Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav

Sony si patentovala herní rukavici, pravděpodobně určenou pro PlayStation VR, která sleduje polohu prstů hráče.

"Každý ví, že ti slouží k sexuálnímu uspokojení,"odvětí Rimmer. "Ale to není pravda!"směje se Lister. "Ale je! Je to hrůza, dívat se na tebe, jak se takhle pachtíš sám. Den co den, jako pes, kterému chybí pánova noha. Ta tříselná přípojka má mít celoživotní trvanlivost. Tys jí oddělal za tři neděle!"
  • oktavius66
    Horší Singleplayer než v Black Ops III to mít opravdu nemůže...
  • Výborně synu. Dostaneš přidáno.
  • Spades
    Dík za mínuska, ale že by se někdo normálně vyjádřil to ne.
    Ano, UWP je omezené, ale já narážel na to jak stupidně je ten článek napsaný. Nejen že tam řeší úplné zbytečnosti, ale dokonce to i špatně opsali z redditu, takže tam píšou naprosté nesmysly.
    Například to s těmi makry. Nikdo neřekl, že makra nejedou, ale že nefungujou per game profily.
    Dále nejde Overlay a chybí exe, čili nefunguje Steam Big Picture -> Nefunguje Steam Controller.
    VSync je problém, ale tam stačí přidat API, což by nebylo nijak v rozporu myšlenkou UWP.
    Jako největší problém bych viděl to, že hra nejde modifikovat, nelze měnit nastavení v konfiguráku, nebo nelze vytahovat savy atd. Zrovna fullscreen a Fraps bych viděl jako nejmenší problémy s touto platformou. To že nefunguje počítadlo FPS fakt nikoho nerozhodí, protože se dá implementovat přímo ve hře.
    A ten Fullscreen. Upřímně, kdo dnes ještě používá exklusivní fullscreen, pokud nejede na hodně starém stroji, a potřebuje každé FPS?
  • Spades
    Co je to za blbost?
    Takže si to rozebereme.
    Multi-GPU je otázka hry, protože to řeší přímo DX12
    VSync nevím jistě, to je možné, protože v TR to nejde měnit.
    Borderless fullscreen je daleko lepší, než Exclusive. Ano je pravda, že tím trochu ztratíte výkon, ale to je možná tak 5 FPS celkem, ale získáte tím rychlejší alt-tab, lepší stabilitu, lepší podporu pro TV a jiné.
    Nejde nastavit GPU na hru... A proč bych to proboha dělal, když tohle systém udělá za mě? Funkce, která u UWP funguje automaticky. Ikony na plochu jsou fakt debilní výmluva.
    A proč by proboha neměli fungovat makra na myši? Vždyť to je nahrané přímo v HW té myši, tam je jedno, jestli to je UWP, Desktop, Linux, nebo Mac, makra budou fungovat vždycky.
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=KZErvASwdlU
  • Únorové vydání magazínu Games TM odhaluje Call of Duty: Ghosts 2 od Infinity Ward, které prý vyjde v listopadu.

Infinity Ward je asi tým sebevrahů, jestliže se pokusí vydat opravdu sequel k nejhoršímu COD v novodobější sérii..myslím že pak ještě budeme Tryarchu odpouštět ten fail s Black Ops III :D
  • Lukass
    heh, dobra fraska *1*
  • Lukyz

Hry pro Windows Store budou silně omezené

Na PCTuningu vyšel zajímavý článek, rozebírající omezení her, které poběží pod Windows Store
  • MickeyMutant
    Zajímavá novinka od Sony:
    Sony Glove Controller new function
  • MickeyMutant
    Bear Driving Simulator
  • Jack1947
    Spíš by byla lepší otázka , kde je splašil *3*
  • Jack1947
    Už jsem si říkal, že nám chybí jen rabbit simulator, Wolf simulator fox... Mysliveckej simulator ( ne ten bych nechtěl aha on vlastně je Deer hunter ale já měl na mysli kompletní ne jen střílení).
  • Inquisitor

Bear Simulator

Doufám, že bude gamesplay :D
    https://youtu.be/AODEoNQusyA
  • Jedna aktuální :)

http://redcarpetrampage.com/
  • ringmancz

hra ke grafické kartě

jak je to s tím Hitmanem k Radeonům? dostanu ho, jenom když si kartu koupím u CZC nebo alzy? přibalují k tomu kód ručně nebo se zadává nějaký ID z karty? díky za odpovědi (snad to tady vydrží)
  • Lukyz

Street Fighter V

Neměl by někdo zájem o výměnu za jinou hru? *9*
    Mám klíč, ale aktivovat se mi nechce, jelikož ji jednoduše hrát nebudu.
    Kdyby měl někdo zájem, dejte echo na email nebo PM na Steamu. Thx
  • Jack1947
    Maximum je 55lvl hmm takto je zvláštní protože jsem běžně hrál asi s nějakými Hackery mělí level 150+ *1* , jinak souhlas víceméně už to asi pro nás co bavilo, COD MW1,2 3 není no (potažmo BO1 2 jsem nehrál) WAW nebylo zlý-

Zombie tam nejsou jo ? takto je na pytel tahle vystřižená verze, kdyby ten multiplayer vystřihly natrvalo a singl už se přčstal prodávat bylo by lépe. Nicméně se to dá někdy za čas hrát ale bavil jsem se mnohem více u zminovaného Titanfallu kde jsem i někoho zabil tady více méně KD ratio hrůza ostatně jako u AW.

Nevím BO3 si ještě někdy zahraji asi jen TDM protože takové Domination většinou nemá smysl moc hrát když hráči se honí za fragy místo toho aby spolupracovali kempí na spawn pointech--- TDM jedině je to škoda že se ostatní mody nehrají ale je to tak no. Co se týče Netcode takto prý COD mělo vždycky otřesné a ano, je to otravné když si naivně myslí člověk že toho srááče dostal ale on ho mezitím zabije ale tak chce se to naučít využívat zed atp... mimochodem problém s K/D má více lidí viz Steam forum. + ta komunita taky není nej ale to už jsem psal. Kéž by se mp vrátily ke staréme dobrému MW1,2 (než MW2 rozbily hackeři) a nebo ještě lépe kdyby šli až k COD UO to by bylo supr.
    Takhle je to starej engine a nové hračky a vychytávky napíččů.
  • Ahoj, mam tu par vlastnych gameplay videi z The Division ci Borderlands 2. Ak mate cas a chut, tak sa ne mrknite https://www.youtube.com/channel/UCPXm3sqP_OdaRBaqnQLeKZA
  • Veskoslav

Tento víkend si můžete na STEAMu zdarma vyzkoušet Multiplayer Starter Pack hry Call of Duty: Black Ops 3.

Vyzkoušeno. A za sebe můžu říct. Vyhněte se obloukem. Otřesné a hlavně nudné.
    Mapy pro 12 hráčů a rozlohou pomalu pro 32 hráčů. Jednu chvíli jsem dokonce stál 1 minutu a 38 vteřin a čekal až mě někdo zabije a to jsem ani nebyl v krytu. Systém schopností je prapodivný, grafika jak z roku 2010 a co je nejhorší je to mizerný klon Titanfall. Raději si kupte ten za 20éček bez akce nebo za 10 v akci a k tomu Season pack zdarma než tuhle tragédii. Toto je první MP, kde jsem nevydržel hrát více jak 2 hodiny a který už nikdy nezapnu. Obzvlášť systém hitpointů jsem naprosto nepochopil, protože mi to přišlo, že si hra vezme kostku a hodí si, jestli ho to zraní, nezraní, zabije, nezabije a co to vlastně udělá. A systém granátů? Myslím, že zpoždění 2,5 vteřiny dělá z klasického granátu naprosto nepoužitelný brak. A to je tak i u většiny zbraní. Navíc je XP plus, takže 20 levelů za 2 hodiny ani nemrknete:) Maximum je pak 55. Kdyby to stálo 5 euro, tak jo, ale 15 euro a ještě osekané bez zombii? Ani náhodou.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit