-
Nemyslím, že se to aktivuje na předem daných místech. Zapne se to nejspíš tehdy, když se začne propadat snímkování, třeba při boji víc hráčů zblízka v rozlehlejších lokacích. Zřejmě. Jak je to složité zpracovat i do PC verze, nemám zdání. -
Jak jsem psal hrál jsem to chvilku a ani nejsem moc MP hráč, každopádně i za tu chvilku jsem zjistil že kvůli MP to pořizovat nebudu tak snad SP bude trochu old school podobně jako Wolf.
-
Asi jsou ty místa/situace kde se sníží rozlišení přesně daný, ale budou náročnější jak v konzolové tak v PC verzi takže by to mělo fungovat v podstatě stejně bez ohledu jaké máš nastavení grafiky.
-
Možná to není tak úplně jednoduché implementovat. Navíc mají většinou hry na PC oproti konzolím dost jiných možností v nastavení detailů, antialiasingu, stínů, textur a dalších. Proto jim to zřejmě na PC nepřijde jako priorita.
-
To mi přijde jako skvělá věc, nevím proč to nedají volitelně i na PC.
-
Novinky ke hře DOOM: průměrné hodnocení od uživatelů STEAMu je 37%, grafické videosrovnání Xbox One a PS4 betaverze, plná PC verze bez omezení FPS.
Ještě by stálo za zmínku, že obě konzole využívají tzv. dynamické rozlišení. To znamená, že při frenetičtější akci se rozlišení bude automaticky snižovat, aby snímkování zůstalo aspoň blízko číslu 60. U PS4 z 1920 x 1080 na 1600 x 1080, u Xboxu z 1920 x 1080 na 1350 x 1080. -
Většina kámošů (quakerů) říkala, že to nemá s Doomem nic společného, tak jsem neztrácel čas nějakým zkoušením. Vykrádá to snad všechny moderní hry a s "klasickým" doomem to nemá nic společného, tedy kromě názvu.
-
You've been DOOMED!
-
V pátek jsem hrál asi 2 hodiny. Dnes jsem si chtěl dát ještě pár her a taky se mi nepřipojí. Přitom tu akci protáhli až do zítřka.
-
Video: Activision vydá 15. července hru na motivy připravovaného filmu Ghostbusters.
To vypadá jako ještě větší blbost než samotnej film a to není úplně jednoduchý ho překonat *1* -
Doom beta
Hrál to někdo? Jsem si v sobotu ráno zahrál asi půl hodinky a od té doby mě to k nikomu nepřipojí. -
Star citizen free flight
Do 22.4.2016 si môžete vyskúšať Star Citizen bez nutnosti vlastniť balík s hrou.
https://robertsspaceindustries.com/download -
díky
-
GIANTS: CITIZEN KABUTO
gog..........................14339-D1EE4-79E66-665D9 -
A.I.M.2 Clan Wars
........................08D84-GEILG-IE9FQ -
Escape from Tarkov
Nějaké nové obrázky.
http://www.escapefromtarkov.com/#media -
Ja si to osobne neberu, jen mi prijde takova reakce a spojeni kresleneho p**na s problemy ve vztazich celkem nevhodne. To je to same jako tvrdit, ze kdo se kouka na p**no nemuze mit normalni vztah.
-
Neříkám že jsou špatní, že mají problém se vztahy je fakt sami si toho jsou vědomi a řeší to, takové hry bude jedna z možností jak si to kompenzovat a nemít potřebu v reálném životě mít vztah, ale netvrdím že každý kdo to hraje nemůže mít vztah, si to zas neber tak osobně.
-
Everybody's Gone to the Rapture
Tak jsem to rozehrál a jsem docela překvapenej. Vizuál super, ale...
Nemělo být Everybody's Gone to the Rapture náhodou hra v otevřeným světě těsně před apokalypsou kde bylo možné potkat i jiné lidi, pomáhat jim nebo se jim obloukem vyhnout a ponechat je jejich osudu? Buď jsem si to s něčím trestuhodně spletl nebo původní koncept hry brutálně změnili. -
No to je argument, ukazat stranku s fetishem a rict "podivejte se jak jsou spatni, maji problem".