Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pes zakopan v ABP. Jeden z uzivatelem nadefinovanych prvku k blokovani.
  • A—Kerbal Space Program(!)
  • Dark Souls, Dear Esther, FTL, XCOM, Starseed Pilgrim, Limbo, Nidhogg, Broforce, Hotline Miami, Proteus, Okami, Shadow Of the Collossus, Thief, Deus Ex, System Shock, Bioshock, Dark Forces, Call Of Juarez, Republic Comando, Elite, Flatout 2, Fallout 1—2. GO!
  • Vogon

Dark Souls - Ten výborný pocit, když po stovkách nahraných hodin najdete novou mechaniku.

Právě jsem zjistil že v Dark Souls jde udělat kotoul během něhož se otočíte. Uděláte ho tak, že se locknete na nepřítele, a když chcete udělat kotoul, tak zároveň s B/kolečkem zmáčknete pravou páčku. Super na backstaby v pvp.
    http://cdn.makeagif.com/media/1-16-2016/pCNCpb.gif
  • SalemCZ
    Solitaire?
  • Žabí zlomky
  • ZvacA
    Krabicově bude Origins jen pro PC, PS4 a Xbox one, pro staré konzole se tenhle balík zdá se nechystá. Resident evil 0 HD byl měl však být na staré konzole přístupný digitálně. A stejnou cestou by se ještě mohl dát sehnat i Remaster prvního dílu.
  • Nebo za 200 pořídit ještě externí mechaniku :)
  • jakubc
    Asi měl, ale já si matně vybavuju, že u některých her se při první instalaci médium použít musí/muselo, než se to zaregistrovalo na Steam, ale nemusí to být pravda.
  • Vogon
    Tharsis
  • dragons dogma
  • Half Life
  • system shock 2
  • homeles8

Dobrá hra

Poraďte mi nějakou dobrou hru :)
  • * i pro old gen konzole ... ?
  • krabicovka Residen Evil Origins na xbox 360 na ceskem trhu ?

Ahoj, za tyden vychazi Resident Origins a na netu jsou zatim k nalezeni moznosti predobjednavky jen pc verze a next gen verze.... myslite ze ta hra vyjde krabicove jen pro old gen konzole ?
  • Vogon
    Krabičku na PC už jsem nekupoval dlouho, ale neměl by tam být klíč na Steam?
  • jakubc
    30 Euro je pořád víc a krabičku nechci, protože si nejsem jistý, že to jde pak instalovat čistě online (nemám mechaniku). No nakonec jsem to vzal, takže jsem zvědavý, to přirovnání k Monster Hunterovi mě přesvědčilo asi nejvíc, vždy jsem si ho chtěl zahrát.
  • Vogon
    V JRC krabice za 540 kč, na steamu trvale 30 euro.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit