Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    prehistorik: plácáš neuvěřitelný kraviny, ale jo, drž se jich ;)
  • Stačí pohled na současnost? Wtf koukám teď do nebe a žádnou vesmírnou bitvu se mi momentálně nedaří zahlídnout. A porovnávání manévrování stávajících stíhaček a pohybu ve "vakuu" ? Zkus pochopit, že ty nemáš nejmenší ponětí jaké technologie budou dostupné za 1300 let. Co když technologie štítů na tom bude lépe než technologie boje na dálku a zneškodní ti jakoukoliv střelu z dálky? Fantasie je evidentně to co ti chybí. Dívat se na 1300 let vzdálenou budoucnost nynějším pohledem prostě není možné. Netvrdím, že to tak bude, spíš je pravděpodobné že ne, ale nechápu jak si troufáš něco zcela vyloučit, to je strašně krátkozraké. A ta civilizace po Falloutu... velmi jednoduché. I když by začala odznova, jistě by se některé technologie zachovaly a pokrok by proto byl poměrně rychlý. 1300 let je celkem dlouhá doba, když si uvědomíš co lidstvo stihlo jen za 20. století. Navíc pokud se domníváš, že kdybyby lidská civilizace začala zcela od začátku, že by se vyvíjela stejně rychle jako nyní a se stejným technologickým pokrokem, tak jsi na omylu. Ten průběh by mohl být diametrálně odlišný.
  • ucho
    prehistorik: aby sis nesmyslnost dogfightů ve vesmíru uvědomil, nepotřebuješ vidět 1300 let do budoucnosti, stačí ti pohledět na současnost ;)
    proč se dogfighty nepraktikují při leteckých soubojích současnosti? protože stíhačka se nedokáže zavěsit za jinou stíhačku a přesně kopírovat její dráhu letu, pokud o ní ta druhá stíhačka ví (a teď neřeším, že má munici jen na pár sekund střelby). naváděcí střely je logický krok modernizace, protože obyčejnou tupou střelbou dopředu nebo ručním zaměřováním odzvonilo už v současnosti.
    je tedy hezké, že obhajuješ takové prehistorické boje ve vesmíru, ale i selský rozum by ti měl napovědět, jaká je to kravina. a jestli začne civilizace nanovo, potom mi opravdu uniká, proč by se někdo měl řezat ve vesmíru. jako WTF? :D
  • Ucho jestli ti Veskoslav připomíná Jacka, tak ok. Musím říct, že ty mi zase připomínáš mistra LV, ten taky prohlásí nějaké moudro a to stylem já jsem Bůh a jediný mám pravdu a vy ovce jen poslouchejte a učte se. Víš, ony ty dogfighty klidně možné jsou, ale protože nikdo z nás nevidí 1300 let dopředu, tak to těžko rozlouskneme. Co je dnes není vůbec důležité, za pár desítek let může být atomová válka horší než ve Falloutu a většina technologií může být klidně ztracena a civilizace začne nanovo. Navíc ignoruješ něco jako štíty, které můžou zabránit proniknutí dalekonosných střel k lodi a přiblížení bude jediná možnost. Podobných teoretických možností jsou mraky, ale to bys musel zapojit trochu fantasie a nevycházet jen ze stávajích reálií.
  • Jack1947
    Přesně.. neustálým stěžováním si jen řeknou " Hele, tady to asi stojí za prd ne?" a příliv trolů sem bude akorát větší.
  • Spades
    HAHAHA
    Prej na AMD jede DX12 lépe, jak nVidia :D
    Čekal jsem aspoň 5% boost, ale 20% FPS drop, oproti zmiňovanému 20% boostu je docela dobrý rozdíl :D
  • Tilwaen
    Famózní je především to, že z toho autor vykřesal celé čtyři odstavce.
  • Tilwaen
    Half-Life, Crysis, Mass Effect, Metro
  • MikeR
    A to je ostuda. Potencionální návštěvníky je třeba vyzískat, předpřipravit a vychystat, aby mohli zahlasovat. Jinak se to nedovyřeší.
  • Jack1947
    Copak už tě nudí PS4tka ? *8*
  • Draken69CZ
    Prey, Crysis, Singularity
  • jindra.veliky
    nejaky dobry sci-fi fps?
  • SalemCZ
    musím říct že ty nákupy těch balíčků jsou super http://imgur.com/siBGeV0 Borderlands: The Pre-Sequel za 5 euro je super
  • ucho
    apropo ty dogfighty ve vesmíru už někdo někde rozebíral, ale odmítám ti to hledat. mimochodem ani ti nestálo za to mi odepsat na ty mé připomínky k tomu tvému literárnímu dílu.
  • ucho
    Veskoslave, dogfighty frčely za dob pomalých letadel, kdy se letadla naháněla s primitivními kulomety. myslíš si, že současné stíhačky něco takového provozují? zamysli se nad tím, nebo si o tom něco přečti. ta rychlost je tam taková, že nějaké nahánění (udržování stále podobné rychlosti protivníků) je nesmysl. schválně si to představ na těch stíhačkách. a teď se přenes do vesmíru, kde by měly být logicky ještě vyšší rychlosti, navíc je tu trochu zajímavější manévrování v prostoru.
    opravdu tady nebude potřeba žádný prehistorický dogfight, když bude možné protivníka zaměřit a vystřelit.
    dogfighty ve vesmíru jsou možná zajímavé pro tu televizi a na efekt, ale je to prostě kravina. to, že ti něco takového musím vysvětlovat a že si to nedokážeš uvědomit sám, jen ukazuje, jaký jsi tupoun.
  • Jack1947
    Když nebudeš tolik postovat "bleskovky" tak ti nikdo nebude klikat... nebo si to odmysli že tu nějaký systém vůbec je a už přestan odháníš jen ostatní potencionální návětvníky webu.
  • Veskoslav

Unity Engine – GDC real-time tech demo Adam Part I

https://www.youtube.com/watch?v=rkGwtnTxNeg
  • Veskoslav

Rise of the Tomb Raider – DX11 vs. DX12 @ AMD R9 390X Benchmark & Performance Comparison

https://www.youtube.com/watch?v=KkMc2xZUXiQ
  • Veskoslav
    Ano Ucho, ty se chováš jako Jack. Nahodíš něco, že je blbost a prostě je to blbost, protože jsi to řekl. Řekni mi, proč nemůžou být letadlové lodě. Velké lodě nemají takovou palebnou síť, aby prostě sestřelili ty malé zmetky. Nebo mi chceš tvrdit, že prostě všechno dáme do velikosti? Co pak budeš dělat, když jeden proti Tobě vyšle jenom stíhače a ty proti tomu nebudeš mít obranu?:) Bavíme se sice v teroretické rovině, ale ty vezmeš svůj názor a všem vmeteš do tváře, že to je tvoje pravda a všichni ostatní jste tupci, protože je to irelevantní řešit dle tvého názoru blbost. Prostě boj na "blízko" blbost, boj s podporou "stíhačů" blbost. Ty by jsi to asi všechno valil na dálku. Ale co dělat, když skočí loď vedle tebe? Ty jsi prostě naprosto úzce profilovaný člověk, co vidí jenom jednu možnost. Asi si radil Impériu při stavbě první i druhé Hvězdy smrti*1*

Si stejný jako jeden nejmenovaný generál, co tvrdil, že po roce 2010 už se nebude vést klasický pozemní boj, ale vše pojede přes drony a cyberprostor.
  • Veskoslav
    Minulý týden jsem nic nenapsal:) A slibuji na vychládající mrtvolu Jacka, že už to nebudu nikdy řešit:) Je to ostuda webu a moje blbost, že tím obtěžuji ostatní, když se na to ptám.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit