-
Tak zrovna Arcanum není žádné postapo. To je fantasy do kterého vtrhla průmyslová revoluce. -
Age of Decadence a UnderRail - obě jen v EN, ale stojí za to. Taky mi není po chuti plácat se v RPGčkách v EN a překládat každé páté slovo), ale u těhle dvou her se to vyplatí.
-
Dobrá hra, ale hratelnost postupem upadá do stereotypu, volba rozhodnutí se ztrácí a u trpaslíků mě to přestalo bavit..
-
Planescape Torment, Baldur s Gate2, Arcanum(steamfantasy), Temple of elemental Evil(kratka zalezitost, a to nastve), Neverwinter Nights 2 s datadiskami!, Icewind dale1+2(take akcnejsie, ako dnesne hry, ale dvojka ma par prekvapivych puzzlov), Drakensang 2 a 1 - je to sranda, ale odporucam hrat najprv dvojku a potom jednotku
-
SchwarzeAuge .... podle mne asi nejlépe převedený svět do klasického RPG singleplayeru mezi PC hrami
Snad jediná hra u které jsem popadl manuál a fakt s chutí pročítal místo toho abych začal hned hrát .....Japonci , němci a pak daleko všechno anglosasské ...pokud jde o vyprávění příběhu ;) -
paráda, až dohraju oba baldury a Divinity s Pillars, tak je na řadě Inkvizitor. Díky moc! *14*
-
Humble Store - Double Fine
Na Humble Storu je celkem fajn akce na Double Fine hry.
Když koupíte 5 her, sleva 90 %.
Takže:
Broken Age €2,30
Grim Fandango Remastered €1,40
Massive Chalice €2,00
Hack 'n' Slash + Soundtrack €1,25
Psychonauts €1,00 -
mluvim o singlu
http://games.tiscali.cz/recenze/drakensang-the-dark-eye-recenze-49700
ale hral jsem to v originale, respektive anglictine (tusim je to nemecka hra), a bylo to dost ukecany -
co je na nem prosimte lepsi než na jakykoliv jiny hre ? to je xta koipie wowka jeste ve starsny grafice a pay to win.
-
drakensang nebyl spatnej, ale casem me utahal a koukam ma i cestinu
-
Inquisitor
http://inquisitor.cz/ -
Právě jsem si koupil 1 i 2,takže než to dohraju, tak snad už budou češtiny na obě nový hry hotový, takže snad paráda. Díky všem za rady i za pomoc :-)
-
BG 2 je dobra ale jednička je nic moc. taháš se po prázdnejch mapách a kidlíš všelijakou havěť
lepší je icewind dale 1 z datačem -
jo, taky to nevypadá zle, díky, moc, ale právě jsem se dozvěděl, že na Baldurs Gate je čeština a já to nikdy nehrál, tak si to zahraju :-)
-
rage of mages ... *7*
-
skus rage of mage 1 nebo 2 *14* *1* mix rpg a strategie
-
třeba na to Baldurs Gate neni čeština?
-
jo, vypadá to dobře *4* Akorát teda ještě dodám, aby to bylo fantasy, ne postapo :))
-
Arcanum?