-
Promin ale srovnavat Driveclub s NFS Porsche to spis vypovida o tom ze na svete nebyls ty.
Porsche v zadnym pripade nebyla tak tupa arkada jako Driveclub, mela paradni model poskozeni na svou dobu a poskozeni melo i dost velke vliv na rizeni, k tomu paradni kariera, trate, AI, hudba. Porsche je jedna z nejlepsich zavodnich her historie. -
Hádal bych se, a to kvůli FH2.
-
nesmíš sedět 24/7 sedět u Games.cz pak bys mohl jezdit i jiná autíčka. Pokud chceš dobrou arkádu, tak Driveclub, nejlepší arkáda od dob NFS: Porshe, pokud jsi byl v té době vůbec na světě.
-
Tak hlavne ze si najdes cas nam vzdycky neco napsat.
-
PS4 PS+ - leden
Hardware Rivals
Grim Fandango Remastered -
Tak ať to daj na 480p. *1*
-
Asi pro dítě by bylo nejlepší nějaký Nintendo to my přijde že tam je nejvíc her pro děti a i dospělej si sním může zahrát
-
Čau, já to zapnu už jen sem tam, pořád je to z nových her asi nejlepší arkáda, NFS se nechytá, bohužel dost dobrých hráčů tam už odešlo, ale nějací se ještě najdou, takže občas si pořád dobře zajezdím, ale už to není ono, co vydali Wild Run, tak dost lidí přešlo zase tam, takže je ta hra taková rozdělená teď, někteří jezdí WR, jiní zůstali v základní hře ....
pCARS jsem si tak měsíc nezajezdil, není čas, potřeboval bych aby den měl tak 50 hodin a to nemyslím jen kvůli hraní :) -
Nebylo by rychlejší se na židli otočit a zeptat se elvéčka přímo? Odpověď bys měl rychleji a oba byste pak mohli v klidu pokračovat v práci.
-
Kam to spěje svět, kde hořčice jako ty brečej po fórech, jak je všechno zjednodušený a pak hrajou zrovna The Crew místo nějakýho HC jezdícího simulátoru? *7*
-
Me ta hra fakt zklamala, hrajou to vubec jeste lidi?
Co Project Cars nechystas uz koupit? -
Ubisoft cenzura
Tož si hraju Crew, po závodě napíšu jednomu loserovy do chatu "pls su and learn drive laggy noob" a místo laggy vidím hvězdičky, zkusím napsat "lag" a hvězdička :D Ubisoft cenzuruje slovo lag, no prostě lol, kam to spěje .... *1* -
A co by se jako na tom měli poučovat? Vždyť je to jen postavička přenesená do naprosto jiného prázdného prostředí, navíc dost amatérsky, protože tam vypadá jak pěst na oko. Rayman ať hlavně zůstane jak je a nevymýšlí se žádné 3D chujoviny.
-
Hra v 720p jede už teď a bylo by vhodné zmínit, že se jedná o emulaci hry, ne port.
-
to je samozřejmě analogie ze skutečnýho světa, nesedím u toho, abych četl ty čísla :D (a ne, nejsem motorhead, takže nevím, co tam je v těch autech za motory a při kolika otáčkách ta automatika řadí)
-
Staré Wacky Wheels, když už tu padlo Mario kart, které jsem nehrál. U WW jsem si prve užil spoustu zábavy.
-
Pokud chceš klukovi udělat fakt radost, tak si k PS4 pořiď kameru a nainstaluj mu Playroom (je to free). Je to sranda a ještě se u toho i zapotí, unaví a dřív usne :)
Ve spojení s interaktivní mobilní aplikací si pak může i malovat a dělat blbiny a vše se mu to promítne "v obýváku".
Jinak mě napadá Little Big Planet 3, snad i Rocket League (v singlu snad zabaví)...
Případně mrkni na Store https://store.playstation.com/#!/en-cz/kids-family/cid=STORE-MSF75508-GAMEGENREKIDS%7Cplatform~ps4%7C -
Video: Fanouškem vytvořený Rayman v Unreal Engine 4.
Z toho by se měli vyvojáří Raymana poučit jak má hra vypadat -
Panebože proč by chtěl někdo navozovat atmosferu starý plejstejšn hry? :D :D :D