Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ehm, hrál jsem na max - 1440p a pěkné textury vypadají podle mě jinak
  • proto to má podobné hodnocení jako jednička
  • Chim
    Nebylo nutné dělat ústupky kvůli konsolím, takže se to dalo čekat.
  • Kravicka
    Textury jsou zcela normalni to tam nesmis mit jebnuto Sharpen na 0%.
  • a ty kolko, ze tvrdis opak?
  • Ronox
    Do zítřejšího dne 13:00 mám pocit.
  • mafia 2 na steamu

Nevíte proč je stáhnutá Mafia 2 ze steamu? http://store.steampowered.com/app/50130/
    celkem mě to udivuje když vezmu že bude Mafie 3
  • Draken69CZ

The Division Beta

Kdy končí? Jsem to spustil dal pokračovat a tam mě to hodilo chybu, ale když jsem dal nová hra tak mě to tam normálně pustilo.

/Ronox díky
  • solomon.short
    vypada to dobre a konecne zadne dalsi f2p
  • alladjex
    Do konce týdne je možné si vyzkoušet alfu Star Citizen zdarma.
  • Musím souhlasit, prvotní pocit z prostředí je výborný, ale vlastně jsou přístupné jen ulice + průchody a byty jen pro vedlejší mise, žádné velké překvapení nebo průzkum tam není. Grafika je pěkná, ale textury jsou tedy hrozné. Zničitelnost prostředí je hodně omezená a spíše jen na efekt. První pocit z střelby vynikající, ale tohle nadšení vyprší. Budování základy a na tom závislé perky pěkné, množství vybavení pozitivní. Dark zone - zábavné, ale myslím že ne nadlouho. Později se nikdo nechce stát lovnou zvěří. Ovládaní je neuvěřitelně chaotické jen upravené z konzole (ovladače)

neobjednávám, počkám jak dopadne plná verze
  • Aha a kolik máš odehráno, když to tak dobře víš? *1*
  • Lukyz
    Např. u Age of Empires II: HD Edition jede MP pořád dost slušně *4*
  • hra je dostatečne dombed down na to aby se líbila, težke se nic jineho ani nečekalo
  • Starcraft me moc nebre, ale docela se mi zamlouvá Act of Aggression. Jinak hraju Executive Assault, nezávislá strategie se skvelým konceptem.
    Co hraješ ty?
  • Kozy

Vypadá to, že se v průběhu prvního týdne prodá více kopií hry The Witness, než se prodalo hry Braid za celý rok.

Tak určitě.
    https://twitter.com/Jonathan_Blow/status/693670500862550016
  • Spades
    Jo za ty prachy jsem si už koupil i Seasson Pass :D
  • Spades
    Homeworld hraje docela dost lidí. Jak ten novej, tak remake.
    Otázka je, kdy dostane remake multiplayer, a jestli u toho nového lidi zůstanou delši dobu
  • Tilwaen
    Klidně se vykecávej, já mám RTS ráda *1*

A koukáš se po nějaké novější RTS, nebo by ti stačila nějaká starší? Bohužel, jak sám říkáš, teď zrovna není doba, která by tomuto žánru přála; moc bych se nedivila, kdyby byly starší kousky hrané víc než ty nové. A nebo je tu StarCraft, tam bys mohl najít slušné online zázemí.
  • Lukyz

XCOM 2 - souhrn hodnocení

Už se začali objevovat první recenze a zatím to vypadá veskrze pozitivně *4*

PC Games N – 9/10
    Rock Paper Shotgun – Recommended
    IGN – 9.3
    PC Gamer – 94
    Eurogamer – Essential
    Shacknews – 8/10
    GameSpot – 9/10
    Polygon – 9/10

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit