-
Far Cry Primal a Rise of the Tomb Raider bude proti pirátství ochraňovat Denuvo.
To nasere. Dám si to tedy za rok až dva, v GOTY verzi a za dvě stovky... -
kdyby nekdo jeste nemel...
Magicka - T7FMG-WNZRQ-BQE5E
Stalker: Clear Sky - 5AM9X-A9QWC-PX9H4 -
The Division Beta
Predownload dostupný na Uplay..veľkosť 26.26 GB.. -
To žes o Forgotten Sands nevěděl tě vůbec nemusí mrzet, vyšel jako přívěšek k filmu a byl fakt mizernej.
-
A kedy bude recenzia na homeworld?
-
XIII je super i dnes. Skoda ze ji museli stahnout z GOGu...
-
Hrál jsem hru s cell-shade grafikou na PS1. Na jméno si teda nevzpomenu, za kojota z Loony Toons jsi kradl ovce. Ale pochybuju, že byla první.
-
Ten nebyl špatný, škoda že v tom stylu nepokračovali dál. Protože ten Princ, co přišel po něm se nepovedl.
-
Super cel-shading měl i opomíjený poslední (dobrý) Princ of Persia jen tak btw.
Voe, jsem ani nevěděl že vyšly potom ještě další. Asi pěkný sra*ky to byly, ne? -
Jaká hra byla vlastně první? Já si jako svoji první cel-shade hru pamatuji komiksovou střílečku XIII, která byla na svoji dobu super *4*
-
Ubisoft začíná postupně rozesílat klíče do bety Divisionu. Najdete ho po přihlášení tady - https://account-uplay.ubi.com/en-GB/beta-access
-
Já nechápu kde se vzala představa že s cel-shadingem přišel Borderlands
-
Odkaz doplněn, díky za upozornění.
-
*TMNT ... a mají kořeny v komiksech, takže stylizace do něj je jedině dobře + poslední Transfomers od Platinum byly super.
-
Video: Oficiální trailer oznamující Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutants in Manhattan.
TNMT přes filtr Borderlands -
Uvidime 29.
-
Videi a screenu mame z Division vsude spousty. Spis rekni jestli je to tak spatny jak to vypada.