Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz

Assassin´s Creed (2016)

První foto z připravovaného Assassin´s Creed filmu *2*
  • Kravicka
    j LE
  • Jack1947
    Zase tak moc vyplácanej bych z téhle pohádky nebyl... konec byl moc zdlouhavej a beztak to všechno spělo k jedinému reálnému rozhodnutí zachránit Chloe nebo bylo veškeré snažení zbytečné
  • Kravicka
    Protoze ace existuje jen v CS competitivu *7*
  • Zrovna úspěch Mad Maxe vůbec nechápu.
  • SalemCZ
    typuji že si tak Gold II ne?
  • vzhledem k tomu, ze seriozne se to hraje 5na5, je celkem problem jich dat 10 najednou... *6*
  • MikeR
    Fakt? *8* Týjo. Poď do mě s novinkama, dávej další. *5*
  • ucho
    jsi trochu mimo. web nerozhoduje o tom, jakou reklamu mu sem kdo dá. maximálně může nějakou z nějakého důvodu odmítnout, pokud by odporovala kodexu webu, ale obecně platí, že web zobrazí vše, co mu kdo nabídne... tedy to, co navrhuješ jako téma k diskuzi, je tak nějajk kravina ;)
  • MikeR
    Tak počítám, že něco jinýho je rokovat tu o adblocku a něco jinýho je brejnstórming za účelem prodat na Games reklamy napopak co nejvíc. *1*
  • ucho
    pssst, o reklamě se nesmí mluvit. to cenzor maže.

jinak pokud by to někoho zajímalo, jak se to teď řeší s reklamou, mrkněte na funkci adblockDetect(), informace o používání o adblocku se pak hodí do cookies. jde to pořešit celkem snadno, i když moje řešení asi nebude nejelegantnější :) ale jsem zvědav, jestli se někdo pochlubí s tím, jak to pořešil jinak.
  • MikeR
    Dopředu hlásám, že nejsem proti reklamě, dokonce jí ze zásady nijak neobcházím, byť ta vyskakovací je vážně vopruz. Ale když už na tebe takhle ze zálohy skáče, nemohla by pracovat trochu inteligentně? Když má třeba uživatel ve sbírce výhradně tituly pro PC, jaká je asi šance, že ho zaujme reklama na PS4? Jo mizivá říkáš? Tak to je slabý slovo. A to já jsem tolerantní pane, to já respektuju cizí náboženství. To jsou tady tací, co by po spatření reklamy té druhé kliky prohodili monitor oknem. Myšleno oknem redakce. Dyť to je na exkrement, takováhle práce. Dávejte mi sakra reklamu, která mě bude bavit. Něco s takovým tím Čtvrtníčkem třeba. Nebo od Koháka ať si zadavatelé nechaj udělat, ten umí vtipný. Hry Zadara, fíjó, to by byla aspoň pořádná reklama. *5*
  • Kravicka
    ACE je zabiti vsech nepratel jednim hracem. *3* Muzes byt klidne 10v5
  • Nic moc...
  • Znáte někdo nějaký dobrý, velký mod na Kotor 2?
  • tbh ace is 1v5
  • Kravicka

de_cobble ACE + 1v3

https://youtu.be/CAXb8Qxw9EY
  • He7he

Call of duty 2 Back to fronts

Přátelé, taková laická vložka od fandy. Pro ty, kdo ještě na disku přechovávají CoD 2 nebo by měli jenom chuť si znovu ještě někdy do budoucna zvopakovat tuhle hru si dovolím upozornit na výbornou modifikaci, kterou incioval ve spolupráci s ostatními našinec, a která se teď na svátky konečně dočkala svýho uvolnění. [ http://www.moddb.com/mods/back2fronts-mod ]. Ve zkratce upravuje a rozšiřuje hru co do autentičtějších skinů, vizuálů i zvuků, přídává škálu variabilních a realističtějších modelů zbraní (včetně přenosných kulometů a protitankových zbraní) i autentičtější a dobově pro kampaň odpovídající techniky, dále umožňuje pár nových fint pro hráče (například možnost sprintování) a do kampaně jsou zahrnuty i ty nejlepší a doupravený fanouškovský singleplayerový mise, který pro CoD 2 kdy vznikly (Leningrad, Stalingrad, bitva o Rudé náměstí, Angoville, Arnhem v kůži německých jednotek a ještě další). Modifikace taky umožňuje se v menu přenastavovat kosmetickýma, ale nejrůznějšíma serepetičkama dle vkusu hráče, včetně volby vlastního arzenálu pro mise pro každou hratelnou stranu. Prostě takovej nejnovější a dle mého určitě velmi povedenej balík pro tento díl.
  • Vojta_Ilavsky
    Proto měl filmový Mad Max takový úspěch.
  • Tilwaen
    V tom máš samozřejmě pravdu. Paradoxně jsem v této hře nejvíc měla strach o králíčka Kate, aby se jí/mně skrz něj někdo krvavě nemstil. Nakonec jediné, co chcíplo v mém pokoji, byla moje kytka. Ostatní situace a morální rozhodnutí jsem buďto dopředu tušila (zdravím konec třetí epizody), nebo na mě neměly takový wow efekt, jaký asi měly mít. Což je ale můj problém, chápu, že spousta jiných lidí to může mít jinak.

Každopádně, pokud už nyní po druhé epizodě má Mart9 husí kůži, věřím, že se mu zbytek bude líbit.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit