-
tak to už je na zvážení každého, kolik je ochotný za něco takového zaplatit. herní doba má být jen kolem 2 hodin, takže rychlá jednohubka, kterou nebude problém proběhnout. za to, kolik to muselo dát práce (a vizuál vypadá povedeně), je nakonec i ten dolar skoro výsměch autorovi, ale přijde mi lepší ho podpořit takto než nijak :) -
AMD forever, počkám si určitě a těším se... zatím nebyl upgrade potřeba, všechno, co hraju (witcher 3, dirt rally apod.), běhalo skoro na max, ale je jasný, že jednou to muselo skončit ;)
-
taky to asi nebudu hrát, hlavně je to fakt hodně kopírka Limba, ale co, minimálně tomu člověku nechybí píle a schopnost dotáhnout to do konce a vydat... třeba to příště bude něco originálnějšího a mýmu srdci bližšího :)
-
a plížíš se k němu? tuším, že do tý doby to není potřeba, zapni plížení a pes se nevzbudí, když se přiblížíš s kudlou v ruce, objeví se nabídka tichýho zaříznutí, šmejda jednoho...
-
wolfenstein new order v tom vezen The Eisenwald Prison)
nemuzu zabit toho obrnenyho psa ...pisou tam at ho zabiju ve spanku ale ten cokl je vzhuru a vzdycky me sejme,..co mam delat????? ---dik za radu -
Vás dva si opravdu nespletu neboj
-
tak neco vytvor a kdyz to bude stat aspon za dolar, tak ti ho poslu
-
Max tak poloviční spotřeba výkon zas nějak extra nepovyskočí (nehledě na výrobci)
-
Jeden dolár je dosť. Keby mi milión ľudí dalo jeden dolár, budem milionár. Úprimne, neviem či by som to hral aj keby to bolo zadarmo.
-
A největší chybou bylo neuvést kdy daný fiskální rok končí, tj končí až v březnu 2017.
-
Počkej pár měsíců na novou generaci karet AMD na novém výrobním procesu. Rozdíl oproti současné generaci karet bude téměř dvojnásobný a zdá se, že AMD bude mít tentokrát lepší karty a rychleji na trhu než Nvidia.
-
taky koupeno, dekuji za tip :)
-
koupeno, v tomto jsem vlastenec
-
Já to pochopitelně vím, ale jsou tací, kteří to netuší. Že to byla chyba potvrdil sám novinkář tím, že to opravil.
-
Toby: Secret Mine
zaplať, kolik chceš (minimum je 1 dolar pro steam key)
kraťoučká česká hra, ale podle traileru mi přijde, že si ty peníze zaslouží:
https://indiegamestand.com/deal/#details -
Tak v betě Division odehrána asi hodina a půl a nějak mě to nepřesvědčilo, obyčejná online střílečka v repetetivních kulisách New Yorku, nahodím odpoledně video na youtube...
-
Určitě, obojí mám rád. Když mě ale rostlinky a barvičky omrzí, dám si ZD.
-
Ja si vezmem jedlo a pitie a vychutnam si to na Youtube.