-
ono to někoho zajímá? -
A proč ne?
-
Jen pro info proc se sem porad dava Britsky zebricek prodejnosti ?
-
Ani na něj nereaguj, stejně nemá kapacitu k tomu, aby to pochopil :D
-
Ještě Penumbra nebyla zmíněna.
Jinak Oxenfree mám ve wishlistu, ale nechce se mi dávat 20$ když je to jen taková jednohubka. -
Diky vsem za doporuceni primarne pribehovych her, nektere jsem uz hral, ale spoustu z nich jeste ne. Urcite zkusim Sherlock: Crimes amd Punishments, The Old City Leviathan, The Park a Homesick mezi prvnima.
Vcera jsem dohral Oxenfree. Trvalo to cca 5 hodin a byla to pecka ! Mam hned chut si to zahrat znovu, protoze je mozne ovlivnit osudy ostatnich kamaradu a vsechno mi nevyslo tak, jak bych si predstavoval. Nekdo tu namital, ze je to ciste pribehovka bez znovuhratelnosti. Urcite to tak neni, behem celeho hrani si na vas ostatni delaji nazor a ten take urcuje jak to nakonec dopadne, za finale rozhodne palec nahoru a to shrnuti bylo super. -
Vždyt já vím... *7*
-
Pawnům můžeš dát vybavení, a to jejich staré zmizí (nemůžeš si ho tedy vzít na prodej třeba). Pak vylepšit vybavení - těmi až 3 hvězdičkami - můžeš jen to co jim dáš ty, ne to jejich vlastní myslím.
Po propuštění jsem jim nastřádané věci sebral předem, ale pokud se objeví v depositu (skladiště v hospodě - ale přístup k němu máš u kteréhokoliv obchodníka), tak to je novinka i pro mě super :-). -
Prave, navic zpracovani tehle informaci je z pohledu legislativy problematicke a tedy nakladne. Email pro psani prispevku je bohate dostacujici. Sice si kazdy muze vytvorit libovolne mnozstvi novych, ale je to porad nesrovnatelne delsi proces nez nekoho zabanovat.
-
Neni to to same. Hololens ma byt AR a maji promitat obraz do tveho okoli (v ramci tech bryli). Proto taky maji byt mobilni a mit nejake baterky, protoze se nepredpoklada, ze budes sedet na zadku u hry.
-
stačí si vynutit přihlášení přes mojeID, řada zdejších návštěvníků ho má a tou dvoukrokovou autentizací prošla (nebo vlastně tříkrokovou). a v rámci propagace mojeID by se redakce mohla dohodnout i na nějakém bonusu pro sebe.
a nepsal někdo na netu, že na iDnesu chtějí poslat okopírovanou občanku? -
Tomu nerozumím, jak to myslíš? Jinak myslel jsem to nějak tak, jak popisuje Dworkin.
-
The Beginner's Guide
-
Nevím, co si přesně představuješ pod dvoukrokovou autentizací, ale já měl na mysli, že na to číslo přijde při registraci účtu unikátní SMS a kód z ní se bude muset vyplnit do registračního formuláře. Tím se spáruje účet s číslem.
-
Nechceš rovnou IDNES jenže to by ses musdel prokázat občankou a to by byl už třeba problém jejé. *3*
-
Mobilní číslo je špatný nápad. Sice by vyfiltrovalo valnou většinu trollů, ale absolutně není důvod ho zadávat u registrace, pokud se nejedná o dvoukrokovou autentizaci. To už rovnou můžeme zavést systém jako na iDnesu, kde po tobě chtějí adresu, na kterou ti teprve dojde potvrzovací dopis.
-
Contradiction
-
Je to pomalu ta samá šaškárna (tedy větší využití u her na bodě mrazu *3* ) o to větší je zklamání z nevýdrže lol. *7*
-
Osobně jsem je nehrála, ale krom výše zmíněných mě napadly třeba ještě Beyond Two Souls, The Order 1886, Alan Wake.
-
No ale Zaklinac vypadal i po downgradu slusne, tohle je nechutna mazla patlanina.
Textury sou i na ultra nechutne rozmazany, co to proboha je?