-
"zdmývá" je boží slovo, zařazuju do slovníku :D
-
Jsem teď na konci hry a na nic tak strašného, co by nebylo v jiných hrách jsem nenarazil. Neustálá potřeba erudovaných herních intelektuálů špinit W3 mě nutí od smíchu furt chodit na hajzzl, abych se nezechcall.
-
Proč protože to veteránům jako ty zdmývá mandle? *7*
-
Předobjednávková DLC a DLC Ancient Vanguard pro Rise of the Tomb Raider lze nyní samostatně zakoupit v Xbox Store.
Kdy se konečně bleskař naučí trošku česky? A ještě bych byl rád, kdyby se tu zabanovalo slovo casual. -
Zaklínač 3: Krev a víno prý nabídne komplexní příběh a nezapomenutelného záporáka.
Pokud bude aspoň tak dobrej jako v prvním datadisku, budu spokojen. Jeho endgame byl opravdu efektní a šel z něj strach. -
Vyšla aktualizace 3.15 pro Playstation 4
Aktualizace zlepšuje kvalitu systému -
Zaklínač 3: Krev a víno prý nabídne komplexní příběh a nezapomenutelného záporáka.
Pochybuji, že můžou udělat lepšího padoucha než v základní hře *15* -
Já hlavně doufám, že dají do sběratelky karty za Sever a Nilfgaard *1*
Zaklínače si dám rád znovu, jen čekám na březen, kdy mám v plánu koupit novou grafiku. -
fast travel není vůbec drahej, Ferrystone stojí pár šušňů, ale musíš najít Portcrystaly
-
Tak je to možný když vezmu že Capcom dělal Marvel vs. Capcom
-
Děkuji ale narozdíl od tebe mám život a nemám čas celej den sedět a trolovat na games nebo trávit hodiny virtuálním běháním...
NO LIFE -
Jsou taci, kteri neresi nejaka ciselna hodnoceni a zajima je jen jestli je hra bavi nebo ne *3*
-
Vývojáři hry Escape from Tarkov zvažují vývoj konzolové verze, do budoucna nezavrhují ani podporu VR.
Díky za další dobrý argument. -
mě uráží tvoje podprůměrná inteligence. Ty mmorpg questy ti jenom pomáhají, ty potvory co musíš zabít najdeš v normálních sidech a hlavní linii, takže to jenom usnadňuje hráči průchod, prostě si ty questy naber a hraj side a main qeusty a pak získávej odměny Tohle bys mohl zvládnou i ty.
-
hra je japonskej produkcie, to vysvetluje ten grind a vela inych veci
-
Nejsem jen negativní. Jak jsem řekl ta hra má pár dobrejch věcí, efektní souboje s bossy jako ta hlavní z nich, ale to je taky jedinej důvod proč bych to já hrál dál, protože mě nic moc jiného nezaujalo. Vlastně design nepřátel je dost dobrej ještěrky, duchové...
Joe to řekl správně: "Ta hra od začátku dělá všechno proto aby vám zkazila zážitek" -
Vytknul jsi tomu ty věci, které tomu vytknul Angry Joe. Jenže i přes tyto pro někoho nedostatky je to ostatní solidní hra, která zabaví a je v řadě věcí unikátní. To jsou tedy zase plusy, které o tom řekl Angry Joe. Ty jsi prostě jen negativní :)
Hra se samozřejmě nemusí líbit každému a nemusí bavit každého, to je naprosto normální. Ale nazývat své názory jakousi obecnou pravdou, jak to musí vnímat každý, to je na Chocholouška. -
Tobě ubližuje když někdo říká pravdu o tvojí oblíbené hře? Narozdíl od tebe ty hardcore, si já chci zahrát a ne 3 hodiny běhat tam a zpátky pro mrkev protože farmáři zapoměli vysavače...
-
to je nádhera jak casuálove brečí, že nemůžou zmáčknou mapu a dát fast travel. Je tam prostě herní mechanika, smiř se s tím casuale! samozřejmě 8K v pozdější fázi nic není na nákup ferrystones...