Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Draken69CZ
    Dej tomu čas a koupíš oni vědí nejlépe co opravdu potřebuješ *3*
  • alladjex
    Jen taková reklamní filosofie ... Přestože mám adblock (protože se to už na youtube nedalo vydržet ;] ) tak ho mám samo na games vypnutý. Ale hlava mi nebere jaký má smysl, že se mi pořád ukazuje stejná reklama už několik týdnů. Jako to spodní prádlo i ty ženský jsou pěkný, vo tom žádná. Ale i když se mi to bude ukazovat rok, stejně si tam nic nekoupím ;] Podle mě by mělo větší smysl ty reklamy rotovat ne?
  • Bloodborne

Znáte nějaké pěkné sumárum o lore v textové podobě něco jako tohle :
    https://www.reddit.com/r/bloodborne/comments/3ubdg7/lore_of_the_old_hunters_what_weve_learned_whats/

PS. To z Kotaku znám.
  • Vogon

Platinum Games slaví 10 let od založení.

http://platinumgames.com/2016/02/02/10-years-of-platinumgames/
  • a ty už máš dohraný ten Bloodborne, co jsi měl na poště nebo sis zas vymýšlel báchorky o té koupi PS4. Tipoval bych tu druhou možnost...
  • huby1234
    jak jsi to koupil? mě to nejde. piše to chybu.
    mám českou spořitelnu
  • Jaký to je pak uvalit 230kč za hru, kterou jsem já si pořídil zadarmo od jednoho moc hodného člověka z 4chanu?
  • tak ho podej madare *1*
  • Tomu naprosto odpovídá komentář na yt pod videem:

SilentNoise103 6 hours ago
    assassin creed identity (crisis)
  • kdyz nechapes ani, ze neresim ekonomickou stranku veci, tak nereaguj
  • střev-o

Když tomu nerozumíš, tak raději nekomentuj. Vypadáš potom jako hlupák. A v základec h ekonomie se učí něco s názvem "Parita kupní síly"
  • ja narozdil od tebe pamatuju, kdy u nas zkouseli obchodnici ruzny ceny pro cizince a pro mistni, udajne to porusovalo lidsky prava, tak toho museli nechat, me tohle prijde totozny

jediny, co by davalo smysl, kdyby rozdil v cene byl danej jinym zdanenim, ale to by nebyl takovej brutalni rozdil

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit