-
4:48:37
To je zmetek *1* -
Jasne, ani neumis pocitat. 3000*100/3 urcite bude 300k. Navic placas nesmysly. Hru co proda 30M kopii by pak hrala z warezu miliarda lidi? Trololol.
-
S neprolomením Denuva bych si tak sichr nebyl (navíc je pro vývojáře extrémně drahé) a ten test prodejů bude vždy relativně neprůkazný. Vždy totiž existují jen dvě možnosti - buď je hra cacknutá, anebo není. Nemáme možnost porovnat stejnou hru ve dvou rozdílných situacích. Leda v paralelním vesmíru. Je to taková pěkná malá videoherní variace Schrodingerovy kočky.
-
Netvrdím, že to najednou začne hrát polovina lidí, která by o tuhle hru nezavadila, jen proto, že si ji kámoš stáhnul z torrentu, zahrál, vychválil a doporučil. Ale právě proto, že lidí, kteří by se jinak o hru třeba vůbec nezajímali, je obrovská masa, tak byť by se mezi nimi našlo jen malé procento, je to ve výsledku množství, co může podstatně oživit prodeje, tipuju.
-
To je každého věc. Já makám celý den u kompu, takže mi docela vyhovuje přesunout se odreagovat k PS4, místo toho, abych na monitoru jen vypnul pracovní nástroj a zapnul hru.
-
Bavi te to hrat?
-
Já mám jinej problém s New Order.. včera jsem to po dlouhé době zapnul a zjistil jsem, že nemám uložené žádné pozice a všechny kapitoly kromě 1 a 2 jsou zamknuté, jako bych to vůbec nehrál. Předtím jsem to hrál od začátku na jeden zátah až do bodu, kde se probudím
po přeoperování na mutanta . Od té doby jsem to neměl puštěné, takže jsem si toho neměl jak všimnout. Jedná se o PS4 verzi original na DVD bez datadisku. Nevíte někdo, čím to je? Rebuild databáze jsem zkoušel a nic. -
Nové Denuvo neprolomí v rozumné době nikdo. Už brzy se přesvědčíme, kdo měl pravdu, resp. co mělo jaký vliv (protože lidi, co si to koupí jen když předtím vyzkouší warezovou verzi určitě nějací existujou, stejně jako existují lidi, co by si koupili placenou, ale když on ten warez je zadarmo a dělají to všichni, že...).
-
A neni ten pocet zpusobeny taky tim, ze se to prodavalo prez desetileti a tak spousta tech konzoli mezitim odesla a hraci si ji museli koupit zas ?
-
To je jen tvuj nazor, pred par lety ubisoft presel z zadne ochrany ve hrach na tehdy neprolomitelnou vzdy online ochranu. Vysledek je pokles o 90% prodeju PC her a zadny vzrust prodeju na konzole.
Koukni se taky treba na steam. Opet pred par lety zacali prodavat na Ruskem trhu, kde je z evropy suverene nejvic piratu. Vzhledem k tomu, ze ale nabizeli dobry servis za malo penez. Tak je pro ne Rusko nejlukrativnejsi a nejvydelecnejsi trh z cele evropy.
Tenhle tvuj nazor je casty vykrik ruznych vydavatelu, kteri obhajuji jejich strasnou podporu nebo kvalitu vysledne hry. Jen mam dojem, ze ani oni tem vykrikum nejak neveri. -
Proč ne každému vyhovuje něco jiného, já mám konzole pouze na exkluzivní hry.
-
Taky fajn, ale tak nějak jsem došel k názoru, že alespoň pro mě nemá smysl mít k velké konzoli herní PC, když zatím všechny hry, které mě zajímají, rozjedu buď na konzoli anebo pokud neexistuje konzolová verze(takže tak 5 her), tak se ještě nestalo, že bych něco nerozjel na tý mojí 4 roky starý PC šunce.
-
The division
muj zaznam http://www.twitch.tv/kravicka/v/38479539
prvnich 10m videa rozjizdim akorat hru, protoze se to spoustelo divne v 4k -
Ne, u tohoto typu her to neplatí. Jde o specifickou logickou hru. To není hlavní proud, po kterém ti skočí většina hráčů, kteří některé věci kupují už jen kvůli značce. Tedy i když o tom budou lidé mluvit pozitivně, lidi, které logické věci neberou, si stále budou říkat, že to není hra pro ně (už když mrkneš na gameplaye, dojde ti, že je to poměrně specifická hra, která celkem velkou množinu hráčů mine, protože nepatří mezi věci, které běžně hrajou). A další slabinou The Witness je to, že vývoj nebyl určitě levný, protože trval relativně dlouho. Patří to prostě mezi rizikovější projekty, kde je návratnost nejistá. Být to jen na PC, tak bych věřil i tomu, že to bude z pohledu návratnosti průšvih.
-
prvni bude xbox (slabsi hw, lepsi zkusenosti s vyvojem os)
-
s tou zmenou pristupu mas pravdu, musi prijit, a prvni bude, protoze ms a w10
jinak opravdu budem muset pockat cely tri roky, dalsi generaci budou tajit do posledni chvile, nez s ni vyjedou (protoze to bude zarez pro tu prechozi) -
kdyz se matlali s dvema verzema na starou a soucasnou generaci, tak proti tomu dat do hry detekci hw a podle toho zapnout nastaveni pro ps4 nebo ps5 zvladnou s prstem v nose
-
Pokud píšeš, že The Witness není hra vysloveně pro masy, pak by mně právě přišlo logické, že větší rozšíření a reklama by zájem těch mas mohly upoutat.
-
Nemáš čísla, jen dojmy.
-
Někteří zdejší návštěvníci cosplay naopak vítají *3* Neboj, snažím se vybírat pouze povedenější kousky a nedávat je sem moc často.