Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    je normální, že lidi udivují věci, kterým nerozumí. tak to bylo od pradávna.
  • me udivuje, ze to porad jeste takhle funguje, ruzny ceny pro ruzny lidi
  • Zdroj? A navíc to neřeší můj dotaz!
  • Kravicka
    ty zuby *13*
  • Draken69CZ
    Už běží zprávy že MS tuhle ukáčkovou verzi pro lidi mimo ukáčka bude blokovat dokud nedoplatíš rozdíl pro svou zem, GJ MS *15*
  • Lara Croft

Nevíte jak je to s jazykem u té verze přes ukrainu? Nebude to snad jenom v Ruštině? Dík *3*
  • Chim
    ... a to jsem si říkal, že tahle série už nemá kam klesnout.
  • to byl podle recenzí i první díl... ale neco mi rika že se ti to bude líbit
  • Veskoslav

X-Com 2

Podle recenzí je to pecka. Ještě, že byl Ježíšek prozíravý a bratrovi to koupil a má nasdílenou jeho knihovnu *1*
  • Lukyz

Assassin's Creed Identity

Ubisoft dnes (otřesným) trailerem oznámil nový díl Assassin's Creed , který bude exkluzivně pro Apple iPhone a vyjde 25. února.
  • Ušetril si pár korún výmenou za najhorší OS, naviac si podvodník. Mimochodom by bolo možné podať na games trestné oznámenie za nabadanie na podvod.
  • Hádám, že vypršela licence na hudbu. Tak hru dočasně stáhli, než muziku vypreparují.
  • Lukass
    My mame love, a dal sem za nu 999. Navic takhle skvelou hru podporim plnou cenou rad a s hrdosti *5*
  • Lukass a jaký to je uvalit 1200,- za hru, kterou jsem si dnes pořídil za 230,- (viz bleskovka) ? *1* *1* *2*
  • A originální komentáře *1*
  • Kravicka
    bacha na prudce inteligentni AI
  • A hlavně to je prakticky stejné jako jednička (z letmého sledování videí jsem tedy moc rozdílů neobjevil). Jak jsem to už jednou psal, dle mého je konzolová verze jako placebo - když existuje, v hlavě PC fanboye se začnou honit ty meme jako "muselo se ustupovat", "ta hra musí být kvůli konzolím horší" apod. Zatímco když neexistuje, PC fanboye takovéhle věci ani nenapadnou, i když ta hra je vlastně stejná jako předchozí zkonzolovatělý díl.
  • Lukass

Rise Of The Tomb Raider

Tak prvni dojmy sou paradni, grafika, hudba, zvuky parada. Je to presne takovy jaky sem cekal.
    Hodnoceni optimalizace jeste pockam pac su fakt na zacatku. Lara vypada a pohybuje se skvele, efekty snehu sou paradni, hra je na zacatku nabita atmosferou a akci, to sem presne cekal.
    No nic jdu se ponorit dal do hry.
    Jo a jeste musim dodat, nejhezci virtualni zadek co sem kdy videl *1*

Hraju vsechno na high krome stinu a foliage to mam na medium. Blur, V sync , Vignete mam Off jinak vsechno zapnuty a filtrovani textur 4x.
    Mam lock na 50 FPS a parada, nejvetsi dropy sem zatim mel pri prechodu do jeskyni, ale je to chvilicka, nic zasadniho.
    http://imgur.com/YuFDXlV
    http://imgur.com/Tz9Nkyf
  • Kde tvrdí opak?
  • Draken69CZ
    A ve které hře jsou podle tebe pěkné ať mám nějaké srovnání.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit