Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • solomon.short
    hodnoceni ma zatim slusne, ale cena mi prijde dost nadsazena... polovic bych za to dal hned
  • ucho
    prostředí v DS2 se mi popravdě líbí víc než to v Bloodborne. to je na mě moc temné a depresivní (což mě ale od hry neodrazuje :) ). každopádně bych před Bloodborne ještě rád zahrál Demon's Souls a Dark Souls (a možná i to Dark Souls 2 :) ). na tom pořadí vyloženě nelpím, ale říkám si, že bych jakousi posloupnost s tím, jak to vycházelo, u této série dodržovat mohl.
  • ucho
    ty konzole nejsou jen o exkluzivitách. je to samozřejmě příjemné zpestření, ale na tom to nestojí. já teď například na PS4 hraju Broken Age.
  • kennyB
    I Am Alive je celkem slušná hra, ale bohužel nedosáhla toho, co s ní bylo plánováno. Tuším, že FireTight jí i natáčel, takže pokuď ji nebudeš hrát, můžeš se na ni mrknout.
  • Kozy

Na účastníky betaverze The Division se nevztahuje dohoda o mlčenlivosti. Internet tak pravděpodobně zaplaví množství screenů a videí ze hry.

Na PSN si můžete "koupit" The Division v preorderu a pak si stáhnout betu bez čekání na klíč. Stejně jako to bylo u BO3.
  • I'm Am Alive měla být původně mnohem rozsáhlejší a propracovanější, jenže změnili koncept, hru osekali, zkrátili a udělali lineárnější a spoustu lidí to tak zklamalo. I přes to není finální produkt vůbec špatný a já se u toho dobře bavil.
  • Lukyz

Batman Akrham Knight

"Zajímavej" komiks na téma PC verze posledního Batmana *1*
  • Mart9
    Není, jen jsem si nebyl jistý, jestli je to ono.
  • Vojta_Ilavsky
    Mno, jediná X1 exkluzivka která má potenciál být fakt luxusní je Scalebound, a ten byl odloženej.
    Quantum Break bude dobrej, ale dojede na to že X1 není tak rozšířenej a že to není nic takovýho aby to někoho donutilo koupit konzoli.
    Ty ostatní ani nestojí za řeč, žádný must-have na tenhle rok oznámený nejsou.
  • WhySoSad
    Koukam prave na release list pro rok 2016 a s exluzivitama pro XOne to vypada proti PS4 hodne blede, napocital jsem je 14:7 ve prospech PS4. Navic se u Sony bude jednat o mnohem zajimavejsi kousky nez u MS. Vzdycky jsem byl zastancem Xboxu, ale u tehle generace se mi zda ze na plne care prohrava nejen co se tyce her, ale hlavne vykonu a downscalingu rozliseni...
  • Ano vyšlo to i na PS3, ale to snad neni problém ne?
  • Škoda času? Přijde mi, že všichni hrozně dramatizujou že to je nejhorší souls hra. Pořád je to ale skvělá hra.
  • WhySoSad
    Uz jste nekdo hral vcera vysle The Witness ? Koukam ze se na to snasi celkem chvala, az do vydani jsem o hre neslysel, o to je to vetsi prekvapeni.
  • WhySoSad
    Jak rad bych se pustil do DS3, otazka je jak na tom budu s casem... :/
  • WhySoSad
    Cry of Fear jsem dohral v coop rezimu, k singlu bych se mohl vratit :)
  • WhySoSad
    O I Am Alive jsem cetl spoustu negativnich komentaru, stoji to opravdu za to ? Cold Fear mam uz par let dohrano :) Riddicka jsem popravde jeste nezkousel a The Thing taky ne, diky :)
  • WhySoSad
    Samotny TEW me zrovna dvakrat nevzalo, je to DLC lepsi nez zakladni hra ?
  • WhySoSad
    Diky, tohle je presne to doporuceni co jsem si pral :) O Fatal Frame a Siren jsem toho spoustu slysel, urcite se na to mrknu, to je presne to co jsem si predstavoval. Deadly Premonition uz jsem snad i kupoval na GOGu jak ted nedavno vysla nejaka ta edice, ale jeste se k tomu nedostal. Ostatni neznam, takze diky moc !
  • Morraw

BFG: Armada spustila předobjednávky

Datum vydání je březen a nějaký ten týden po vydání se dočkáme i SM armády. Těšíte se ?

http://www.battlefleetgothic-armada.com/shop/
  • Mart9
    O tom jsem uvažoval, díky. Asi to vezmu. Ale není to nějaké staré? Mám pocit, jestli s tím nemachrovali na startu PS3

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit