Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • https://www.youtube.com/watch?v=4R6dxbszwhk

tady ta slíbená odměna
  • Jsi frajer. Za odměnu si pusť Klepnu, jak si to rozdává se stromem.
  • Na jakém křápu to hraješ? Žádné bugy nemám už od patche 1.03
  • CD Projekt vydal nový patch (v1.12) pro hru Zaklínač 3.

celkově jich už je 14. Neskutečný nedodělek a co patch, to nové bugy...
  • Vogon
    Tak očividně, toho vím o hrách víc než ty, ale tak to není žádný úspěch. Ano, je to klasický způsob jak dodat animacím větší váhu. V Bloodborne to je vždycky když dáváš riposte nebo parry a je to velmi očividné, už jen to že nejsi schopen si toho všimnout v Bloodborne o něčem svědčí. V zaklínačovi to je vždycky, když rozsekáváš nepřítele. V Sotc je to vždycky když zabodáváš meč. V FFIX je to vždycky když útočíš. V God of war je to při ukončení každého QTE. A tak bych mohl pokračovat donekonečna, ale k čemu znát fakta?
  • Video: Konference CES 2016 umožnila přenést obličej návštěvníka do hry Fallout 4. Výsledek vypadal výborně.

super, uz len urobit z tej hry Fallout a je dokonala *1*
  • dyť jo, grafika je na PC super, jako celek to vypadá suprově, dle mého daleko hezčí hra než loňské Dragon Age, vždy(většinou) to není jenom o pixelech.
  • Nahrál jsem další 2 videa minutová pro ukázku, že graficky je to slušné na PC. Když se střílí lukem tak já jako střelec se rozostřím mírně a cíl se zaostří - efektní. První video je v první vesnici kde se začíná + zabití 2 racků lukem. Druhé video je zabití 3 Goblinů, také vlastně skoro na začátku hry:
    https://www.youtube.com/watch?v=IwnDeV62IrU
    https://www.youtube.com/watch?v=xF6TFawWT2I
  • Však to je rubacka nic vic. Na pc k tomu stará,hnusna a vydaná opožděně
  • jinak zaklínač má 90% questů přes hledaní červených stop a zápachu. Tam není v podstatě jiná mechanika v klasických questech, takže bych moc Zaklínače nevytahoval, jelikož dostane pořádně nařezáno od DD...
  • No vypada to podobne jako Gothic 3 z roku 2006. Na dnesni pomery je to dost strasne, ale ne nijak rozhodujici. Spis je horsi, ze je to od capcomu, takze to bude mit naprosto krkolomne ovladani.

Hratelnost samozrejme takhle neposoudim a muze to byt i fajn, ale takovyhle veci proste odrazuji od koupe.
  • MidnighT91
    Nic Proti ale v zaklínačovy nebyla ani jedna nudná zakázka všechny měly něco do sebe. Zrovna mlhavec mi dal celkem zabrat (hráno na nejtěžší). Nehledě na to že jít v noci s pochodní do bažiny lovit příšeru v mlze tomu říkám atmosféra, tady je nulová...
  • DD

Hoši prostě si běžte pustit Uncharted mezi RPG(Witcher3), dyť nikdo vás to nenutí hrát. DD je klenot a jedna z nejvíce nedoceněných her posledních x let. V mnoha směrech je to nejlepší open-word posledních let. Ze začátku to je poměrně nezáživné, ale pokud se do toho dostaneš, už se neodlepíš, i když mě ta atmosféra dostala hned. Vyzkoušel jsem PC verzi a rozhodně je to podařený port, šlape to úplně v pohodě.
  • Aha, takže podle 5 řádků sis dokonale prošel a shrnul příběh *1*
  • Ještě dej, souboj od souboje je to lepší a s většími monstry je větší zábava :)
  • Můžu to kritizovat právě proto že jsem to dohrál a že jsem si tím prošel, to že jsem fanda neznamená že to nemůžu zkritizovat, máš na tohle celkem nemocnej pohled. To že se mi něco líbí neznamená že na to nenajdu kritiku. Chelsea fandím taky přes 18 let a momentálně bych je poslal všechny do háje. Jen ty jsi tu schopný hru odpálkovat na základě pár příšerně zkomprimovaných videí z youtube a z toho že si něco přečel o příběhu na wiki, to mi přijde jako dost hloupý a povrchní, ale budiž, ochuzuješ jen sám sebe :)
  • Ty voe co nechápeš na tom, že grafické zlepšení je oproti konzolím před 4 lety??? Texturami třeba. Postavy mi přijdou vyhlazené nepolygonové. Ty ABSOLUTNĚ nemáš rozumný pohled na vývoj. Nechápeš okolnosti. Nechápeš že ta hra je stará až 7 let a chceš od ní Zaklínače 3... Ty chceš modré z nebe a hledáš jen negativa...
    LIDI! TATO HRA JE S OHLEDEM NA STÁŘÍ (ale i s ohledem na dnešní dobu) výborná!!! Nahrál jsme ve Skyrimu snad 300 hodin, dohrál Riseny, Zaklínače, Two Worlds. Myslím, že vím co mluvím, že tato hra STOJÍ ZA TO... Zkuste...
  • Ten souboják po vzoru shadow of colossusmi nějak v týhle hře nesedl a vypnul jsem to po 1. bossovi. Kdyby to mělo spíš Dark souls like souboják, tak bych asi byl v ráhi. Ale asi tomu dám ještě šanci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit