-
Offline? neni tam nějaká uprava auta jako jako brzdy, otáčky atd.? -
"Nové hvězdné války" je ale film od Disneyho ne? takže to je určené i dětem zato jsem se divil že tahají děti na BRidge of spies... vždyt ani to nemohli chápat lol. *7*
Začal jsem na Gameboy tam jsem hrál SuperMario land 2 (černobílé) že potom PS2 QIII Revolution.
On je problém že moc her pro děti dneska nevychází takže pokud má konzoli Skylanders a Disney Universe to je i na pc a to se tedy může prodražit. Pokud nehledí, na grafiku Wacky races to je přeci klasika i první Rayman. -
Rayman, Little Big Planet, Lego hry, Minecraft, Journey. Jian kse doporučuji podívat na google, tady máš jeden z prvních odkazů co mi to našlo a je jich tam plno. http://www.gamespot.com/forums/playstation-nation-1000002/can-anyone-recommend-ps4-games-for-kids-32266672/
-
Transistor si našel již více než milion kupců (bezplatné stažení v rámci PS+ se nepočítá), Bastion miliony tři.
dobra hudba a stylizace. jinak debilovina az me to mrzelo. bastion si v porovnani podle me teda zaslouzi prodanejch aspon 10mega -
asi má, byl tady příspěvěk, který ti odpovídal a už je pryč :)
-
Já to hrál s kamarádem a jeho bratrancem a on mi ukazoval tu hru... jsem v tom byl úplný noob - ale zase mám celkem dobrý orientační smysl a docela se rychle naučím určité oblasti. Jack1947 můžeme někdy zahrát i s těmi ostatními. Ted se budu soustředit spíš na GTA.
Mimoto sem netušil že se mi Dayz bude tak moc sekat, jako ve městě je to skoro nehratelné, musel jsem dost snížit detaily. Což bylo celkem zklamání no. -
Děkuji nicméně jsem to napopud kamaráda reinstalnul a po aktualizaci dneska zapl takže paráda. Konečně můžu už hrát a dělat heisty.
-
Podle mě je ten balíček také zbytečnost, ale pokud jde o Microsoft Visual C++ Redistributable, tak zrovna tohle mi instalovalo automaticky mnoho her na Steamu při prvním spuštění. Takže zas tak k ničemu to asi nebude.
-
A ty si myslíš, že mu nic nečtu? Že si nehrajeme jinak? Nebo žiješ v představě, že se dá dítěti číst něco 10 hodin denně? Na hraní her není nic špatného, nebo je tady snad někdo, kdo se stydí za to, že hraje? Samozřejmě hlídám, co hraje. Neposadím ho ke hře a nejdu pryč. U GTA5 jsem s ním a prostě si tam jezdí. Auta má rád a na ježdění je GTA5 fajn. Stačí jen ohlídat, aby nenarážel do lidí a prostě dával pozor, jezdil opatrně. Poškodí ho to nějak? Pochybuju. Navíc se tím naučí, že má dávat pozor na ostatní... Většina rodičů tohle chápe. Přijde mi, že pokřivené vnímání mají v tomhle buď jen staří lidé, nebo lidé bez zkušeností s dětmi (nebo novopečení rodiče). Divil by ses, ale někteří rodiče berou třeba i své čtyřleté děti na filmy jako jsou nové Hvězdné války... Tohle bych třeba zase neudělal já, ale mám dost rozumu na to, abych jim nekecal do toho, co mají dělat a jak vychovávají své děti. Protože logicky nevidím, co všechno s ním dělají a co mu jak vysvětlí.
Takže někdo se tady může ptát na mobilní strategie a já se nemůžu ptát na hry pro děti? Nemá ten cenzor nějaký zvláštní problém? -
DiRT Rally
Ahojte, nemyslíte si, že ti počítačoví závodníci v DiRT Rally jsou nějak zvýhodnění ? Jedu třeba v Řecku jak nejlépe můžu a umím, abych nerozbila vůz do další zkoušky a přitom mi jeden závodník dává třeba 10 vteřin na 1 mezičas. *13* Kolikrát mi přijde, že už to o moc rychleji zajet ani nejde a pak mi tam skočí ztráta 10 vteřin a vůbec nechápu jak by to šlo zajet... jezdím pravidelně mezi 2.-5. místem nejhůř, ale ten jeden jezdec mě skoro vždy porazí takovým rozdílem. Děje se vám to taky ? *8* -
To mi připomnělo místní HW koutek
http://9gag.com/gag/adjYX1Z -
Tahle utilitka se hodí síš pro uživatele Windows XP.
-
Nic proti tobě nebo tvému příspěvku, ale vždycky mě pobaví to ubohé "A teď do mě hateři" *1*
Jako kdyby si ten člověk myslel, že napsal něco úžasně skvělého, co všechny popudí a přitom je to všem u zadku *6* -
Mobilní strategie
Zdravím. Hledám nějakou vojenskou strategickou hru na mobil. Nemyslím travian nebo divoké kmeny ale nějakou RTS ve stylu Command and Conquer, kde mi to najde soupeře a bude to bitva tak na 10-20 minut. Prostě něco na cestu autobusem. Neví někdo o něčem? Na google play jsem nic moc nenašel. Díky. -
A plno jiných sérií zase začínalo na jiných herních platformách.
-
Prosím smažte tento spam, který patří na filmové weby.
-
Já nevím, ale jedna z mých oblíbených sérií začínala na PC. Grand Theft Auto - jestli ti to něco říká. Potom třeba Worms, Minecraft, Zaklínač, Max Payne, Fallout, Heroes of M&M...