-
Parta, která je legendárnější víc, než rychlé šípy. -
Wargame: Rad Dragon, Act of Aggression, Homeworld Remastered, Grey Goo, Starcraft 2
-
Stará dobrá SS division Vallonia *14*
-
Já myslím, že má kolega na mysli toto:
https://www.youtube.com/watch?v=rGWdKMzPAls -
To je strašné. Fakt. *9*
-
*1* Tomu se muze clovek jen zasmat!
-
Jestli máš FIFU 15, 16 nekupuj.
-
jaký duranga? vysvětlit, I was born before 2000
-
Trapnější než číst japonské komixy asi ne *1*
-
vim ze tohle neni zrovna web kde jsou v oblibe strategie ale zkousel nekdo executive assault? na steamu to ma velice kladne hodnoceni a vypada to zajimave. chtel bych si zahrat nejakou strategii a uvazuju taky o planetary annihilation titans. mate s temi hrami nejakou zkusenost?
-
Nehrál no... trápit se je taky hra ne protože já opravdu nevzdávám hry... jen pokud nejsou fakt tak přiblblé nebo přehnaně náročné... tady to vidím tak na 50:50... recenze bude asi 6-7/10 verdikt.
-
Jde vidět, že si žádný starší díly nehrál, jinak by si nemohl vyčítat mechaniky, který k tomu patří ať se ti líbí nebo ne. Ta hra asi není pro tebe, tak nevim proč se s ní trápíš. Hlavně tam nacpat co nejvíc lol a omg 3,14čovinek.
-
Vidto stratego *4*
Já měním ikonky, snad každý měsíc *5* -
Konečně taky někdo kdo ví jak se věci mají... *3*
-
Tak zase uplne tak vedle neni. Pamatuju si ze jsem kdysi hral nejakyho snad RE 3 a opravdu jedine co na tom bylo hororove je to ovladani.
-
Chvili jsem si myslel, ze se tu objevil novy "znalec" her, a pak jsem si vsimnul, ze Jack jen vymenil avatara :P Reknu ti to, co vzdycky. Ty jsi za to urcite nedal ani desetnik, takze muzes tak maximalne drzet papulu a nemas narok na to cokoliv hodnotit. Zadarmo to pro tebe musi byt dobre, i kdyby ses dostal jen do menu.
-
ak to bude podla hry, tak jedneho bossa bude hlavna postava pizlikat v dvoch zositoch *1*
-
Duranga ty magore!