-
No ty nejzasadnejsi veci ktere si vychvaluje jsi vynechal ale nakonec rika ze to cely zabiji AI takze pokud nechcete hrat kampan nebo multiplayer a chcete to hlavne na singleplayerovy skirmishe tak mate smulu.
-
K tomu z Last of Us se připojuju, solidní padouch *3*
-
Já ukradl Hinda a toho parchanta odpálil i s jeho UAZem :-D
-
ten mód nemám rád. Sice to hodně upraví ale hra nebyla pro tohle udělána. Je to poté dost složitejší a stejně to skřípe. Něco jako nějaký mod pro skyrim, kde tě poté někdo sundal na ránu.
rise of nations:
http://store.steampowered.com/app/287450/
Je to RTS pro PC. Skvělá hra a i ta extender verze se povedla. Lehce vylepšili grafiku a aby to jelo na nových os. Obsahuje i datadisk. Ne dlc. Datadisk.
Hlavně tam je všeho dost. Různé SP kampaně, map je hodně, nastavení ai? Tam toho je. Od slabé po hodně dobrou a dokonce lze nastavit, co má dělat. Více útočit, nebo obchodovat atd. Lze omezit technický pokrok a tedy hraješ dobu kterou chceš. Atomovky, lze použít omezeně. Každý národ má svoje bonusy. Je tam hodně možností jak vyhrát.
Máš tam i formace atd. Co je ale jiné, jsou základny. U klasiké rts máš jednu. Zde máš města a okolo lze stavět budovy. Tedy máš poté řeba možnost mít 10 základen = je obtížnější něco dobýt a boje jsou delší a složitejší. Dnes ale neznám lepší RTS. Snad starcraft 2. -
No jenže TB se od většiny Youtuberů zásadně liší, je to spíš klasický herní recenzent, který využívá Youtube, není to ukřičená attention-whore jako Letsplayeři. Jeho názor rozhodně není zákon, ale váhu klasické recenze to má.
-
Tak mne se na podobnem notebooku za 10k sekala i pixel skakacka Thomas Was Alone, takze bud zvysit rozpocet nebo radeji koupit poradny tablet *2*
-
Transcendent One :)
-
No ne asi. :D I když tak trochu jak vystřižený z nějaké Bondovky. Nejdřív si hraje na armádního renegáta na pomezí amerického a ruského vlivu, aby cosi dokázal matičce Rusi, kde ho pod začínajícím vlivem glasnosti a perestrojky nepochopili a považovali spíš za relikt a pak i západnímu světu, kde ho moc nepochopili vůbec. A když mu teče do bot, tak si hraje s taktickýma střelama, aby vyvolal celosvětový konflikt.
Jo jo, v zásadě za to provařený charakter, ale když ho člověk ve Flashpointu měl za úkol dopadnout, to rozhodování, zda mu z fleku poslat kulku do hlavy za všechnu tu hrůzu na Everonu a za padlé kamarády nebo ho poslušně předat velení, bylo silný. :D -
Na toho jsem zapomněl!
-
homeworld 2 taky v zakladu nebyl nic moc, jenze to bylo kdysi. jinak co jsem ted koukal je venku verze komplex modu pro remaster homeworldu, takze to je asi lepsi volba
jinak co je to rise of nations, neni to nahodou webovka? -
Generál Guba z Kolgujevu :)
-
Tedy zklámaní a opět špatná RTS *16*
Když v minulosti uměli dělat RTS, tak dnes to neumí? Pořád to samé. AI špatná, málo map, málo toho, SP špatný, MP nepodporuje všechny možnosti připojení. AI podvádí...
Jako hráč jen kroutím hlavou. Když to šlo a dnes to nejde. To abych stále hrál RIse of nations hd, nebo sins of solar empire. Tam tohle co jsi napsal funguje. Nevím proč ale funguje. -
Z těch novějších asi O'Dimm z datadisku pro Zaklínače (Přišel mi jako ďábelštější verze O. W. Granta z Dálnice 60) a vůdce kanibalů z Last of us. Ze starších asi Psychomantis z prvního MGS, dodnes si na ten jeho bossfight pamatuju.
-
za mě Handsome Jack
-
Asi Joker, žádný doopravdy kvalitní videoherní badass záporáky neznám, možná ještě Deadpool, ale ten je taky spíš komiksovej než videoherní..
Doporučíte někdo nějaký? -
gaunter o'dimm a darth revan
-
Kane
-
Na starší hry asi v pohodě.
-
taková anketa
Tak schválně kdo je váš nejoblíbenější záporák z her?