-
Kam se hrabe na totalbiscuita. Amatér má videa v 720p snad na low. totalbiscuit to má na max 1440p+
Ten má co hodnotit, když ani nemá stroj na to, aby to natočil pořádně a mohl tedy hodnoti technickou stránku. -
Mohu tam hrát pouze za jedno povolání? Sorcerer(útočný mág) vypadá dobře.
Nechápu, proč bych měl střídat povolání a často měnit styl i za to, co nechci. Sice z toho mám bonusy (jestli jsem to pochopil), ale bez toho je ta nevýhoda tak velká?
A jak to dlouho trvá? Hlavní náplní je tedy opakované rubání ve stylu diabla? -
Kdybys to hned na začátku nezabil tou "jednodušší bytostí", tak by to byl perfektní příspěvek.
-
Hele nic není perfektní ale pokud tě to donutí dát si od toho v nasrání pauzu tak je něco špatně. Jako rozhodně můžu říct že už jsem hry v nasrání vymazal kvůli menším chybám. Tohle tram ještě mám jen proto že se do toho opravdu chci dostat protože mám takovéhle hry rád (myslím fantasy RPG)
-
Jo, a v kterém open-world RPG není nic špatně? ty jsi zase nějaký expert, ty brďo.
-
Ano a teď taky nezapoměň vypsat těch deset tisíc věcí co je v té hře špatně...
-
Jo máš naprostou pravdu ta hra splňuje každým znakem mmo: akční bojový systém převzatý z Devil May Cry, detailní bossové alá Monster Hunter, world building podobný Dark Souls, soustředění na prozkoumávání světa, minimální role vedlejšáků a vyprávění hlavního příběhu skrze cut-scény. Do toho si přidejme takové ty klasické už milionkrát ohrané mechaniky jako šplhání(ať už po budovách či nepřátelích), detailní zpracování uživatelných předmětů, propracovaný systém pomocníků, nepřímý multiplayer. Vždyť už jen to že ta hra má propracovaný bojový systém je naprosto normální.
Ale ty toho asi víš víc, vždyť jsi to rpg s obřím otevřeným světem a hlubokými mechanikami hrál už šest hodin. -
Až na to že tam je příběh absolutně normálně pojatý. Já ale samozřejmě chápu, že v dnešní době už fakta neletí a neopodstatněné domněnky jsou daleko lepší.
-
Diablo 3 se 15. ledna dočká nového patche (v2.4).
Patch bude už ve středu 13.ledna!
15.ledna začíná nová sezóna ;) -
Ty nedokážeš přijmout špatnej názor na svou oblíbenou hru takže mi tu neříkej kdo z nás dvou se chová jako dítě...
-
Midnigh: Jo, komentář o DD je napsán dospěle...
-
Rozdíl je v tom, že já jsem nahrál 80 hodin v Zaklínači, přes 100 hodin v DD, ty jsi hrál pár hodin, absolutně hru neumíš, neznáš základní pravidla a už se pouštíš do hodnocení, což je prostě úsměvné. Tvoje projevy, reakce jsou pak na úrovni dítěte...
-
Tím to není. Je to o tom že ti lidi hejtujou všechno kolem, samozřejmě zcela objektivně ale jakmile někdo zhodnotí jejich hru a řekne na ni svůj názor tak se můžou pos*at prostě ukazují že jsou to stejné děti jako ti fanbojové z diskuze o zaklínači. A naražím na něj jen kvůli té diskuzi, protože tam probíhá naprosto stejnej flamewar...
-
Proč si se teda vyjádřil znovu, jen aby jsi je zase urazil? *10* to nebylo hezké... a vůbec.
-
Bohužel pouze offline *9*
-
Zajímavé, jak Dark Souls a Zaklínač něteré hráče psychicky poznamenal, že je vidí naprosto všude...
-
Hej Femto, to se ale díváš do zrcadla žejo? Ty si to totiž taky nenecháš vysvětlit. Díky za to že jsi právě demonstroval že seš úplně stejnej xD
-
Tak jsem to celé přečetl a nějak v tom furt nevidím tu unikátnost. Nenapsals víceméně nic, co by mě samotného už nenapadlo. Běžné mmo..
-
Jak říkám :) Perly sviním. Díky za demonstraci *3*
-
Je hezké že jsi toho zaklínače (dark souls) tak krásně vysvětlil ale stejně si myslím, že je to házení perly sviním. xD Fanbójové nezapomeňte jít do diskuze k zaklínači, nechat tam nějakej hejt...