-
urcite Ethan Carter, a posledni Sherlock treba, Homesick (ale to neoceni kazdy).
-
To mobilní číslo vůbec není špatnej nápad.
-
Sem si take myslel ale kdyz to srovnani projdu zpetne tak me prijde ze zaklinac to mel horsi
-
Baterie VR zařízení Hololens vydrží nabitá 2,5 - 5 hodin.
Hololens přece nejsou VR není to náhodou AR (augmentovaná realita)... Nevím to jistě ptám se. Tedy alespoň mi to tak z těch pár videí připadalo... -
Například watch dogs na tom bylo mnohem hůř než witcher.
-
to zase jako ne, na ultra když se vypne ta mlha, tak to bude poměrně pěkné, ale i tak to není žádný zázrak.
-
Novinky ze hry The Division: Grafické nastavení PC verze, rozdíl mezi nízkými a vysokými detaily, hra neobsahuje hlavní menu, užijete si ji i v singleplayeru, betaverze trvající do 31. ledna na Xbox One od 28. 1. / na PC a PS4 od 29. 1.
to bude konkurovat se Zaklínačem o první místo v historii downgradu. -
Novinky ze hry The Division: Grafické nastavení PC verze, rozdíl mezi nízkými a vysokými detaily, hra neobsahuje hlavní menu, užijete si ji i v singleplayeru, betaverze trvající do 31. ledna na Xbox One od 28. 1. / na PC a PS4 od 29. 1.
Jsem jedinej komu pripada ze to na low vypada lip? -
Her Story, Stasis
-
Amnesia, Soma, Cat Lady, Deadlight, Papers, please
-
mne se hrozne libilo Vanishing of Ethan Carter, takze za sebe vrele doporucuji
-
Her story
-
Park mam na seznamu, vidis to :) Stanley Parable mam "dohrano", bavilo moc. TOCL mrknu a zkusim, diky za tipy :)
-
Diky za tip, Fahrenheit uz mam za sebou a byla to pecka :) kez by tak byl nejaky moderni ekvivalent...
-
The Park, The Old City Leviathan, The Stanley Parable, co mě tak napadlo při pohledu do knihovny... všechny tři jsou skvělý, i když každá jiným způsobem
-
Předpokládám, že jen na PC? V tom případě bych ti určitě doporučil starší Fahrenheit
-
dnes se konečně s klidem vyspíš, LV...
-
Určitě by to velkou část odradilo, ono pořád dokola si zakládat nový účty by bavilo jenom ty největší vytrvalce. No muselo by se to prubnout co by to udělalo.
-
No tady nejde o řešení zbavit se všech trollů a jim podobných. Ale částečně by to diskuse zkultivovalo. Myslím, že to šlo někdy vidět na diskuzích, kde mohli psát jen registrovaní. Jasně, že ti nejprovařenější pošuci si udělají účty, ale je jednodušší takové lidi identifikovat, mazat a ignorovat.
Já se třeba snažím na trolly a anonymy nereagovat, ale mnoho lidí to tak nemá a rozpoutává se často furt ten samý flame (pc vs konzole, hardware, zaklínač vs dark souls vs rpg atd...) -
Povinná registrace, permanentní bany a registrace nového účtu jen na základě např. mobilního čísla.
A problém s úrovní diskusí by byl vyřešen. Jen se musí chtít.