-
Bombshell
Chápu že to je jen rychlokvaška ale jsak může v dnešní době vyjít hra která ignoruje a to úplně nejen FHD ale i třeba 1680x1050 a to i 1400x900 rozlišení, místo toho tam má přesvícené efekty od NVIDIA GAMEWORKS které už tak docela hnusnou a vyb litou grafiku, vyšperkují tak že se vám po chvíly hraní udělá tak nevolno že se pomalu poblijete?
Na druhou stranu první vlaštovka v letoším roce, zato ale pěkně propečená... míření je taky hrůza kolikrát nevíte kam vůbec a jak míříte... a chápu že TOP DOWN je in (už moc ne) ale tady je to spíš TOP Chaos. Když neuskakujete tak je po vás a tam se kupodivu moc dělat úhybné manévry nedá.
To jsem hrál jen chvíly a dá se říct z nudy nedal bych tou více než 5/10 a to jsem ještě velice velkorysý. -
Po 20 hodinách a 41 minutách v The Division poslušně hlásím, že ta hra je moje krevní skupina a pokud se někomu zamlouvá mix Borderlands, Ghost Reconu a Destiny, tak se máte na co těšit.
EDIT: Ano, hra si prošla docela downgradem, ale nic to nemění na tom, že má jedno z nejlepších nasvícení, co jsem viděl. V určité časy, nebo například při vánici vypadá naprosto epesně. Rozhodně to není takový šok, jako u WD. -
Jj, postupem času to hodně hezky optimalizovali. Už první větší patch po vydání to neskutečně zlepšil. Techland umí.
-
Dying light
Začal jsem to teď hrát, prý už je to v ok vychytané verzi a uplně hledím jak ta hra lítá, si pamatuju když to vyšlo, že to bylo ne nějak extra, ale trochu náročnější a teď? Na 960tce mám ve 1200p všechno na max vč. AA a maximálním dohledem cca 70fps venku :) mazec ... -
u téhle hry není třeba váhat ani chviličku. jasná koupě.
-
Asi si kúpim Act of Agression.
-
hlavne že ma Lara 4k textury
-
Rise of the Tomb Raider
Pro všechny, kteří váhají, jestli pořídit nebo ne:
https://www.youtube.com/watch?v=SzXHEne37QU -
třeba je to fantasy vítr nespoutaný fyzikou jako v Zaklínači...
-
To nemůže být vítr, mrkni na 0:25, ten levý strom se plynule nahne o několik stupňů doprava a v 1:15 se zase srovná *4* Nejspíš půjde o bug, tohle je při normálním hraní absolutně nepostřehnutelný, ale jinak jde o celkem pěknou zajímavost.
-
Vítr?:) A ten "mikropohyb" je spíše dán zrychleným pohybem obrazu. Všimni si vpravo dole odpadkového koše.
-
Aká RTS sa teraz hodne hraje v multiplayeri? Starcraft nechcem.
-
co takhle si nejdřív přečíst, co jsem psal? já jsem nepoložil jednu otázku. tu první otázku lze brát jako uvozovací, kdy se řečnicky ptám, jestli to někdo hrál. tohle je logický předpoklad pro to, aby mi někdo na to mohl odpovědět a ne, není zbytečná. jak vidíš, tak i přesto jsi ji ignoroval. opravdu člověk nemusí být génius, aby toto pochopil. jako kdybych se zeptal, jestli už někdo viděl ten a ten film a pak se v další otázce ptal na to, jestli by mi ho mohl dotyčný doporučit. ty přeskakuješ první otázku a připouštíš možnost, že jsou validní odpovědi i od lidí, kteří daný film neviděli. jak mi někdo může doporučovat něco a psát k tomu své názory, když to nezná a nemá s tím žádnou zkušenost? u Jacka bych to chápal, ale že tímto postižením trpí v této diskuzi více lidí jsem opravdu nečekal.
-
Žádná velká pecka to asi nebude, ale zároveň to nevypadá vůbec zle.
-
Děkuji.
-
Vypadá to pěkně, ale mohl by mi někdo vysvětlit, proč se ty stromy hýbou?
-
Zkus tohle: https://www.youtube.com/watch?v=OhjDtg3ZQ6Y
-
hlavně to s tím purehair vypadá výrazně líp, Lara je taková roztomilejší (což je tu důležitý, koukáš na ni furt :) stáhl jsem ostatní nastavení níž, abych mohl pustit naplno ambient occlusion, který vyrábí skvělej kontrast, a vlasy :D
-
samozřejmě, VSync při mega výkonu brzí a nepustí FPS nad 60, ale objektivně v některejch scénách, kde jsem nehejbal myší a zapína a vypínal, se FPSka zvyšovaly... ale ještě si s tím nastavením budu hrát, fakt nejsem zatím spokojen, když místo cutscén mám leporelo