Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • AI kvalita, když krades a nikdo to neřeší i když tě vidi
  • ringmancz
    seš Arisen, takže nikdo by si proti tobě nedovolil :)
  • Abych neříkal jen klady, tak ze záporů třeba že můžu ukrást majitelům věci z poličky ikdyž na ně koukají, a žádný alarm ani bránění... A další třeba věc když sedí 3 rackové na lodi tak cca 2 m od sebe, tak když střelím jednoho, ostatní neuletí, ale v klidu je sestřelím po jednom všechny. Ale jinak jsou plaší to jo. Každopádně klady převládají zatím a když člověk nechce modré z nebe, ale je soudný, tak zatím ANO výborná hra.
  • Kecáš nesmysly. Mám za sebou asi 10 hodin hraní a nepřenastavoval jsem si zatím nic. K+M je dobrá. Jde o zvyk, protože je to zase jiná hra, jiné klávesy. Chyba je v tobě, něco ti nejde a hned to házíš na Japonce. *1*
  • Absolutní nesouhlas. Vypadá to výborně, náročné to zatím není (jsem v 6 levelu), přednastavení se dá, nebo si ho nastavím ne? Nastavit tam jde dostatečně dost....
    Vypadá úžasně (brát i v potaz, že hra vyšla 1 rok po Skyrimu - tedy je už 4 roky stará, a nečekat grafiku ještě lepší než třeba Zaklínač 3...). U této hry si fakt říkám, že Bethesdu šoupli do kapsy - páč je skoro stejně tak stará jako Skyrim, na který nedám dopustit... Viz níže jak to někdo hrál na konzoli a stěžoval si na lampu, tak zde naprosto easy... Inventory, nastavení, prodávaní, kupování, sbírání věcí, vše se dá prodat. Ryby chytat, lukem střílet dokonale - racky, zajíce... Parádní hra.
  • 810 Kč není málo. Sice máš pravdu, že některé hry stojí více a mají stejné problémy anebo dokonce horší ale stejně...

Zase se bude čekat na schopné lidi co to nějak předělají.
    A proč Japonci? To tam nikdo v celém Japonsku nemá počítač, aby když to dělá, tak hru laskavě na tom počítači zapnul a zkusil to hrát na k+m? To jsou takoví volové?

Steam pustí kdejaký nedodělek. Jako googple play.
  • ringmancz
    Japonci, co bys chtěl? ale za ty prachy (30 éček) super hra. ovládání spraví modeři a to co bylo nejhorší na konzolích (framerate) by už neměl být problém, pokud na to máš HW
  • ringmancz
    pokud televizi nemáš vyloženě jen na hraní na staré generaci, tak není důvod nemít fullHD, navíc HD ready se už skoro nedělají, maximálně pro uhlopříčky do 32 palců
  • ringmancz
    těch pár vteřin mě nijak nezdržovalo, navíc noc tam trvala poměrně dlouho, takže jsi to nedělal co 5 minut
  • Dragons Dogma Dark Arisen Cracked - 3DM (20.15 GB)

*1*
    Vypadá to hnusně, je to náročné, přednastavené ovládání je hloupé a moc tam nejde nastavit
    Očekávaný port je opět hnusným portem.
  • Vogon

Zaklínač 3 Final Boss

Dneska po x měsících dohrán Zaklínač 3 a musím říct, že aspoň jeden boss se jim povedl. Hlavně ať mi tu už nikdo netvrdí, že se neinspirovali Berserkem.
  • V pořádku, já to mám taky jako zábavu. Jen by mi asi vadilo, že si nemůžu zahrát zrovna tehdy, kdy --chci já. Nebo že kvůli mému hraní omezuju ostatní.
    ---
    Pro admina: Díky za ten BAN :D
  • Strasne se mi libi kdyz nekdo presvedcuje ostatni, ze nevyhoda jeho hracky je vlastne vyhoda.
  • No na Růžovku ani na novu se sice nikdo nedívá, ale ano nemůžu hrát nonstop. Ani nemám tu potřebu, hraní beru jako zábavu na odreagování, ne jako zabijáka času.
  • Vogon

Scalebound od Platinum odloženo na rok 2017

Nejnovější hra od skvělého Hidekiho Kamiya byla odložena z prázdnin 2016 na rok 2017.
    Doporučuji si zkrátit čekání dokumentem Eyes of Bayonetta o vytváření Bayonetty.
    https://www.youtube.com/watch?v=vtVQ75oqqFo
  • lol
  • Chim
    Takže když dávají na nově Růžovku, tak si nezahraješ?
  • Takže ani nemáš vlastní obrazovku ale jednu pro celou rodinu?
  • Dost debilní argument.
    Televize je pro celou rodinu a měl jsem jí doma ještě před konzolemi.
  • DD - rychlost rozsvěcování a zhasínání lampy na PC

Zde rychlost té lampy na PC. To nepovažuju jako zdržovačku...
    https://youtu.be/eu7iYnpB5Kw

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit