Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • WhySoSad
    ad 1. Je to možný, byl jsem zvyklej, že jsem jen kliknul na link a to mi otevřelo všechny klíče...
    ad 3. To by mě nenapadlo předtím hledat, vůbec bych nečekal že provedou něco takovýho. Myslím že to je informace, která by měla být někde viditelně při nákupu.
  • residentevilfans
    Albert Wesker *5*
  • Morraw
    Hm, pokud se to po novém roce nezměnilo tak:
    1. Klíče normálně vyzvedávám přes link bez registrace. Sem tam za čas si nechám poslat všechny linky na všechny mé bundly a podívám se, co jsem ještě nevybral. Bez registrace, loginu.
    2. Někdy to je v balíku, ale už se mi to dlouho nestalo. Většinou fakt po jednom (SW bundle, Jumbo Bundle 5 atd.)

3. Hodil jsem do googlu Firaxis Bundle a hned třetí link
    https://www.reddit.com/r/pcgaming/comments/41qvsb/warning_about_new_firaxis_humble_bundle/
  • WhySoSad
    To nedává moc smysl, nemyslíš ? :) To je jako kdyby si šel do KFC a místo twister menu by si dostal jen hranolky, protože ten zbytek už si stejně před měsícem měl... Když si zaplatím za x produktů, tak je taky chci dostat a ne že někam zmizí, protože už je jednou mám...
  • WhySoSad
    Jako princip asi chápu, ale na druhou stranu mě to štve, pokud si koupím něco, tak to chci i dostat komplet...
  • Proč vlastně už nepíše KeyZi pod KeyZem, jelikož tvoje blábolení stejně každý pozná .)
  • Obrazem: Desítka gameplay screenů v rozlišení 4k z PC verze Dragon's Dogma: Dark Arisen.

Sranda je, že to umí 4k ale textury to nemá pro 4k.
    To je kravina. Zbytečně to tam dali.

Asi nechápou, že podle rozlišení hra má mít textury. Jinak to je hnusné. To jsou profesionálové, jak Brno.
  • To mas za to ze uz nedelas kvalitni letsplaje. jinak to pripomina situaci, kdy by si bezdomovec kteremu daji jidlo stezoval ze rizek neni prepeceny. proste kdyz sockujes v humblu bud rad ze si dostal aspon neco
  • jakubc
    No dělá se to kvůli přeprodávání klíčů a máš tam napsané, že se to takhle bude chovat. :-)
  • WhySoSad
    Tak jsem si po dlouhé době pořídil balík od HumbleBundle. Příště si to rozmyslím. Proč se musím registrovat abych si vyzvednul klíče, proč se mi na steamu aktivuje jako balíček a pokud už 4 hry z 5 mám, tak ty zbylý čtyři prostě zmizí ?! Proč si je nemůžu dát na druhej účet, abych mohl hrát s někým online ? To je ale hovadina...
  • Jako sranda a zajímavost možná, ale tipuju, že do pořádného kvalitního titulu to bude mít hodně daleko. *4*
  • Jop
  • Bioshock?
  • to je kdo? nebo odkud
  • No vzhledem k tomu ze to jsou takovy docela zasadni strategicky veci tak by podle me neskodilo je u strategie zminit. Jestli to je malo nebo ne uz jako strateg amater uplne nezhodnotim. Ja do toho jdu hlavne kvuli pribehu a atmosfere.
    Navic napr. i Wolrd in Conflict i s timhle malem dokazala poskytnout uplne perfektni gameplay ktery dodnes miluju. MP ve world in conflict patril k tomu nejlepsimu co jsem mel moznost zkusit.
  • Corvus

IRON MAIDEN RPG

IRON MAIDEN vydají ve spolupráci s Roadhouse Interactive a 50cc Games letos v létě RPGéčko "Iron Maiden: Legacy Of The Beast", které bude vycházet z "mytologie" skupiny. :-D To bude Dark Souls hadr!
  • jako treba UI, vyuzivani terenniho prevyseni a kourove granaty. Neni to malo?
  • Jednoznačně Atlas.
  • jakubc
    Nejvíc asi v paměti uvíznou ty filmově zahraní záporáci, třeba O'Dimm, ten byl skvělý, dobrý byl taky Bob Page a jeho sidekick Walter Simons, případně mě napadá ještě Origami Killer z Heavy Rain, což není prvoplánový h*jzl, ale prostě jen má něco proti taťkům. :-)
  • Shodan *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit