-
slovaci nepisu hur, ale horsie
-
Eldari do gothic armada jsou venku
-
Tentokráte vás vytrollil falešný Lv *7*
-
AMD zaplatilo, aby to na nvidii jelo hur
-
Dark Souls 3
Tak mě zajímá, jak vám to běží? DS2 mi běželo na max 50-60fps, trojka je i s nejnižším nastavením hned od začátku absolutně nehratelná. Patch 1.03 samozřejmě mám. Docela mě to zklamalo. -
Aby ne když jen vezmou port a nalepěj tam nálepku Win *7*
-
Vyřízeno.
-
Kdo dřív přijde, ten dřív hraje. *4*
-
Doufám že víš že se jedná o film ne o hru. Proto jsem psal pocta akčním hrám (nerbo spíše FPS.)
-
Nemas jeste to Tropico 5? aaa tak uz asi nic, smula *1*
-
Everybody's Gone to the Rapture na PC už zítra
http://www.thechineseroom.co.uk/blog/rapture-steam-thursday
to teda rychlovka -
koukam ze je to i brutalne optimalizovane pro SLI ;)
-
Další test DX12 hry. AMD zase vede (např. 380X rychlejší než 970GTX). Třeba na tom DX12 rychlejším na AMD kartách nakonec něco bude.
http://gamegpu.com/images/stories/Test_GPU/Action/Killer_Instinct/test/ki_2560.jpg -
Nebylo by od věci napsat co to je za hry. Takhle si to tam někdo nasázel všechno, páč nevěděl co co je.
-
Nejdřív jsem se zaradoval, že to asi bude fakt dobrý. Pak jsem si přečet, kdo to napsal... *13*
-
Steam klíče zdarma:
AJCP2-CXANR-MEQCW
48GG2-235EK-VDKXG
3Z7QB-MM3XY-627MI
4D8LC-5WMWB-4CYLJ
NTR07-X382B-KNDZY
Jedná se o hry od telltale *5* -
Ahoj. Kdybys měl ještě tropico, tak ti budu vděčný. Dík @.
-
Chtěl jsem ti poděkovat za Back to the Future, ale nějakej ichtil to zase redeemnul a ani nic nenapsal ...
-
Hardcore Henry
Prostě pecka! kterou jinak možná trochu kazil levitující hlavní padouch! Dalo by se říci pocta všem akčním hrám Must see 80%. -
Jakou ligu by chtěli hráči FIFA 17? Izraelskou, tureckou PTT a třetí německou.
Tak to spíš vidím na internetovou bitvu mezi Izraelcema a Turkama (rozhodně by nebyla první), do který se nechali pro vyšší princip strhnout i nehráči. Jako že by v osmimilionový zemi hrálo víc než 433 000 lidí FIFu je trochu dost přes čáru - a kdo jinej by měl zájem hlasovat pro vcelku neznámou a nudnou ligu, kde se vítěz dvacet let rekrutuje ze čtyř možností. *1*