-
Aha, už si vzpomínám. Opravdu mě nenapadlo zabít ho potichu nožem a utéct oknem. Já ho odprásknul a prostřílel se ven *1* Ale splnil jsem to jen jako další misi, žádné výčitky jsem v tohle případě neměl. A díky. -
https://www.youtube.com/watch?v=MPlNg34D-mY
-
Nenašel bys prosím na youtube nějaký walkthrough toho právníka? Já si na to totiž vůbec nevzpomínám a chtěl bych si to připomenout.
-
Hudba byla skvělá, když jsem ji nahradil tou z NFS2. Od dob NFS4 šla hudba do řiti.
-
Já jsem měl problém ve čtyřce zabít toho právníka. Z mýho pohledu prostě neudělal nic tak hroznýho, aby si zasloužil umřít. Akorát stál v cestě. A ještě prosil o milost a nechápal, proč ho vůbec někdo chce zabít... No fuj. Tak jsem si řek, že dál hrát nebudu, ale potom jsem se na to podíval tak, že to není můj příběh, ale příběh grázlíka Nika, kterej s tím problém evidentně nemá. Tak jsem pokračoval ve hraní... V pětce jsem se k tomu zatím nedostal, ale asi to pojmu stejně. Že bych byl radši, kdyby mě do toho tvůrci nenutili, to je jasný. Přijde mi to samoúčelný; asi jako kdyby v Itchy a Scratchy najednou - a jen na chvilku - oba protagonisti plakali, že je scénář nutí dělat takové děsivé věci...
-
nechtel bych byt tvoje PC, ty v nem musis mit neskutecne bordel. Nejdriv GTA a ted JC 3.
-
Just F**** google it !!!
Ono by to třeba bylo lepší a příhodnější si to sakra vygooglovat.
http://lmgtfy.com/?q=games+for+kids+pc
A ne se ptát na foru, na něco, co de facto zajímá jen rodiče ( 5-10 % ) lidí zde.
Jinak, když mi bylo 5 let, tak jsem hrál street fighter a Tekken ( normálně s tátou ) + hry jakou jsou Ape Escape etc. A nestal se ze mě fanatik mlátící lidi. -
A nebo Manhunt. Co se v mládí naučíš...
-
Neříkej, že sis tu hru koupil... Ukradneš co se dá ale koupíš si recyklát ničení 1,86...?
-
Musis si zakazat odchozi komunikaci na port 80
-
Ale jdi ty šmudlo.
Podívej se, co všechno za ty 4 roky bylo.
Jiná věc je TEĎ začít s Pluskem, to bych do toho nejspíš nešel. Na podzim 2012 mě přesvědčil Red Dead Redemption a do doby, než přišla PS4 stál každý měsíc za to. -
Ani ne a Trevor tady navíc je...
-
takovej Jack by určitě Trevorem byl rád
-
Just cause 3
Parádní hra hhrozně mně baví (destrukce to jsem potřeboval jak sůl!!) ale mám problém a dle internetu nejsem sám že když se jede připojenej k nim na servry tak to snižuje výkon a navíc jim každou chvíly exnou , jde o to že pak hraju ve slow motion a to není příjemné a nedá se toho zbavit všechno trvá a je to otravné a kazí to požitek ze hry. Někdo kdo hraje neví co s tím - dokonce jse m stáhl i beta ovladače přímo Just cause3 ready a nic FPS je ok ale tohle mně prostě mrzí ... prý to může být AMDčkem ?
Nicméně to skusím zakázat v Firewallu aby se to nepřipojovalo na ty jeblé servery. Nehlásilo mi to každou chvíly mimojiné connection lost. Jasný net mi jede nahovno ale mám rezervní od kyslíku a ten jezdí celke stabilně. *7* -
Díky *3*
-
PS3 paběrkuje a PS4 bude mít další multiplayer smažbu
Legends of War: Patton (PS Vita) - Super . Zvlášť když tahle hra byla v obchodě tak předražená .. -
ale tak to já si taky prodloužím. taky mám ještě spoustu her, co chci dohrát, na PS3 i PS4. ten leden není převratnej, ale určitě z toho minimálně dvě hry zapařím. na Dragon Age: Origins se taky chystám, ale zrovna tohle si dám raději na PC.
-
6 let stará hra... i když dobrá. a průměrná střílečka
ale i tak jsem si prodloužil, dostal jsem 2 měsíce zadarmo. hlavně tam ale mám co hrát z dřívějška - Sherlock, God of War, Yakuza, Demon Souls, Puppeteer a další