-
Neuraž se ale musím se zeptat prostě musím *1* , uspokojilo to tvou křehčí stránku ? neb nehraješ snad za nějakého barbara ale za lepou ženštinu right? *2* -
Ne meleš kraviny na tu hru se dívám tak objektivně a nezaujatě jak jen můžu a opravdu se snažím do ní dostat a oblíbit si jí ale je to dost problém. Ne hry neskipuju jsem puntičkář , myslím že tu nejsem jedinej kdo si čte ve hrách všechno co přečíst jde a proleze každej kout, takže mluv laskavě sám za sebe, víš ono se občas stane že omylem dvakrát po sobě zmáčkneš myš a nebo chceš změnit rozhodnutí, jenže pokud je jediná tvá volba dát alt f4 tak je neco kur*a špatně.
Edit: Keď príde reč na najlepšiu hru minulej konzolovej generácie....... Stačilo
Příběh tam je ale je divně podanej a vysvětlenej.
Už jsem toho dohrál dost a o hrách toho vím hodně a umím se na ně dívat s nadhledem.
Takže mi věř že za tech 24 let RPG puntičkaření už odfláknutou hru poznám...
Oh btw: Nemluv mi tu o učení se pravidel té hry Pravidla dark soul jsem se naučil už při souboji s prvním bossem tady žádná podstatná pravidla k učení nejsou prostě jdeš od úkolu k úkolu a mezi tím zabiješ 1000 vlků.
Atmosféra tam nějaká je jenže co jsem zatím viděl tak všechy lokace vypadaly dost stejně nudně a šedivě... -
zkus tohle :
http://www.mickthemage.sk/2015/05/podme-si-pohovorit-o-dragons-dogma.html -
Má to vůbec příběh a konec? Jako třeba ten Gothic, witcher a další?
Když to je sp mmo?
Sleduješ tam tedy příběh, máš volby atd? Nebo to je rubačka s mega monstry jako je k vidění na yt? -
jasně, protože jsi nechtěně promačkal otázky. Prosím tebe, přestaň skipovat, nauč se pravidlům hry. Ano, je potřeba se naučit, jaké hra má pravidla, zabere to pár hodin, pak dostaneš hardcore RPG dost podobné právě Gothicu.
-
Pokud se nepletu, tak parťáka lze "opravit" v Innu, v tom křesle, které je v levé místnosti.
-
Fantasy a vůbec RPG miluju od dob prvního diabla a gothicu a tohle zatím můžu s klidem zařadit mezi 5 nejhorších co jsem kdy hrál. Singl mmo. přirovnal bych to ke Kingdom of Amalur. To taky bylo rozbité singlplayer mmo. Hraje se to hůř než první dark souls na klávesnici. Tam jsem neměl jedinej problém a přitom to byl totálně odfláklej port...
-
Znaté nějakou knihu typu "Design works of" kromě té od Dark Souls a Dragon's Dogma?
Nezajímám se o normální artbooky, ale něco kde popisují i tvůrčí proces. -
Chlapče raději se vrať k Life is Strange :) Tak trošku z tebe smrdí casual :)
-
Dragons Dogma PC
Nechce se mi čekat na článek protože mám potřebu se k téhle hře vyjádřit dokud jsou moje zážitky čerstvé...
Na tuhle hru jsem se už od oznámení na konzole strašně těšil. Od té doby co vyšla, všude čtu jak je to nejlepší rpg na konzole a všichni říkají jak je to strašně úžasná hra. A teď po zhruba 6 hodinách hraní se musím vyjádřit. Tímto jsem ztratil poslední zbytky respektu ke konzolistům co jsem měl.
Takovou ...... ........ ........(doplňte jakoukoli vulgaritu) jsem dlouho nehrál. Hmm ale kde začít?!
Tak třeba: Savy vůbec nefungují. V jednu chvíli jsem si to RUČNĚ uložil, následně jsem to posral tak jsem dal restart (ne Load Checkpoint) jenže mě to vrátilo asi o 15 minut dřív než jsem si to uložil a ten můj save už nebyl k dohledání. Takže jsem znovu pokračoval, po 10 minutách spadl ze skály dal load a tentokrát mě to vrátilo na náhodnej save ještě starší než předtím.
Dále: Naprosto všechna AI v té hře je na úrovni retardované zlaté rybky. Vážně, takovou úroveň retardace jen tak nevidíte.
Další: Menu a vůbec všechno HUD je totálně otřesné a nepřehledné a orientace v něm je hrozná.
Hlavní věc: Ta hra není nic jiného než průměrné MMO v singlplayeru. Hra začíná nikde, vysvětlení co se vlastně děje dostanete nulové. A vedlejší úkoly jsou typu zabij 45 vlků a vrať se...
Při vytváření hlavního parťáka, mi o něm položili 4 otázky a já 2 z nich nechtěně promačkal aniž bych si je přečetl, a hádejte co, zpět už dát nešlo takže jsem byl nucen dát alt + F4 aby se hra neuložila a já si mohl parťáka udělat znova...... WTFFF *11*
Takže rekapitulace je že ZATÍM je to hra na 4 z 10 a konzolisti nepoznaj špatnou hru ani když je kope do pr*ele Kdybych chtěl hrát MMO tak si zahraju Vindictus Protože ten je v podstatě to samé akorát s tím rozdílem, že vaši společníci jsou lidi a ne retardované opice... Potom to zkopíruju i k článku protože mě zajímá co mi k tomu konzoláčci co to vychvalovaly do nebes řeknou... -
HTC Vive
Tak predobjednavky maju zacat 29.2.
Som zvedavy na cenu teda... -
MMO JRpg? *8*
-
https://www.youtube.com/watch?v=YYjBQKIOb-w
a asi mel taky nejradsi rpg *5* -
Score je v hajzlu :D
-
proč utřel? normální rozhovor, takhle na DVTV šijou do všech. není to sluníčkový a pohodový.
-
Tady vzpomíná Lukáš Grygar na Bowieho a zmíní Omikron... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153923721436834 Smutné čtení *9*
-
Už jsem snad psal že si neklasdu velké výzvy i když kdoví co... on ale ruce má i když je to možná jaloby neměl když je nemůže normálně používat.
Těvh lidí je víc např ten co po pěti letevh pokořil bez očí N64 hru, Zelda... ale s přispěním komunity je to vše o tom že člověk musí chtít já vím já vím... *7* -
PS2 grafika, AI Co ignorguje krádeže a vůbec v těch osadách to je chytrost...
V boji sice nějak bojují ale nic extra.
Minimálně grafiku mělo vylepšit. Textury lepší apod. 810Kč *15*
Na konzole před roky to mohlo být slušné. Také na poměry konzole a co zvládne ale na PC? -
Hrát se dá i bez rukou. Viz HoHandsKen - https://www.youtube.com/channel/UCNuPnOPtAFUA4j2vtqBAO7g ... pro mě neskutečně silnej týpek, který měl brutální štěstí na sestřičku, která mu ukázala, jak se dá hrát v jeho kondici Diablo atd.
-
Byl to holt tvrdý charakter a ne to bych si radši prostřelil hlavu, stejně jako kdyby přišel o ruku a už nemohl dál hrát... kdybych měl skončit na smertelné postely tak bych se beztak nějak snažil zabít... bez her by pro mně svět už ztratil smysl. *3*