-
tak to já čekám ještě rovnou na EE a tam ještě neni doladěná. :-) -
Na Divinity už je čeština a hodně kvalitní ! ;) Takže jestli čekáš jen kvůli tomu, tak už nemusíš.
-
Ještě RPG
Za dobrý hry děkuju, ještě potřebuju RPG typu Divinity: Original Sin, nebo Pillars of Eternity, klidně starší, ale takovýhle isometrický a aby byla čeština. U těch dvou čekám na češtinu. Víte někdo nějaký? -
#maknoutsi
-
Nejsem, doma mám skoro všechno z asie, dokonce i obě kytary jsou z asie :)) A sedmistrunka je dokonce přímo Japonská značka. Jsem akorát ''hejtr'' všech lidí, protože jsou zlý. Jinak na hru se podívám, díky moc.
-
Dirt Rally už mám 70 hodin, hraju docela pravidelně :-) Jinak mám fifu 15, má cenu kupovat 16? A Wolf je pro mě taková legenda, i kdž je to nový, ale asi si ho dám znovu, jak jsi mi ho připomněl, mám na něj chuť :-)
-
Ma to grafiku jak Gothic 3 a to jak se postava zastavuje mezi jednotlivyma uderama je naprosto k bliti.
-
Rok není podstatný důležitější je že tady, a nejen tady, to dostalo absolutní hodnocení *3*
-
tak to je fail
-
Nejen to, ale také je Lukášek velkej bitkař, kterej vyhrožuje Olejníkovi, že mu rozbije držku při brněnským Fight Clubu a nepřekvapivě to zůstalo jen u slov. Je to hrdina, kterého celé osazenstvo games obdivuje (podobně jako jeho kolegu z práce).
http://diskuse.tiscali.cz/games/clanek/fight-club-250-brnensky-special-268359/?page=5 -
Lukass, ty jsi ten slavný hater z televize? viz https://imgur.com/QVCLyLM
-
To je hra z roku 2005?
-
Tak to je komedie :)
-
Tomb Raider 2013 (nový jsem nehrál) nebo Wolfenstein New Order. Pokud ti tady někdo nabízí retro hry, tak můžu doporučit SWAT 4, pořád super hra. A pokud bys byl na sport, nejnovější NHL, FIFA jsou super a Dirt Rally.
-
Dragon's Dogma
Jenda Doskočil (vystupující v poslední době pod nickem "Redakce") už je zase první! Zatímco recenzenští lazaři z Games, Hrej nebo Bonuswebu nejspíš stále honí draka a smolí svoje první pokusné elaboráty, nejrychlejší český herní manažing direktor neotálel a bleskově vypustil skoro čtyři roky starou Xboxovou recenzi. Z května 2012. Gratulace! -
Ten klobouk *8* totální facepalm *1*
-
pokud nejses hejtr cehokoli z asie jak tomu dost casto v CR byva tak zkus legend of heroes: trails in sky
-
Paráda
Paráda, díky všem. Po 17 letech jsem si zahrál solitaire :-) Half-Life jsem dohrál nedávno. Flatout 2 paráda, taky jsem to žral. Na zbytek kouknu zejtra, jinak ten system shock 2, o tom vidim psát častěji, asi si to zahraju. -
Tak třeba Symphony of the Night