-
no to trvalo. ale chvalim. uvidime co to zpusobi. Urciti lide zustanou stejne arogantni (LV a Vesko), dalsi budou psat madarsky (jack a lukass), ale na to uz jsme si zvykli. snad prestane priliv anonymnich pit*mcu :) -
Blues and Bullets - Episode 2: Shaking the Hive
Vývojáři z Crowd of Monsters oznámili, že druhá epizoda B&B vyjde v úterý 8. března.
Zároveň vypustili i menší sneak peak. -
JA teda nevim ale mam na Steamu 30 pratel a skoro kazdej ma graficky karty od 6000 a vis. 960, 970 a nebo ekvivalenty od AMD, tyhle zvasty ze vetsina lidi hraje na sunkach za 10 000 pochazi vubec odkud. Dneska ma kazdej lepsi stredni tridu a vys!
-
Slevy na Steam
Ahoj, mám v inventáři na Steamu následující kupóny, které by měli jít vyměnit (je mi jedno za co) a platí do prvního března:
75% SLEVA na Valkyria Chronicles
75% SLEVA na Tembo The Badass Elephant
80% SLEVA na Alpha Protocol
Jestli má někdo zájem, budu potřebovat navést, jak to vyměnit :) -
DOOM 4
Pojede 1080/60fps na všech platformách, lépe řečeno se o to snaží a je to jejich cílem, ale co ta třetina hráčů na steamu co má integrovanou grafiku? S těma se nepočítá?
/edit -
Třeba když se tady ukáže, že diskuse nijak neutrpěla, tak se to rozšíří.
Kéž by. -
Protoze si misto mailu zadal prezdivku?
-
Můj klikač ti ukáže opak hned za 3-8 hodin, podle toho, jak se vzbudí:)
-
Ty výš kdo, doskákals. *4*
-
Přiznám se, že netuším co je SG *1*
Ale jinak to mám z Kinguinu. -
kde jsi to vyhrál? na SG?
-
Doufejme. Proč jsi inkognito ? *1*
-
Jenže to už je pod registrací, takže za BAN leda nová registrace a to už se málokomu bude chtít podstupovat.
-
Street Fighter V
Tak jsem shodou okolností zrovna vyhrál Steam klíč na nový SFV a jelikož nejde zrovna o žánr, který mě nějak extra baví, tak mě napadlo, zda by ho neměl někdo zájem vyměnit za jinou hru *4*
Neregistrovaní uživatelé mi můžou případně napsat na email Lukyz88@gmail.com nebo PM na Steamu. *3* -
Hm a to inkognito je tu proč vlastně ? Největší troliči se tu tak stejně objeví inkognito za 3..2..1..
-
Škoda, že jen v bleskovkách.
-
večer vychází SUPERHOT
recenze zatím pozitivní
http://www.metacritic.com/game/pc/superhot -
Euro Truck Simulator & American Truck Simulator -> Steam Workshop
SCS Software dnes oznámili, že v následujících updatech přidají podporu Steam Workshopu! -
Nový Hitman
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t31.0-8/12764483_1003919213011772_6189917029766563643_o.jpg -
O inkognito neříkal nic *1*