Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Jak "konečně řadí"? vždyt to taky PR/Inzerce je ne *7*
  • kostejnesmrtelny

"Přijďte si pro dárky na pražský půlnoční prodej hry The Division!"

Rád vidím, že se články týkající se Noobisoftích her konečně řadí do správný kategorie, tedy PR/Inzerce *5*
  • Jack1947
    Taky mám něco podobného ale u mně to převážně dělal Flash bobtanjicí adresář... jinak to pročištění od těch aktualizací se mi ani nespustí *7*
  • Jack1947
    KACHNA A NIC VÍC!! *16* *10* *7*
  • Mas pravdu, nekoukl jsem se na ten obrazek, ale rovnou na odkaz :D
  • braveman
    Já této spekulaci tak úplně nevěřím (vzhledem k tomu, z jakého zdroje zpráva pochází). Spíše to vidím na chybu tamního copywritera *3* ).
  • Vogon
    Dice začínalo s Codename Eagle, což byla FPS z první světové.
  • Vogon
    https://www.youtube.com/watch?v=B1GoJk7BKd4
  • Tilwaen
    Nejspíš to na stránkách upravili poté, co to uniklo.
  • Zkus se podivat jak mas nastavene obnoveni systemu. Defaultne tam jsou celkem velke hodnoty pro vyuziti mista. Krom toho me jeste napada jestli vyuzivas hybernate, protoze to muze taky blbnout a obecne soubory, ktere to pritom vytvari jsou dost velke.
  • Ja ti nevim, na tom puvodnim odkazu je napsane "Mehrspieler Taktik Shooter" takze nic o tom, ze je to z WW1
  • A uz bude funkcni netcode?
  • Kozy
    Tomu nevěřim.
  • Inquisitor
    Celkem zvědavost co by z toho dokázali udělat :)
  • ZvacA
    Demolice prostředí je sice jeho nejzajímavější prvek a taky v něm pěkně duní audio, ale podle mého trpí slušnou nepřehledností, přeplácaností a nenápaditostí, nehledě na limity vůči komunitě. Tu stylizaci do první světové s těma jeho barvičkama a přepáleností a leskem jak s nimi bylo doposud naloženo si neodvažuju doufat, jak by uměl správně naladit na notu daného období. U zasazení do moderních a "epic bay wow" stylem řešených konfliktů je zřejmě dostačující, ale jakmile v něm začnou být vyobrazovány záležitosti starší, už to nemá (kromě té destrukce) takovou šťávu. Jako by nebyl na podobné téma stavěnej. Kupříkladu Battlefield 1943 na starší verzi frostbitu působil docela podivně a chaoticky a dává svými třemi mapami vzpomenout rozpohybované omalovánce než syrovým bojištím druhé světové. A nejde jen o to. Celé "bojiště" sice enginem zvukově a vizuálně jakože žije, ale připadá mi, že hráč v něm ztrácí tím jeho provedením docela rychle a zbytečně přehled, ale to je pravda spíše takový můj osobní dojem na základě zkušeností s novějšími Battlefieldy.

Tady třeba verze 3 pro BF4 - https://www.youtube.com/watch?v=N-3Bb4NzQgs Nevím, nedokážu si v něm představit prostředí bojišť velké války.
  • Spades
    Ehm... Na Windows 10 Mobile jsou už od začátku, a na Windows Phone 8.1 nepříjdou nikdy, stejně jako na Windows 8.1, protože jsou dělané čistě pro Windows 10.
    Stejnak se prvního spustí první vlna aktualizací na W10M, takže to máš jedno.
  • Spades
    Zkus systém zapnout v nouzovém režimu, jestli to taky bude ubývat. Pokud ne, mohlo by to být něco so máš v po spuštění.
    A jackova tvrzení o SSD si nevšímej, je to ignorant. SSD se nijak výrazně neničí, a i kdyby, tak bys to nepoznal v kapacitě, ale v rychlosti.
  • Právě že Frostbite je dobrej engine a s tím co umí s demolicí objektů, tak si myslím že první světová by v tom vypadala úžasně.
  • Echt sleva 75% která ve výsledku dělá s bídou procent 20% oproti předchozímu nacenění ? Ne děkuji . Tu slevu mám taky ,ale nalákat se nenechám .

Přišel mi jen kód z třetí části :(
  • MickeyMutant
    Bez obav. Masakr s polní lopatkou v gasmasce FTW.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit