Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SalemCZ
    neni zas až moc dlouhej?
  • Nebo poridit dratovej kabel je celkem dlouhej nemel sem s tim problem
  • Všechny fungujou s PC, ale potřebuješ USB příjmač, který se dá koupit v edici s ovládačem.
  • homeles8
    hry který se hrajou tak jako tak bez myši jsou na gamepadu lepší
  • ringmancz

PC verze fotbalu PES 2017 nebude dosahovat úrovně PS4 a Xbox One verze. Sjednocení se hráči možná dočkají v příštím ročníku.

protože s PC verzí je asi moc práce... pak se nemůžou divit, že nestíhají EA
  • SalemCZ
    x360 controlery jdou všechny normálně na PC, neni nějaký only x360?
  • froztik
    V nejlepším případě by to mělo být až 9fps!!!

http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2016-xbox-one-s-has-a-gpu-overclock-and-we-have-benchmarked-it
  • PanS

Xbox One S má oproti původnímu Xbox One o něco vyšší výkon - takt GPU narostl z 853MHz na 914MHz, výpočetní výkon z 1,31TF na 1,4TF a rychlost ESRAM z 204GB/s na 219GB/s.

To bude rozdíl kolik, 3 - 5 FPS? Což je bohužel při původních 20 FPS nepostačující. No nic, příště to třeba Project Scorpio vyšvihne na epických 1080p 30 FPS *5*
  • 0011
    No nevím, mám dost kvalitní mikrofon i anglickou výslovnost a když jsem zkoušel to hlasové ovládání, tak místo příkazu mi týpek rozuměl něco jiného a pořád se ptal "Why are you calling me - doplň libovolnou nadávku" až to přešlo k tomu, že jsem mu začal opravdu nadávat hru vypnul, odinstaloval a už jsem se k ní nikdy nevrátil. Jediné co mě lákalo bylo to hlasové ovládání, jinak mi to přišlo jako gears of war, kde tě spolubojovníci nemusí mít rádi, když se k nim chováš hnusně
  • froztik
    Používal jsem dlouho x360, pak XBone z forza edice a nakonec jsem zakoncil u XBone Elite a musim rict, ze to nema konkurenci. Sice je drazsi (dost), ale nemenil bych. Ty prachy za to stály. *5*
  • Still
    *1* *1* *1* Ne ne *15*
  • Still
    Gamepad na PC je dobrá demence... *1* *1*
  • Veskoslav
    Klasický Xbox 360. Jede skvěle a zatím nebyl jediný důvod měnit nebo že by to hra nepodporovala. A spousta her má přímo schéma na ovládání na XOne/360. Ale mám kabel (a ten má cca 5 metrů), protože bych věčně zapomněl dobít baterie.
  • ringmancz
    stačí něco co umí myslím bluetooth 2.1, já mám tenhle a jede v pohodě

DS4 je na tom s podporou taky v pohodě. novější hry ho berou rovnou, nebo stačí naemulovat X360 ovladač a je to
  • Kozy
    DS4, tam je prima ten touchpad, a pro mě osobně je příjemnější než xboxovej ovladač.
  • iSpirit
    tak jsem našel tohle:

http://www.pcgamesn.com/xbox-one-s-controllers-will-connect-to-pc-via-bluetooth

Takže nejlepší pro PC bude tohle řešení, bez kompromisů. Takže kolegovi nahoře doporučuji počkat na Xbox One S gamepad.

Jinak souhlas, 360 mám doma a je to laciné zpracovaní oproti např. tomu DS4.
  • ringmancz
    potřebuješ bluetooth adaptér, abys to měl jak spojit. DS4 je super, ale oproti trojce se rychle vybíjí, i s vypnutým světlem

a jestli spíš Xboxový rozložení, tak Xbox One ovladač, ten k 360 mi přijde lacinej zpracováním
  • Za mě rozhodne x360 wirless ovladač, asi nejpovedenější co jsem mel v ruce, taky výborná podpora pro hry
  • iSpirit
    DualShock 4. Pro mě nejlepší gamepad, co jsem kdy měl a měl jsem jich už hodně, ale Xbox One gamepadem určitě chybu neuděláš, ale jestli se nepletu, Dualshock na PC nepotřebuje žádný speciální BT doplněk, aby ti to šlo bez kabelu.
  • homeles8
    já mám xboxOne gamepad a je to paráda

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit