-
Všechno a přesto mi to nejede, prostě ně+jaký problém mezi Rockstar dementním sociál klubem... pouští se to přesto a tam bude chyba jinak pro blbečka Predátora... co ví prd o mém pc ... když mi všechno šlape a šlapal by mi i pirát jen tohle mi prostě nechce jet no...
Ze začátku mi nechtěla jet instalace kvůli zakázanému Windows Mwedia features to už mi jede... pak sem hodím obsah chyby viděl jsem pročetl jsem Steam a Rockstar forum... -
ano, patří do systému a od windows 7 už je součástí systému standardně, tedy ve své podstatě to není potřeba ani instalovat.
a Visual C++ potřebuješ k čemu konkrétně? -
No, našel se model hlavy BB se šedivejma vlasama a taky Venom s těma brejlema proti písku co má na jednom obrázku.
-
Vím, že se to vše instaluje většinou samo. Málokdy tohle člověk potřebuje, ale je to vše v jednom a léty prověřené těmi autory DirectX to prostě čekne, je v PC, OK. Kdekomu to vytrhlo trn z paty ohledně třeba té chyby 0xc000007b. Jen tip to je celý :-)
-
Nikde nepíšu, že .NET Framework musíš instalovat před každou hrou, nebo že ji každá hra potřebuje... Ale patří do systému a je prostě součást balíčku. Umí to odinstalovat staré instalace a nainstaluje nově vcredist apod. Cesta do hrobu je tvůj názor, můj že není, jednoduchý. Odstraňuje to známou chybu 0xc000007b. Každý ať si s tím tipem poradí jak chce ;-). Když už selže vše... Je to na každém. Jen tip. A kravina to není. Je to oficiální balíček, léta zkušeností od autorů... *4*
-
aneb utilitka urcena pro piraty asi, protoze pokud hra neco takovyho potrebuje tak si to pri instalaci nainstaluje sama a navic .NET framework a directx se aktualizujou samy prez win update. Dekuji nechci. *1*
-
instalování podobných balíků je většinou cesta do hrobu. lepší je prostě vždy nainstalovat konkrétně to, co je potřeba. například nejnovější .NET Framework opravdu není nezbytná věc pro hry a ani pro většinu aplikací...
a tím Visual C++ se myslí opravdu to, co si myslím? a k čemu to běžný člověk potřebuje instalovat? vcredist já třeba používám, ale zase, 80 % lidí to vůbec nepotřebuje, možná i víc, je to poměrně specifická věc... -
Spouštění her na PC
Dokonalá utilitka "All in One Runtimes", která za vás nainstaluje komplet co potřebuje ke spuštění her (nejnovější .NET Framework, Visual C++, DirectX, vcredist atd.). Je to fakt dokonalá věc. Nyní verze 2.3.3 jen 20 dní stará. Tak zkuste ti co vám něco nejde spustit... Zde: http://www.sereby.org/site/start nebo zde: http://www.computerbase.de/downloads/systemtools/all-in-one-runtimes/ (348 MB) -
Tady není problém s hrou, ta je parádně optimalizovaná a šlape skvěle, problém bude u Jacka, který má bordel v PC nebo mu tam něco chybí. To je takový problém tu chybovou hlášku zadat do googlu a najít si řešení experte ? Možná by sis měl pořídit konzoli, ta je pro cvičené opice ideální, za měsíc budeš chodit a říkat jak 30fps stačí :D
-
Někde jsem četl, že fanoušci našli zmínky o třetí kapitole v souborech. Byl tam big boss bez šrapnelu (SPOILER tedy skutečný big boss SPOILER), takže by to asi navázalo na konec druhé kapitoly, ale dost pravděpodobně to bylo něco, co odpískali hned jak si uvědomili jak by to bylo drahý. -
jestli se nepletu Quiet přežila, je tam hodně indikátorů včetně to slané vody, takže klidně se mohla pro třeti kapitolu vrátit, ale ta hra stejně nikdy neměla mít třetí kapitolu...
-
nainstaloval si vsechno? hledal bych adresar s nazvem _CommonRedist, tam jsou naky serepeticky k visual c++ a bez toho ty hry nejedou
-
Nikdo od toho nic nečekal a i přes slabší druhou polovinu to byl solidní nářez. :)
-
Dobře ti tak, zloděju
-
Pokud existovala 51. epizoda v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Quiet v ní nefigurovala, prozradila dabérka Stefanie Joosten.
*NEPŘÍMÝ SPOILER*
Jo no a navíc po misi 45 je absence Quiet celkem logická. -
GTA V.
Takže po 2 dnech, neustálého lámání si hlavy nad tím jak to roject už mně to přestává bavit... nemůžu najít přesný popis mého problému to jen že nejsem s tím sám... prostě nainstalované + stažené dodatečné části nicméně při spuštění Odesílat/neodesílat ... APPCRASh a už jsem dá se říct z toho zoufalý našel jsem jen řešení zakázat grafickou kartu před spuštěním a to se mi nechce.
Blbci co se tady ohání pirátem, který beztak pojede oproti tomuhle scoiálnímu krámu , si můžou nechat od cesty své kecy. Takže jsem zkusil už všechno. Instaloval + stahoval se s tím několik hodin... chybová hláška nemá váhu tedy popis chyby.
Achjo, to jsem si myslel že budu vesele pařit místo toho hovnoo z toho. 65gb na nic.
Takže pokusd někfdo měl podobný problém s originální verzí GTAV. tak bych byl rád kdyby mi poradil. I když psát to sem je jak nošení dříví z lesa... *7* nebo ne? -
Pokud existovala 51. epizoda v Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, Quiet v ní nefigurovala, prozradila dabérka Stefanie Joosten.
Zajímalo by mně jestli bleskař umí číst. Mezi 51. epizodou a 3. chapter je celkem rozdíl. -
nějak ti to teda nevěřím