Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Far Cry Primal a Rise of the Tomb Raider bude proti pirátství ochraňovat Denuvo.

To nasere. Dám si to tedy za rok až dva, v GOTY verzi a za dvě stovky...
  • solomon.short

kdyby nekdo jeste nemel...

Magicka - T7FMG-WNZRQ-BQE5E
    Stalker: Clear Sky - 5AM9X-A9QWC-PX9H4
  • The Division Beta

Predownload dostupný na Uplay..veľkosť 26.26 GB..
  • To žes o Forgotten Sands nevěděl tě vůbec nemusí mrzet, vyšel jako přívěšek k filmu a byl fakt mizernej.
  • A kedy bude recenzia na homeworld?
  • solomon.short
    XIII je super i dnes. Skoda ze ji museli stahnout z GOGu...
  • Hrál jsem hru s cell-shade grafikou na PS1. Na jméno si teda nevzpomenu, za kojota z Loony Toons jsi kradl ovce. Ale pochybuju, že byla první.
  • Ten nebyl špatný, škoda že v tom stylu nepokračovali dál. Protože ten Princ, co přišel po něm se nepovedl.
  • Vojta_Ilavsky
    Super cel-shading měl i opomíjený poslední (dobrý) Princ of Persia jen tak btw.
    Voe, jsem ani nevěděl že vyšly potom ještě další. Asi pěkný sra*ky to byly, ne?
  • Lukyz
    Jaká hra byla vlastně první? Já si jako svoji první cel-shade hru pamatuji komiksovou střílečku XIII, která byla na svoji dobu super *4*
  • Ronox
    Ubisoft začíná postupně rozesílat klíče do bety Divisionu. Najdete ho po přihlášení tady - https://account-uplay.ubi.com/en-GB/beta-access
  • Já nechápu kde se vzala představa že s cel-shadingem přišel Borderlands
  • braveman
    Odkaz doplněn, díky za upozornění.
  • Ronox
    *TMNT ... a mají kořeny v komiksech, takže stylizace do něj je jedině dobře + poslední Transfomers od Platinum byly super.
  • Video: Oficiální trailer oznamující Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.

TNMT přes filtr Borderlands
  • Kravicka
    Uvidime 29.
  • Videi a screenu mame z Division vsude spousty. Spis rekni jestli je to tak spatny jak to vypada.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit