-
ehm, hrál jsem na max - 1440p a pěkné textury vypadají podle mě jinak
-
proto to má podobné hodnocení jako jednička
-
Nebylo nutné dělat ústupky kvůli konsolím, takže se to dalo čekat.
-
Textury jsou zcela normalni to tam nesmis mit jebnuto Sharpen na 0%.
-
a ty kolko, ze tvrdis opak?
-
Do zítřejšího dne 13:00 mám pocit.
-
mafia 2 na steamu
Nevíte proč je stáhnutá Mafia 2 ze steamu? http://store.steampowered.com/app/50130/
celkem mě to udivuje když vezmu že bude Mafie 3 -
The Division Beta
Kdy končí? Jsem to spustil dal pokračovat a tam mě to hodilo chybu, ale když jsem dal nová hra tak mě to tam normálně pustilo.
/Ronox díky -
vypada to dobre a konecne zadne dalsi f2p
-
Do konce týdne je možné si vyzkoušet alfu Star Citizen zdarma.
-
Musím souhlasit, prvotní pocit z prostředí je výborný, ale vlastně jsou přístupné jen ulice + průchody a byty jen pro vedlejší mise, žádné velké překvapení nebo průzkum tam není. Grafika je pěkná, ale textury jsou tedy hrozné. Zničitelnost prostředí je hodně omezená a spíše jen na efekt. První pocit z střelby vynikající, ale tohle nadšení vyprší. Budování základy a na tom závislé perky pěkné, množství vybavení pozitivní. Dark zone - zábavné, ale myslím že ne nadlouho. Později se nikdo nechce stát lovnou zvěří. Ovládaní je neuvěřitelně chaotické jen upravené z konzole (ovladače)
neobjednávám, počkám jak dopadne plná verze -
Aha a kolik máš odehráno, když to tak dobře víš? *1*
-
Např. u Age of Empires II: HD Edition jede MP pořád dost slušně *4*
-
hra je dostatečne dombed down na to aby se líbila, težke se nic jineho ani nečekalo
-
Starcraft me moc nebre, ale docela se mi zamlouvá Act of Aggression. Jinak hraju Executive Assault, nezávislá strategie se skvelým konceptem.
Co hraješ ty? -
Vypadá to, že se v průběhu prvního týdne prodá více kopií hry The Witness, než se prodalo hry Braid za celý rok.
Tak určitě.
https://twitter.com/Jonathan_Blow/status/693670500862550016 -
Jo za ty prachy jsem si už koupil i Seasson Pass :D
-
Homeworld hraje docela dost lidí. Jak ten novej, tak remake.
Otázka je, kdy dostane remake multiplayer, a jestli u toho nového lidi zůstanou delši dobu -
Klidně se vykecávej, já mám RTS ráda *1*
A koukáš se po nějaké novější RTS, nebo by ti stačila nějaká starší? Bohužel, jak sám říkáš, teď zrovna není doba, která by tomuto žánru přála; moc bych se nedivila, kdyby byly starší kousky hrané víc než ty nové. A nebo je tu StarCraft, tam bys mohl najít slušné online zázemí. -
XCOM 2 - souhrn hodnocení
Už se začali objevovat první recenze a zatím to vypadá veskrze pozitivně *4*
PC Games N – 9/10
Rock Paper Shotgun – Recommended
IGN – 9.3
PC Gamer – 94
Eurogamer – Essential
Shacknews – 8/10
GameSpot – 9/10
Polygon – 9/10