-
To vidim *15*
-
Tak to teda čučim *8* ... a tleskám *15*
-
Konec anonymních příspěvků
Konec anonymů v bleskovkách. Pozdě ale přece. *3* -
Super video o Doomu
https://www.youtube.com/watch?v=6A4-SVUHQYI
Vetsina z nas tu historii asi zna ale tohle je fakt hezky udelany video. -
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
Mám obavy, že to "připravování nového dílu BiA" se spíše nese stále v duchu "jo, jednou to bude". Ale co bude a jak to bude, o tom tam asi nikdo moc teď nepřemýšlí. Nemám nic proti Borderlands, nepochybně se té hře podle studia slušně daří a ani proti takovýmu chystanému Battlebornu, i když to vypadá nemastně a nezáživně, ale Pitchford je v politice potenciálních projektech tak trochu ocas. S tím, jak se očividně zase mění nálada na trhu po jiných a zajímavěji pojatých střílečkách, které několik let už mapují všechno možný, ne jen ty zase očekávané tradiční konflikty, má Gearbox v rukách válečnou sérii, kterou jako mezi prvními může tento hlad po takových hrách směle zaplnit a tím si odbýt nějaký ten úspěch a výdělek. Stačilo by, kdyby hra po vzoru předchozích dílů zůstala kvalitní a Gearbox u ní uplatnil to, co dělalo předchozí hry tak zajímavými a dobrými. Samotní hráči BiA čekají na nový díl jak na smilování, zajímá je dál příběh jednotky paragánů a hlavně ta vidina, že bychom se mohli dočkat už nějakého kvalitního zpracování bitvy o výběžek v zimě ´44/45 ( i když ta herní mechanika velení svému družstvu by musela být zrovna k charakteru bitvy parašutistických jednotek u obleženého Bastogne určitě upravena i pro řešení výsledného gameplaye). Je jasný, že Gearbox po všech těch fiaskách a jeho přístupu k "inovativnímu" vývoji může celou tuhle hru iž tradičně úplně podělat, ale na druhou stranu jim v téhle chvíli podle mýho utíká nemalá příležitost jak si spravit reputaci právě pomocí tohoto projektu a ukázat, že se by u hráčů a kritiky ještě docenily hry věnující se zase druhé světové, zvlášť takové jako jsou Brothers. -
https://www.youtube.com/watch?v=UheC38wpRYg
-
Gearbox investoval do Battleborn více zdrojů, než do Borderlands a Borderlands 2 dohromady. Vývojáři mimo jiné připravují nový díl Brothers in Arms.
A stejně to oproti oběma hrám vypadát strašně. -
booooože. tak se snad z takovýho serveru odpojím, ne? jestli to nebude tím, že ta holka je attention whore
a co ten konec? si Microsoft zaplatil reklamu? -
Girl gamer was “virtually raped” in GTA
Nevim jak je to stary ale je to super. https://www.youtube.com/watch?v=nxSmrb_O8Ng -
Stačí držet třeba shift, ale stejně se to divně hraje. Moc nechápu ten význam. Je to škoda, protože to jinak vypadá zajímavě.
Ještě bych pochopil kdyby to bylo obráceně, po zmáčknutí bych zastavil čas, ale tohle? -
Bohužel jde opravdu o vlastnost, která mě taky zrovna 2x nezaujala.
Asi 600x jsem musel mačkat A/D (levá / pravá) když AI něco zaslechla a šla zkontrolovat seník ve kterém jsme se schovával, aby se rozhlédla, otočila a zase odešla. To samé na plošině. kdy jsem čekal až stráž dojde na místo pod ní - plošina asi 1x3m a musel jsem šlapat tam a zpátky dokud střážnej nedošel tam kde jsme ho chtěl mít...
Nápad zajímavej, ale rozhodně nedotaženej a hře to spíš kazí jakoukoli dynamiku. -
tohle jsem nehrál, ale ten SUPERHOT je parádní
-
Je pěkná collectorka:)
-
Zájem by byl , jen to universum je třeba změnit...
-
Mně to spíš přijde jako nějaká chyba.
-
Kód z druhé části také vyhlížím a nic mi nedorazilo , nic není ve spamu Přitom z třetí části kód už došel :/
-
Něco jako SUPERHOT prostě feature.
-
Nevim jestli to tak má být, ale když se s postavičkou nehýbu tak celý svět kolem zamrzne a můžu jenom otáčet kamerou. Jestli to tak má být, tak se to moc hrát nedá.
-
Od tvůrců Trine