Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak oprava hacknuli mu account, Peter Molyneux nás nadále bude "inspirovat"!
  • 3 min. stará zpráva - "Můj účet byl hacknutý, nikam neodcházím"... *4*
  • Jack1947
    Chtěl se jen ZVIDITELNIT
  • Godus je stažen ze Steamu a Peter Molyneux odchází z herního průmyslu https://twitter.com/pmolyneux/status/692816249559093254
  • WhySoSad
    Tak už to skočilo samo na Uplay. Jak já tu službu nesnáším *4*
  • WhySoSad
    Ten kod ti prisel na email asociovanej s uplay ? Jestli jo a muselo se tam něco redeemovat, tak jsem v háji :D Neskočilo ti to rovnou do uplay ?
  • Kozy
    http://forums.ubi.com/showthread.php/1377633-Beta-Access-for-PSN-Pre-orders
  • Společnost USPTO došla k závěru, že "Let's Play" je čistě popisný pojem a nelze si ho přivlastnit.

"Společnost" USPTO je United States Patent and Trademark Office, tedy Patentový a známkový úřad Spojených států. V tom odkazovaném článku je to napsané hned na začátku. Jako že to fakt nejde minout.
  • Lukyz
    U mě to taky trvalo cca 10min, ale pak jsem asi 2h čekal na email s kódem, zřejmě budou mít "lehce" přetížený servery.

EDIT: BTW už mám staženo a zatím to beztak nelze hrát, Uplay ukazuje jen "Předběžně načteno"
  • Kozy
    Jojo, je vidět že to DLC měly v plánu od začátku, v Bloodborne jsou zase sochy co vypadaj jako ty rybolidi.
  • Nepotvrzeno: Brazilská ratingová organizace ohodnotila doposud neoznámenou PC verzi Quantum Break.

Vždyť i člověku s inteligencí čtyřiasedmdesátkrát rozšlápnuté žvýkačky musí dojít, že Quantum Break bude to stejný, jako ve své době Alan Wake. Nejdřív to vyjde na konzoli a dva roky na to, protože to budou hráči tak moc jakože vyžadovat, to vyjde i na PC, i přestože si to hráči přejí už teď. Ale vydavatelé to přeci dopředu jen tak neřeknou. Nejdřív nahrabat penízky na konzoli a pak teprve na slabší platformě, což je PC.
  • WhySoSad
    Tak jsem si tm asi po půl hodině prolezl, je to pomalý jak prase ! Na konci mi jen vyskočí upozornění že mi dají vědět až bude moje pozvánka ready... Takže jsem žádnej přístup nedostal.
    !
  • Bůh ví, jestli měl poslední ovladače... jinak na videu mě spíš vadilo, jak ten compound bow má zaražený do těla při nošení, to je příšerný...
  • Na GTX 660 vsechno high a zapnute AA jede hra 40FPS. Coz si myslim ze je krasa.
  • Mart9
    Uvidíme, jak tu skvěle optimalizovanou hru rozdýchá můj 5,5 roku starý komp. Budu se modlit.
  • kennyB
    Je to tím videem, nebo ta Lara divně běhá???
  • Až na ty dropy na 30 FPS s GTX980 v 1920x1080
    https://www.youtube.com/watch?v=AZN12rG0XWU
  • Lukass
    Tak Tomb Raider na PC je pecka, skvela optimalizace a nadherna grafika davaji tusit ze tady mame vyborne PC port. Navic zabira poue 18GB, parada. Hru sem dneska objednal, tak pak napisu hodnoceni.
  • The Old Hunters

Málo času, takže jsem se dostal teprve do rybářské vesničky a musím říct moc pěkné, ale všimli jste si té lodi? Ta loď jde vidět i z Nightmare Frontier. Tenhle detail mě strašně potěšil, ukazuje se, že jsou noční můry všechny nějak propojené.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit