Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nedela. Mam vypnutej.
  • SalemCZ
    to dělá adblock
  • Lukyz
    Nope, celej den mi to nějak blbne.
  • Obrazky

Jsem jedinej komu zlobi zobrazovani obrazku?
  • Draken69CZ
    Ber poloHI-FI Defender 2.0 SPK-490 je to neskutečná věc.
  • Tilwaen
    Zadarmo drahé
  • MikeR
    Hezká atmosférická podívaná, oceňuju synchronizaci s muzikou. Za mě výrazně lepší, než předchozí trailer.

But ofkóz, trailers are trailers.
  • drasta
    Za me teda tenhle trailer vypada mnohem lepe nez jsem cekal.
  • ringmancz

Oblíbená hra Martina Bacha dostane DLC

zadarmo!

http://www.pcgamer.com/free-rambo-the-videogame-dlc-will-be-out-tomorrow/
  • Lukass
    To je hrozny, to bude nejaka cernosska hra nebo co?
  • Lukyz

Mafia III - One Way Road Story Trailer

2K dnes vypustili trailer lákající na třetí Mafii, která vychází letos 7. října.
  • oktavius66

MAFIA III Story Trailer

https://www.youtube.com/watch?v=4UdSpFXz8Q4
  • Lukyz
    V tomhle případě mi to přijde ok, pokud někdo vlastní pouze nové konzole a chtěl by si zahrát Batmana namísto World of Tanks Batman Edition, tak to určitě ocení, půjde v podstatě o GOTY jen s vyžehlenější grafikou.

Origins chybí zřejmě proto, že ho vyvíjeli WB Montréal, zatímco ostatní díly Rocksteady, kteří taky připravují tuhle HD edici. Ale určitě je to škoda, Origins byl v rámci série po vychytání bugů skvělý díl a měl rozhodně nejlepší boss fighty.
  • karlman.hajsky
    http://reprosoustavy-reproduktory.heureka.cz/creative-gigaworks-t20-series-ii/
    Tyhle mám já. Sice jen 2.0, ale pokud jako já nemá člověk tolik místa na stole jsou to podle mne jedny z nejlepší 2.0 reproduktorů s poměrem cena/výkon.
  • karlman.hajsky
    Ty předělávky na nové konzole jsou někdy fajn, ale zároveň už to všichni začínají přehánět. Navíc nechápu když už teda dělají takovou kolekci starších her proč tam u toho není i Arkham Origins aby to bylo kompletní. To samé mají Borderlands kde zas chybí první díl.
  • a co v pripade ked si na pc chce pozriet s priatelkou film? pc uz vacsinou sluzi ako multimedialne centrum, nielen ako nerdove doupe
  • Lukyz

Batman Arkham HD Collection

Podle dokumentu, který se dostal do rukou EG, by během zítřka mělo dojít k oznámení HD kolekce prvních dvou Arkham her (Arkham Asylum a Arkham City) pro PS4 a XO.
  • MickeyMutant
    Ještě předtím, než si budeš pořizovat nové, bych se bejt tebou zamyslel, proč od tebe všechny časem odcházejí a kam. Možná, že si původně polepšily, pokud je vytáhli z nějakého zatuchlého, plesnivého skladu, kde řádily myši, ale časem pochopily, že u tebe nebude taková selanka, jak si malovaly. Každý den zvučit od rána do večera, navíc v nějaké obci mezi kopci za Prahou. Vsadím se, že kdybys po nich zapátral, tak je najdeš tam, kde našly lepší podmínky a vlídnější zacházení.

Moje rada - pořiď si sluchátka. Ty můžeš mít pod kontrolou na hlavě 24/7, takže ti jen tak někam nefrnknou, navíc uděláš radost sousedům i rodičům.
  • Mart9
    Já mám stejné repráky už od roku 2001 a stále slouží, nevidím důvod je měnit, dokud hrajou.Je to značka Genius. Původně bílé, dnes už do žluta.
  • Jack1947

Repráky...

Měl jsem pár let Geniusy 6000 5.1 no a před pár dnima odešli... měl jsem před tím 5005 a ty odešli taky no, znova bych ty samé nechtěl... navíc podražily z 3k na 3,7 k nebo kolik lol. (asi velký zájem).

Tak nějaká rada které tebn sortiment co jsem koukal je celkem malý ( PC 5.1 +)... zajimá mně co máte doma třeba vy?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit