-
Díky za tip. Zaškrtnu si, co potřebuju, a nemusím to shánět po všech čertech.
-
Díky no aspon za částečnou pomoc, tak já dneska budu hrát jen Dayz (které jsem odkládal bůhví proč skoro už rok lool) no a zejtra se vrhnu na GTAV. Které už jsem reinstalnul.
-
Tyhle programy taky dokážou zmrvit komp.
Lepší je to vše dělat manuálně. -
To je tím, že seš prostě zloděj
-
zkus přeinsalovat hru, aktualizovat veškerý ovladče, prostě veškerý takovýhle blbosti. Pak jnak napiš co přesně to píše. Jinak jsi první, u koho jsem takovej nějakej problém zaznamenal. Ale to nevadí, budem to řešit, dokud to nespustíš.
-
Zkousil jsem předtím nainstalovat... socialy od Rockstaru ale to myslím že tím nebude.
-
Píšu, že je to možnost když už jiné třeba dojdou... A funguje. Jasně že je internet narvanej zbytečnostmi. Proto od začátku píši TIP... Když si necháš vygooglit třeba tu chybu 0xc000007b, tak najdeš tisíce odkazů, jak lidé mají problém při spouštěním her. Tohle to také řeší. Ikdyby šlo o 0,5 % (každý dvoustý), tak to prostě pomáhá. ANO není to většinou potřeba, všechny komponenty by mělo PC mít, ale zaneřáděné nemusí (už jsem psal)... Ty komponenty nejsou zaneřádění, to nejsou zbytečné utilitky. Snad vše lidé v PC stejně mají (jsou to programové komponenty nezbytné na multimédia a chod PC si přečti co to instaluje), tohle dělá aktualizace, nebo přeinstalovává. A v neposlední řadě, to jsou snad komponenty, které se nespouští se startem Windows aby "zaneřádili PC", ale aktivují se když to nějaká hra/multimédia potřebuje.
-
no já to chápu, ale nechápu, proč si takovými věcmi zaneřádit komp, když je 99,9 % lidí nikdy potřebovat nebude. jen tím navýšíš riziko toho, že se to bude s něčím mlátit...
letitou historii vývoje měly i různé balíčky kodeků/filtrů... ale ve finále opět k ničemu... -
Poslední příspěvek. Tak po 10 pro ty pomalé, které člověk musí dovést až k zelenému tlačítku... Je to součást balíčku kde je 9 (DEVĚT) programových komponent včetně jejich historických verzí. NEŘÍKÁM nikde, že všechno, VŠECHNO je potřeba pro HRY. Je to potřeba pro PC obecně, ale dost i pro hry, páč mnohé programové komponenty nefungují bez té jiné... Hráčům PC hází různé chyby a tento balíček to mnohdy vyřeší, protože nainstaluje nejnovější verze důležitých programových komponent... Při instalaci je možné si jen vybrat co chci nainstalovat. Není na škodu si tím PC čeknout a nechat vše doinstalovat/přeinstalovat. Ten balíček má svou letitou historii vývoje. The End :o) ooo) Off... *4*
-
Znáš to format C: a jedeme...
-
"Microsoft Visual C++ instaluje runtime komponenty, které jsou nezbytné pro zahájení a správné práce velké množství aplikací, programů a mnoha populárních her"
to je nějaký text z minulého století, ne?
Visual C++ fakt žádný hráč nepotřebuje. A už vůbec ne Visual C++ 6 -
nejakej silver co to ani nehraje me netrapi
-
Me padal social pri spusteni protoze jsem neodinstaloval socialy atd od GTA IV.
-
"Microsoft Visual C++ Redistributable – softwarová platforma, která umožňuje spouštět obsah, který je napsaný v C++ programovací jazyk. Tento software slouží k rozšiřování interaktivních a multimediálních funkcí počítače. Microsoft Visual C++ instaluje runtime komponenty, které jsou nezbytné pro zahájení a správné práce velké množství aplikací, programů a mnoha populárních her.".
Ten balíček umí 9 programových komponentů, každý ještě obsahuje své historické verze viz třeba Visual C++ 6 verzí od r. 2005 http://www.sereby.org/site/AiO a ty mě tady budeš zkoušet kdo to všechno zná a na co je to potřeba???? WTF? Ani tě nenapadlo, že lidé používají třeba různé čisticí programy, neví co mažou, mají zasviněné PC, několik let jedny Wokna. Někdy je lépe tyto komponenty odinstalovat a nainstalovat (ale to ti nemusí zahlásit že v tom je chyba) a tento balík to prostě vše umí... JE TO TIP. Můj názor že skvělý. To je celý. Každý ať naloží sám s tímto tipem :o) ooo) -
Ne právě že vůbec, navíc vždy povoluji připojení... to je něco jiného. Všechno mi to jede podlogin potom se to načítá černá obrazovka a bum APPcrash odesílat/neodesílat.
Radši bych bral radu od někoho kdo GTAV. hraje. -
Já to jako vtip ale nemyslel.
-
Prdlajs, ono to ale opravdu není moc vtipné... *9*
-
A nezkoušel jsi dřív pirátskou verzi? Že by jsi měl ve Win blokované internetové připojení na Rockstar servery nebo tak něco?
-
Ber to jako trest za všechny ty upirátěné hry. To je prostě osud, karma.