Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Flower za 80,-
  • Kravicka
    A chtel bych videt ty spousty videii a screenu
  • ty resty by měly počkat, jelikož Bloodborne je zjevení, podobná hra s takovým uměleckým cítěním tu dlouho nebyla. Dark Souls 2 vynech úplně, to je škoda času.
  • Mart9
    Netvrdím, že je špatná, ale takovou hru právě nechci hrát.
  • ucho
    zajímavých her je tam podle mě dost, něco bych koupil, ale dojíždím ještě pořád nějaké staré resty, takže předpokládám, že k takovým hrám jako Bloodborne a Dark Souls 2 se ještě nejméně rok nedostanu.
  • Mne se už 3 dny nejde připojit, takže ani nemam šanci.
  • goty bloodborne a je to jeste lepsi, nez se o tom rika
  • Mart9
    Koupil poslední dobou někdo něco zajímavého v dobré ceně na PS Store? Prosím o doporučení, já tam asi neumím hledat nebo co.
  • Morraw
    I Am Alive je super. Sice ta hra asi úplně zapadla, ale má zajímavé mechaniky a velmi tísnivou atmosféru.
  • Draken69CZ
    To neber zas tak doslovně žádná gay party u bazénu nebude, jen jsem rád že zas bude nějaké video, osobně bych začal dohráním Dark Souls II (ano nezapomněl jsem *16*) a volně bych pokračoval Dark Souls III *3*
  • WhySoSad
    Pako :D
  • Draken69CZ
    *14*
  • WhySoSad
    Nene, já už jsem dlouhou dobu sám, nebo teda s polovičkou *3* Definitivně jsem neskončil, jen mám teď dost špatnou práci a nedaří se mi to skloubit dohromady časově, ale vrátil bych se k tomu rád, už mám zase nějaký hrubý materiál připravenej, tak něco přibude *3*
  • Ty nebývaš u rodičov že si varíte sami? Inak s letsplaymi už si skončil? je to škoda lebo som ťa celkom rád sledoval...
  • meh

Deadly Premonition?
  • Lukyz
    Cold Fear mě kdysi strašně bavil, asi zkusím, jak obstojí v dnešní době. Díky za tip!
  • Tilwaen
    WhySoSad má pravdu, ostatně i na fórech Virů na každém rohu najdeš upozornění, že máš Combofix používat jen a pouze tak, jak ti poradí lidé, kteří se v tom vyznají, a to na základě logů, které jim poskytneš. Používat Combofix jakkoliv jinak bez toho, aby ses v dané problematice vyznal, ti může v PC způsobit nenávratnou paseku.

Raději si dej tu práci, zkus na jejich fórum znovu napsat o radu a důsledně dodržuj pokyny, které ti dají. Samoléčení PC tímhle overkillem ti sice může vyjít, ale taky nemusí - a potom už bude pozdě přemýšlet nad tím, cos měl udělat lépe.
  • Zkus Cry of Fear, na Steamu je to zdarma, jen musíš mít nějakou source hru.

http://store.steampowered.com/app/223710/?snr=1_5_1100__1100

Jak můžeš vidět na screenech, tak grafika je postarší, ale atmosféra je tak hutná, že si toho beztak všímat nebudeš.
  • I Am Alive, možná i Cold Fear (hrál jsem jenom kousek na vyzkoušení), Riddick, ve své době se mi zamlouvala The Thing.
  • první DLC k The Evil Within. Parádní DLC a jedno z nejlepších roku.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit