Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lukyz
    Ještě koukám, že tady mám klíč na MMO Final Fantasy XIV: A Realm Reborn, který by měl být včetně 30ti denního trialu, pak je nutný platit "klasický" měsíční poplatky.
  • Jack1947
    Nebo starého dobrého prvního který je beztak nejlepší a umí být i hc, nebo PS1 a Driver2 ten taky jde at se vyhne tomu Driv3rovy to byla hrůza.
  • hry

Na nějaké poježdění mu sežen Drivera SF. Lidé přejet nejdou a "otevřené" město tam má.
  • Lukass
    Zajimavy ze ho kazdej den hraju
  • Draken69CZ
    Jé ahoj jak jen to říct ehm, no já bych to jako i vzal *15* Ne dík já už mám kompletní sbírku, samozřejmě že jsem jediný díl nehrál, ale mám je *3*
  • Multiplayer mě nezajímá a i kdyby mě zajímal tak bych za něj určitě měsíčně neplatil.
  • jediná trapárna si tu ty a tvoje alter ega nýmande...
  • jako nenech se zmást človíčku, na Steamu není funkční multiplayer už dlouho :) I když máš pravdu, máš ho zadarmo *15*
  • Lukyz

Tomb Raider - Steam klíče

Mám navíc klíče ke hrám:

Tomb Raider: Anniversary
    Tomb Raider: Legend
    Tomb Raider: Underworld
    Yosumin
    Gyromancer
    Front Mission Evolved

Pokud máte někdo zájem, napište mi email, ale na jeden email jen jeden klíč. *3*
  • A jako dezert si dají časopis udice
  • Lukass
    Jj, a jak vidis tak nekteri jim to zerou i s navijakem *1*
  • kennyB
    Popravdě, za ty čtyři roky, co si platím PS+ jsem si z nabídky stáhl dvě hry, ale Grim Fandango je pecka, takže já jsem s lednem spokojenej.
  • Tak snad jsem si zaplatil za hru, u které předpokládám je funkční multiplayer. Takže Sony se s touto zlodějskou politikou ještě tváří jako, že dělají zákazníkům službu a oni jim to žerou.
  • Nemáš tušení, je vidět, že jsi mulťák Crew vůbec nehrál, s trapárnou Driveclub, kde nemůžeš vyjet ani metr ze silnice to nesrovnávej, chování aut, skladba tratí, ta hra nevypadá možná na pohled nic extra, ale když dojde na samotný gameplay, na hratelnost a máš tam správné lidi, co neodpadnou po třech zatáčkách, tak je to fakt fofr a jízda, musíš se snažit aje to fakt zábava, aspoň já to tak vnímám, kdyby mě to nebavilo, nemám tam nahráto přes 600 hodin :) To člověk, který tohle nezažil a jen tu plácá na foru nemůže pochopit...
  • JJ, 30FPS zavody nejsou zrovna moje krevni skupina. To nic nemeni na tom ze zminit Porsche v jednom prispevku s Drivclubem je slusna mimoza.
  • ano! A myslím si, že by to prospělo i Steamu, mohli by si najmout nějaké lidi a mohli by udělat něco s cheatery a hackery, jelikož online složka na Steamu je prostě nefunkční...
  • Hlasujte ve facebookové anketě o nejhezčí obálku Levelu v roce 2015.

chybí vám ty výroční obálky, máte tam od nich jenom jednu
  • Takže když chci hrát jakoukoli hru online tak musím měsíčně platit? I když ta hra nemá měsíční poplatky?
  • promiň ale trotl, co nehrál jednu z těch her mi může být u zádele .) Navíc nikde ty dvě hry nesrovnávám, špatně chápeš psaný text *3*
  • Mart9
    PS4 mám měsíc, PS Plus jsem si chtěl předplatit, ale není důvod :D
    Mám tam možnost 14 dní trial verze, takže počkám, jestli tam někdy bude pořádná hra, zkusím trial, během těch dvou týdnů ji odehraju, pak počkám pár měsíců na další pořádnou hru a to už PS Plus předplatím. Jestli tam teda něco pořádného bude, jsem koukal na loňský seznam a zahrál bych všeho všudy tak 3 hry.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit