Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    a když znovu zaplatíš, vrátí se ti. tedy můžeš s placením například skoro měsíc vyčkat, když ti vyprší členství, a stejně ti nic neunikne.
  • Ano, pokud nepřestaneš platit
  • Mart9
    Díky za rychlou odpověď. *3*
  • Draken69CZ
    Ale budeš je moct hrát jen když budeš mít předplaceno.
  • jakubc
    Dokud platíš PS Plus, tak je máš, když přestaneš, tak už ne.
  • Mart9
    Otázka na zdejší odborníky: Když si předplatím PS Plus, ty hry, co každý měsíc dostanu, už mi zůstanou na pořád? Dík.
  • Dyť tu není ani recenze na fantastické DLC k Bloodborne, kompletně všechny hry na WiiU tu nejsou, tak nechápu, proč se rozčilovat na Undertale, to je malá záležitost.
  • Vogon
    Jo, přesně, Undertale je jedna z nejlepších her vůbec, podle mě. A to jsem neposílal Co-optional Podcast(TB,Jesse Cox, Dodger) ceny, kde Undertale nominovali snad v každé kategorii.
  • Oba "nečekaně" zvolili jako jednu z "TOP" her Undertale. (JS v jeho top 6 a TB 3 nominace a cena za největší překvapení roku). Na Tiscali nemá ani kartu ... smutné ....
  • Draken69CZ
    Mě nadchnul HW RAID na data a NVMe SSD na system, ale jen to pole by mě vyšlo jak upgrade na Skylake s best grafikou.

/jaký disk konkrétně si kupoval?
  • froztik

Square Enix se rozhodl zrušit free-to-play titul Triad Wars. K vypnutí serverů dojde 20. ledna.

Nejedná se náhodou jen o ukončení bety ?
  • froztik

Rust v číslech za rok 2015

http://playrust.com/2015-review/ *5*
  • Jack1947

3Tb HDD

No tak dneska jsem ho nainstaloval a je to paráda, takové GTAV. mi vzalo ani ne kousek. Dokonce to uměli i wokna sami přehodit na GPT a nemusel jsem někde shánět program...

Kamarád mi pomohl a ted mně zasvětí i do GTAV. no... a z toho co mi řekl je to teda celkem HC záležitost hlavně v pozdějších misích. No ale přesto že ho mám nainstalované tak při aktualizaci mi hází nějakou tu chybu " že program přestal pracovat" má s tím někdo zkušenosti četl jsem na google že to je chyba s Nvidia a má se zakázat ovladač natvrdo při spustění... ??! ted babo rad.
  • Obrazem: Uncharted: The Nathan Drake Collection má nový, leč méně atraktivní, box art.

To je ale prasárna *7*
  • Vogon

"Ceny" za nejlepší hry roku - TotalBiscuit, Jim Sterling

TB - https://www.youtube.com/watch?v=jTZyr6iaYIc (Pod videem máte seznam kategorii a čas)
    Jim Sterling - https://www.youtube.com/watch?v=S2TNk10uC5E
  • Nema lepší komp
  • Chim
    Pokud si pod pojmem dodělané představuješ nezabugované tak to jo, všiml jsem si že poslední dobou vychází spousta AAA dodělaných her skoro až z 22. století *1* .

Poznámka: To, že je hra v Early Accesu ještě neznamená, že by snad byla nutně i zabugovaná nebo nešla dohrát ;)
  • tak jsem rád, že stíhám hry, které jsou už dodělané a vypadají na 21. století...
  • Chim
    "těma sr@čkami"? *1*

Až na tuhle chybu bych se stejně tak mohl ptát i já tebe, kdyby jsi tu napsal, co vlastně hraješ.
  • *7* baví tě ty hry nebo si těma sr@čkami musíš něco dokazovat?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit