se ze silnice stala hnědá šlichta, na vysoké to bylo ok, jen zas při rychlém přeletu se to seklo na 3-5s úplně *16* nefungovalo postupné dočítání furt ni nic a pak disk na 100% ssd by to asi eliminovalo, ale snad to pořeší jinak mě to jelo pěkně s lehkou optimalizací a ovladači to klidně na max (skoro) budu moct hrát.
-
Opět jsi dokázal, že naprosto netušíš, která bije. Ryse byl původně exkluzivní startovní titul na Xbox One. Téměř po dvou letech se podíval na počítač, kdy obsahoval všechny předchozí stahovatelné "kraviny" a přidal podporu 4K. Takže se jedná o kvalitní konzolový port na pc......
Mimoto poslední QTE je naprosto jednoduchý. A proč? Protože kdyby jsi měl Xbox 360/One ovladač u pc, tak by jsi přesně věděl, co máš dělat. Každá barva vojáka, co jsi cestou zabíjel, odpovídá barvě na ovladači. 4 barvy, 4 tlačítka.....Jednoduchý QTE event. Nic víc, nic míň.