-
Steam seems legit, tho *5* -
PSN slevy
Dneska na Playstation Storu začaly další slevy (plus ty, co tam jsou skoro už měsíc) a pár her tam jde sehnat za fajn ceny (nechal jsem tam 3 kila). -
To už je trochu DS fet1š nemyslíš? *1*
-
Kdyby to scalovalo dobře, tak sohlasím.
Viz. můj příspěvek ohledně velikosti her, které podporují velké textury pro 4k rozlišení *5* -
Však jsem také nesouhlasil zase Já s tvým příspěvkem.
-
Bohužel, aktivují se ti automaticky v rámci balíčku *16*
-
Nechci tu sockovat, ale pokud by někdo nevyužil ty dvě DLC k XCOMu, tak bych se jich klidně ujal.
Díky *1* -
Viz. WhySoSad nize...
-
...Tak jsem si po dlouhé době pořídil balík od HumbleBundle...
-
Já s tvým příspěvkem ale nesouhlasil
-
Prvně si něco zjisti. Když budeš mít hru která nepočítá s rozlišením a jeho změnou, tak to vypadá špatně. Rage měnil textury a většina her to dělá a řeší to, jaké máš rozlišení aby to vypadlo dobře na všech volbách *3*
-
Co čekat od japonského portu.
Proto jsou hry které podporují 4k velké. Na konzoli mi to je jedno, tam to není a televize je fullhd. Tady tohle je nějaký moc divný *1* -
Tšěsně předtím než se z něho stala nadopovaná troska...
-
to jsi teprve teď objevil Humble Bundle?
-
Po dlouhé době jsem zase narazil na vystřižené záběry z "natáčení" L.A. Noire a opět se královsky pobavil :D Škoda že se tahle technologie víc nevyužívá...
https://www.youtube.com/watch?v=3FIviB90Ih8 -
Koukal jsem na moje staré bundly a kdysi se to párkrát stalo. Buď komplet v jednom nebo třeba po dvou. Já většinou kupuju jen ty, kde 90%+ her nemám, takže zatím jsem to neřešil. Do příště víš :)
-
V dubnu začne vycházet komiks Dark Souls
V dubnu začne vydavatelství Titan Comics vydávat komiksovou sérii Dark Souls. Ilustraci bude provádět Alan Quah(Godzilla:Awakening) a psát ho bude George Mann(komiksy Doctor Who), který je fanouškem série a těší se až bude přispívat do lore hry.
Obálky prvního vydání: http://imgur.com/a/vGjnq -
Tohle je hodně hovadská úvaha *1* Sorry pánové, máte sice 4k monitory, ale budete to hrát v šíleným 1080p, protože nechceme aby se vám scalovaly textury...
-
Od té doby, co si kupuješ licenci na produkt, a ne samotný produkt, máš právo leda držet hubu a krok. Nová doba, se stim smiř.
-
Prispevek roku... nema textury pro 4k:D