Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    já si to dal dokonce 2x, abych dostal jednu trofej :)
  • Jack1947
    Ne přímo bavilo ale nebylo mi to ani příjemné nicméně... to bylo v zájmu Americké vlády a FIB, když se mluví o ohroření bezpečnosti státu... je to malá obět.
  • SPOJLER

Podle mě se na to díváš trochu blbě, pokud by tě to mělo bavit, musel by jsi se s postavou Trevora ztotožňovat a to jsi předpokládám nedělal, prostě to ber jako součást příběhu, nic víc, Trevor je psyhopat, tak někoho mučil, "no a co", když se díváš na film, kde nějaký záporák dělá špatnosti, tak tě to taky tak bere? Já vím, tady je to trochu jiné, protože za tu postavu hraješ.. můžeš to ještě brát jako holý fakt, že svět není spravedlivý, deno denně na světě trpí hromada nevinných lidí ...
  • Nebavilo, ale ani nevadilo. Z normálního hráčského hlediska je to o ničem, ale vzhledem k celkovému vyprávění jsou cíl a intepretace jasnými - epizodická částečka, která jasně podtrhuje vidlácky psychicky ujetej charakter Trevora a jeho odkaz do dění ve hře. Jedinej problém je, že to má nutně a ne jinak hráč pod kontrolou, což je ze strany autorů jistá zbytečnost, avšak ve stejné chvíli to taky může být bráno jako odkaz k typičnosti a konceptu této série a značky. A taky proč nad tím neuvažovat, že to má prostě mít efekt a šokovat. Stejně jako filmy, proč by i hra, tím právě taková jako GTA, nemohla hráče svými pasážemi záměrně zhnusit a přimět ho k zamyšlení nad věcmi, které právě, byť virtuálně, dělal (nebo byl nucen dělat). Jediný, co tu chybí pro hráče je akorát nějaká pro něj přijatelnější souvislost a možnost se tomu vyhnout, u které by se mu ta morálka a absurndost konání už tak tolik nevtírala na oči.
  • Neříkám, že by bavilo, ale prostě to byla další scéna, kterou jsem měl ve hře odehrát.
  • ucho
    Vezmi si Walking Dead, v podstatě interaktivní film, kde ve finále děj neovlivníš. Když se rozhodneš pro jednu postavu, víš, že druhá zemře, ale nejde tomu zabránit, hráč to nemá ve své moci a prostě udělá to, co musí, aby se dostal dál. Nebo když bych se chtěl rozhodnout jinak, ale ta hra mi to nenabízí.
    Takže to mučení v GTA jsem bral stejně. Nebral jsem to tak, že to způsobuju já, ale že je to jen něco, co ovlivňuju a směřuju k nějakýmu výsledku. Takže ne, nepřišlo mi to přes čáru a nic to se mnou nedělalo. Ta postava přeci nejsi ty (on by někdo chtěl být Trevorem a souhlasí s ostatními věcmi, co Trevor dělal? Už ten jeho úvod na scénu byl celkem psycho...). A nemám problém ani s tím, že hráč při té scéně danou věc řídil.
  • To měl být ten týpek, kterému rvala baterku do prd*le tak zvaná Michael [FBI]?

→ https://youtu.be/2nLkrUdR_TI?t=8m22s

Já myslel, že Lukáš mluvil celou dobu jen o Yóge. Jinak já s tím týpkem neměl problém. Pak ho stejně pustí, ne?
  • ano, bavilo, představoval jsem si některé zdejší jedince místo toho civila a neměl jsem si problém to užít...
  • Lukyz

GTA V

Tak jak jsem tehdy pod recenzí kibicoval, že je Lukáš Grygar hrozná cíťa, jelikož se vzteká nad mučením virtuální postavičky, tak mu dlužím omluvu, jelikož jsem si to teď "konečně" vyzkoušel na vlastní kůži a musím uznat, že je to dost přes čáru a to hlavně, protože se tomu nejde vyhnout.

Násilí ve hrách mi fakt problém nedělá, ustřelováním končetin v Soldier of Fortune jsem se bavil hodně dlouho, Manhunt mě bavil, ale tady je to tak surově reálně pojatý,navíc týpek kterýho mučíte je obyčejnej civil, nula, která nic neprovedla, navíc vám celou dobu chce ty informace vyklopit, ale Trevor (vy) ho s nadšením pořád dost krutě mučí a ještě si to užívá, což se o mně říct nedalo *9*

Vás to někoho bavilo?
  • Jo, Forza je taky fajn.
  • ucho

Mezi hrami, které v lednu obdrží předplatitelé PS Plus služby, nalezneme Grim Fandango Remastered a Hardware Rivals.

hm, tak hry na PS3 i PSV celkem o ničem.

Hardware: Rivals (PS4)
    Grim Fandango Remastered (PS4)
    Dragon Age: Origins (PS3)
    Medal of Honor: Warfighter (PS3)
    Nihilumbra (PS Vita)
    Legends of War: Patton (PS Vita)
  • Jack1947
    Ok okk.
  • fanboy, takovi plati uz jen za ten exkluzivni pocit, ze bez nej by sony prislo zu grund *5*
  • Nevěřím té první části.
  • Mart9
    Vim a těším se, že si to zahraju.
  • Lukyz
    Tomb Raider Anniversary je (podle mě) velmi podařený remake prvního Tomb Raidera.
  • Jack1947
    Poškej ale víš že se tam řeší hádanky a střílí tygři koneckonců je to takový restart 1-3 Tomb raiderů a mně bavil nicméně jsem ho nebyl schopný dohrát.
  • ucho
    PS4 nic moc, multiplayer moc nemusím. Grim Fandango bude asi fajn, to si zahrát chci. No ještě bude nejméně jedna PS4 hra, tak se uvidí, s čim přijdou.
  • Mart9
    Veřejně děkuji za TR Anniversary *4* Malinko opožděný vánoční dárek, díky!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit