Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    tak sis odbyl svou týdenní kvótu na příspěvek, stěžující si na rozbitý lajkování...
  • Chlapci hodnotíte pohádku co se odehrává v roce 3300. Jste asi upadli, že to celé hodnotíte dnešním pohledem ne?? Pokud se teda náhodou někdo z vás nevrátil z budoucnosti 1300 let zpět, tak vedete naprosto zbytečnou debatu.
  • ucho
    Veskoslav: nevím proč, ale tvé reakce mi připomínají reakce Jacka. prostě jako kdybych se měl bavit s mimoněm. psal jsem pouze to, že dogfight ve vesmíru je solidní blbost, což samozřejmě je, a není to nic, co by se mohlo zakládat na realitě. je to prostě jen něco, na co se dobře kouká v televizi a dejme tomu je to i zábava hrát. to ale nic nemění na tom, že z pohledu reality to blbost je. tedy tvou otázku "jak bych to řešil já" nechápu a v kontextu nedává smysl. blbost zůstane blbostí a je irelevantní, jak bych to řešil já. a samozřejmě ty dvě velké lodě vedle sebe, jak na sebe pálí, to je taky blbost.
  • Veskoslav
    Jako nevím, bitvy máš jak na dálku, tak na blízku. Bylo to už v dobách námořních bitev, tak nevidím důvod, proč by to nemohlo být i ve vesmíru. Prostě narveš všechno do bočních štítů a jede se *1*
  • To je chytry protoze takhle na sebe alespon nedoplivnou... i kdyz ve vesmiru....
  • Veskoslav
    No ono se to zdá, ale ty lodě jsou od sebe minimálně cca 500 metrů, když tam letíš, takže ono to taky není blízko, jak se zdá.
  • Nikdo nerika ze desitky tisic kilometru ale to co ukazuje elite rozhodne nepusobi jako dechberouci bitva dvou bitevnich lodi. Tohle spis vypada ze zastavili blizko vedle sebe aby mohli stahnout okynka a kricet na sebe nadavky.
  • Veskoslav
    A jak by jsi to řešil ty Ucho? Pálí na desítky tisíc km a pak si přijít podívat, co jsme to vlastně rozstříleli?:)
  • ucho
    dogfight stíhačů ve vesmíru je taky solidní blbost.
  • Czech_NoOb

hmm

http://www.ioi.dk/the-division-game-director-joins-io-interactive/
  • Lukyz
    Jelikož jde o sci-fi, tak tohle půjde těžko nějak rozseknout, ale je fakt, že tady to vypadá spíš jako že se ty lodě chtějí spolu pářit jak jsou blízko *1*

Jinak hezky zpracovaný to bylo v Battlestar Galactica, kde byly od sebe na "rozumnou" vzdálenost a mezi nimi probíhal dogfight stíhačů.
    Video jsme vybral nahodile, ale BSG měla snad "nejlíp" zpracovaný vesmírný bitvy co jsem kdy viděl.
  • Veskoslav
    No všechny ty lodě mají dalekonosné zbraně i ty ve Warhammeru, kdy to střílí na desítky tisíc kilometrů. Ale když tu loď roztřílíš, jak ji pak obsadíš?:)
  • Ja bych proste cekal ze takova velka lod bude mit velky zbrane s velkym dostrelem a ze toho bude chtit nejak takticky vyuzit ale co ja vim... asi posledni dobou moc koukam na namorni bitvy a ocekaval bych ze to bude trochu podobne.
    Dulezity je ze se to libi fanouskum jako jste vy a ze jste s tim tak spokojeny. Na muj nazor nehledte obcas byvam hnidopich.
  • Veskoslav
    Takže Star Wars a ani Star Trek si neviděl, když tam podle tebe takto neútočí (už jenom scéna vlajkové lodě Grievousu a Jedijský křižník, kdy do sebe valí na plné koule) a Warhammer jsi asi ani nečetl předpokládám, protože tam do sebe valí dost často na blízko.

A takový Wing Commander či SW hry taktéž, nablízko a pálí vším, co mají.
  • V zadny knizce ani filmu jsem necetl ani nevidel ze vedle sebe na delku paze zaparkujou dve obrovsky bitevni lode a zacnou se strilet...
  • Veskoslav
    Tak dej nějaký příklad/video, kde takto křižníky nebojují. Nebo i knižní sérii. Ale rovnou zapomeň na Star Wars, Star Trek, Warhammer 40k atd.
  • No muzu rict ze si rozhodne nepredstavuju bitvu dvou obrovskych bitevnich lodi takhle https://www.youtube.com/watch?v=nr2GeWiDrdY
  • Veskoslav
    Asi je blbé se opět zeptat, jestli něco udělá redakce, potažmo Tiscali s klikacím botem, co tu řádí. Nebo se na to zase vykašlete? Proč taky něco řešit, máme nefunkční prvek a ono se to nějak samo vyřeší:)
  • Spades
    V tom benchmarku ale mají zapnuté HBAO+
  • Veskoslav
    A jak si to představuješ? Nejspíš je asi pro tebe většina sci-fi, kde je nějaká bitva, brak, co?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit